Karavaani kulkee

29 Maa

Kuten osa jo tietääkin, Oka siirtää HOKL siirron myötä omat kamppeensa Virta rakennukseen Tampereelle. Ainakin nopeasti katsottuna Okalla näyttäisi olevan bändikamaa, vinopino mappeja, pöytälätkäpeli, Mocca Masteri sekä Okalan täydeltä romua vuosien varrelta. Romua ei viitsisi pakata, sillä ongelma on myös jatkosijoituspaikassa, jossa ei luultavasti ole tilaa ylimääräiselle ”tätä-joskus-tarvitaan” materiaalille. Käytännössä kermat kerätään päältä ja loput myydään, heitetään roskiin tai keksitään jotain ekologista ja järkevää käyttöä. Esimerkiksi HOKLin tiloihin perustettava Seminaarin koulu voisi olla kiinnostunut Okalan kiinteästä irtaimistosta.

Maaliskuun aikana luokkahuoneeseen 418 on kerätty toistaiseksi mappeja, joissa on iso määrä pöytäkirjoja kuluneiden vuosien varrelta. Hallitus perusti erillisen historiatyöryhmä, jonka tehtävänä on näiden mappien läpikäyminen ja kirjoittaminen Tamyn wikiin Tamypediaan. Toistaiseksi tässä työryhmässä on vain työryhmän vetäjä eli allekirjoittanut, ehe ehe. Voi olla, että hallitus joutuu tämänkin asian hoitamaan porukassa ennenkuin kevätlukukausi päättyy. Lähinnä tarkoituksena olisi kirjoittaa ainakin olemassa olevat toimintakertomukset puhtaaksi eli paljon mekaanista kirjoittamista olisi luvassa. Mapeissa on aika mielenkiintoisia merkintöjä mm. 70- luvun poliittisesti kuumista ajoista.

Jos kiinnostaa lähteä mukaan historiaa kirjoittamaan niin ota rohkeasti yhteyttä joko okahallitus@uta.fi tai jaakko.vuorio@uta.fi

Jaakko Vuorio, puheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s