Elämää Virrassa

3 Lok

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Pikkuhiljaa on uusi opinahjomme valmistumassa innokkaiden opiskelijoiden käyttöön. Pientä kulmien hiomista on havaittavissa eri puolilla kiinteistöä, mutta hyvä niin. Valmiiseen pöytään tuleminen olisikin turhan helppoa ja haasteetonta meille tuleville luokanopettajille.

Ensimmäinen kokonainen kuukausi on takanapäin niin uusilla, kuin vanhoilla OKAlaisilla. Lyhyelle ajanjaksolle on mahtunut suuri määrä riemua, hampaidenkiristelyä, tapahtumia ja uusia tuttavuuksia. On ollut kastajaiset, joiden jäljiltä moni asia ei enää tule olemaan ennallaan Tampereella. On ollut tuskaisia ilmeitä ala-aulassa tilojen löytymisen ollessa yhtä tetristä ja rästiin jääneiden opintosuoritteiden muistuttaessa olemassaolostaan mitä epämukavimmissa käänteissä. Toisaalta taas on ollut iloisia kohtaamisia niin kyykkäharjoitusten, kaupunkisuunnistuksen, b-ryhmäiltojen ja kipinän sählyjen merkeissä. Härät vs Kilit hegemoniaottelu tarjosi nähtävää jokaiselle. Hienoa, että perinne jatkuu, kiitos Kipinä ja TTK! Jatkoiltakin selvittiin suhteellisen ehjin nahoin.  Iso käsi myös nelosille, jotka ovat sykäyttäneet tänään kolmannen kerroksen kahvilan aivan uuteen liekkiin! Tätä oli moni odottanut. Myös allekirjoittanut, jonka läppärinkantta koristavat maukkaan omenapiiraan muruset. Tulevia tapahtumia odotellen.

Syksy etenee vääjäämättä kohti pimeää ja kylmää talvea. Tutorvastaavana pidänkin tärkeänä, että jokaiselle löytyy tilaa ja mahdollisuuksia tutustua opiskelijakollegoihin yli vuosikurssirajojen. Osallistukaa siis tapahtumiin hyvät ihmiset, tulkaa sähläämään kipinän vuoroille, morjestakaa kaikkia vastaanne tulevia opiskelijoita. Jos teille tulee ideoita liittyen Virta-rakennukseen, tapahtumiin tai ihan mihin vaan, älkää jättäkö niitä hautumaan, vaan tuokaa ne esiin. Tehdään Virrasta tämän syksyn aikana kotoisa paikka meille jokaiselle.
Esimerkkinä ideoista: Allekirjoittaneen ja Köpin suunnittelemasta pikku patikasta kehkeytyi tänä syksynä ruskaretki, joka toivottavasti laajenee tulevina vuosina isommaksi. Innokkuutta oli erityisesti ensimmäisen vuosikurssin piirissä. Hienoa aktiivisuutta! Alun kuvat ovat tuolta viime viikonlopun patikalta.

Syysterveisin,

Tobbe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s