Luokanopettajankoulutus Tampereella kiinnostaa hakijoita

5 Huh

Oli meinaan niin komeeta luettavaa, että meinasi allekirjoittanut tukehtua viipurinrinkeliin!  Tampereen yliopiston nettisivuilla julkaistiin 4. huhtikuuta tiedote, jossa kerrottiin ensi syksyksi Tampereelle siirtyvän luokanopettajan koulutuksen olleen yliopistojen tämän kevään yhteishaussa eniten ensisijaisia hakijoita kerännyt hakukohde Tampereen yliopistossa. Ensisijaisia hakijoita oli käsittämätön 1365. Hyvää pääsiäistä joka sorkalle toivottelee, yours truly:kappaletta! Kasvatustieteiden yksikköön hakijoiden määrä kasvoi yleisesti ottaen tänä keväänä.

Image

Uusilla hakijoilla on edessään vielä melkoinen savotta, sillä niin tämän vuoden Vakava-koe, sekä uudistunut soveltuvuuskoe tarjoavat haastetta kerrakseen. Oka ry. toivottaa voimaa ja rohkeutta kaikille pääsykokeisiin valmistautuville ja voi taas ainejärjestönä polkea jopollaan läpi loskan ja ravan kohti aurinkoista tulevaisuutta uudessa toimintaympäristössä. Pidetään porukalla huoli, ettei meno ole syksyllä niin uusien opiskelijoiden, kuin vanhojenkaan osalta niin kauhian jäykkää, kuin kuvassa kärvistelevillä opettajakollegoilla muutama vuosikymmen takaperin. Meillähän ei jäykistellä! 🙂

Vpj. Tuutorvastaava, Oka ry.

Topias ”Tobbe” Kareinen

Yksi vastaus to “Luokanopettajankoulutus Tampereella kiinnostaa hakijoita”

  1. Nimetön 06/04/2012 klo 19:58 #

    Hienosti Tobbe käytetty tota hyperlinkkii 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s