TUTORIKSI, SINÄ, NYT, JOO!

23 Tam

Rakkauden vuosi 2013 on ehtinyt vieriä vasta vajaan kuukauden verran, mutta me tutorvastaavat olemme käyttäneet senkin ajan hyväksi. Olemme startanneet tutorhaun ja saaneet jo mukavasti ilmoittautumisia. Me emme kuitenkaan tyydy vähään, vaan tahdomme mukaan jokaisen innokkaan ykkösen. Tutorina pääset suunnittelemaan mahtavia ohjelmia tuleville fukseille. Lisäksi tutustut vielä tiiviimmin oman vuosikurssisi porukkaan. Kevään aikana on luvassa mm. koulutuksia, tutoreiden illanistujaiset, tutorpaitojen värkkäystä ja mitä messevimpien ohjelmien ja fuksilehden suunnittelua porukalla. Me tutorvastaavat halutaan just sut mukaan tähän tutorlaivaan! Heittäydy mukaan!

Tutorvastaavat Tobbe ja SampoImage

Saa meiltä tulla kysymäänkin jos jokin arveluttaa. 🙂

Image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s