”Siehän näytät ihan tuutorilta”

29 Maa

Oka aloitti uudenlaisen lähestymisen tuutorointiin alkuvuodesta, sillä syksyllä 2012 tuutoroinnin merkitys uusille opiskelijoille on suunnaton verrattuna edellisiin vuosiin. No tämähän johtuu siitä tutkinto-uudistuksesta tietenkin ja uusista opetus-ohjelmista. Hallituksen tuutorvastaava Topias onkin tätä asiaa vienyt reippaasti eteenpäin ja tällä hetkellä on meneillään tuutoreiden koulutus yliopiston sekä kasvatustieteiden yksikön puolesta. Lisäksi Jaska ja Topias olivat mukana yksikön ohjauspalaverissa, jossa kävi selkeästi ilmi, että tulevia luokanopettajaopiskelijoita tulee tuutoroida entistä tehokkaammin yhteistyössä EDUn muiden ainejärjestöjen sekä Kasvo ry:n kanssa. Tätä asiaa vahvistivat vielä 27.3. järjestetty APN-kokous (Ainejärjestöjen puheenjohtajain neuvosto), jossa käsittelimme tuutoroinnin piirteitä sekä merkitystä ja miten sitä on tähän saakka hoidettu. Näyttäisi siltä, että EDUssa ollaan positiivisesti edellä tuutoroinnin asioissa verrattuna muihin yksiköihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s