Soveltuvuuskokeiden jännityksestä odottavan pitkään aikaan

14 Kes

Tällä viikolla yliopiston kampusalueen ja varsinkin Atalpa-rakennuksen täytti ensimmäistä kertaa Tampereella luokanopettajankoulutuksen hakukohteessa aloittamaan hakevien joukko. Hakijoiden ilmeistä ja puheista välittyi jännitys. Kaikki tuntuivat olevan tietoisia tulevan soveltuvuuskokeenImage haasteista. Uutena elementtinä kokeeseen oli lisätty medialukutaitoa haastava tehtävä, jossa hakijat pääsivät toteuttamaan omia visioitaan taidekuvien, sanomalehtien ja vesivärien avulla. Vuoden verran opiskelleen korvaan tämä kuulosti erittäin mielenkiintoiselta ja uskon myös hakijoita arvioivan yksikkömme henkilökunnan olevan asiasta samaa mieltä. Kaikesta toiminnasta soveltuvuuskoepäivinä heijastui viime vuosien tapaan myös hakijoiden monenkirjavuus. Selkeää sukupuoli- tai ikäenemmistöä oli vaikeaa huomata. Paikalla olleille OKA:n tutoreille esitettiin päivien aikana tukku hyviä kysymyksiä, joihin vastattiin parhaan mukaan. Tuleva lukuvuosi herätti hakijoissa suuria odotuksia, vaikka itse konkreettiseen opiskeluympäristöön päästiinkin luomaan vain hyvin pieni vilkaisu. Virrassa käy kova kuhina, kun varhaiskasvatuksen pääsykokeiden lisäksi kiinteistön remontti etenee hyvää vauhtia. Hyvältä näyttää! Syksyä odotellessa kaikille oikein aurinkoista kesää mökeille,Image festareille ja kaikkialle missä ikinä viiletätte!

Kesäterveisin:

Tobbe tutorvastaava ja OKA ry:n tutorjoukko!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s