Okabloki – Tsanuari

17 Hel

Holá.

Erinomaista huomenta ja tätäpäivää teille kaikille.

Uusi hallitus on päässyt työn touhuun alkukangerteluiden jälkeen melko mukavasti. Jokainen löysi paikkansa kivuttomasti eri osa-alueiden parista. Ainoastaan Kipinän puheenjohtaja Late McManaman-Tolonen koki pettymyksen tunteita, sillä niin valitettavaa kuin se onkin, ei yksi mies voi toimia jokaisessa roolissa. Niin palava on tuon nuoren kotkan halu edesauttaa ainejärjestömme ja opiskelijoidemme hyvinvointia.  Ensimmäisissä kokouksissa huomio keskittyi järjestäytymisen ohella siihen, että saisimme hallituksen palvelemaan entistä enemmän jokaista ainejärjestömme jamppaa ja ritvaa yksilötasolta lähtien. Tätä edesauttaaksemme pyrimme tuomaan julki toimintamme taustat ja ajatuksen konkreettisella, ihmisläheisellä, otteella. Tammikuun aikana kävimme esittäytymässä nuoremmmille vuosikursseille  henkilökohtaisesti, pyrimme järjetämään iltaleiffejä börstan äärellä sekä suunnitelimme ennen kaikkea tulevaa ohjelmaa keväälle, kesälle ja syksylle. Meikäläinen sai kunnian aloittaa vähintään kuukausittaisen postausmission tälle palstalle. Tarkoituksena on julkaista ajankohtaisia ajatuksia yksikömme mietteistä vapaamuotoisen valikoivasti. Henkilökohtaisena tehtävänä itsellä on, vuosittaisten kehityskeskustelujen pitämisen lisäksi, pyrkiä kasvattamaan tämän Karimin mainostaman somen hyödyntämistä opiskelun mielekkyyden lisäämisessä. Kenties, oi kenties, okablogistakin tulee yhtä suosittu kuin edesmenneen Kissfm:n chätti oli aikoinaan.

Alkutunnelmien jälkeen päästäänkin itseasiaan. Syksy ja muutto tuli, oli ja meni. Pakettiin tuota laittaessa voi tiivistäen todeta, että yliopisto-muotoinen opiskelu loi haasteita monelle erityisesti vanhemmalle vuosikurssin taistelijalle. Jonkinlainen tutorointi jokaiselle vsk:lle ei välttämättä olisi ollut pahitteeksi. Kurssit, kun omasivat yhtäkkiä ilmoittautumisajan, paikkakiintiöt ja opintopistemäärän merkityksellisyyden. Kurssit olivat omassa OPS:sissa (mikä hemmetti se ees oli?) melko ohuessa. Tuntui, että yliopisto ei ollut valmis, itse en ollut valmis.Voi pojat. (http://www.youtube.com/watch?v=Z8iuOkzXVUs).

Mutta, kuten nelivuotisa velipoikani hetki sitten meikää sivisti, kun jotain asiaa purnasin: Maailma muuttuu, niin sinäkin. Laini saattoi olla kerhotädin suusta, mutta pitää kyllä kutinsa. Tampere ja virta, lastentarhanopettajat ja elinikäiset oppivat, meikä ja teikä. Kaikki on täynnä mahdollisuuksia. Itse lähdin hallitustoimintaan messiin nimenomaan edesauttaakseni OKL:n hengen säilymistä myös täällä Tampereella. Aktiivista ja yhteisöllistä tekemistä, kun touhutaan, opiskeluviihtyvyys ja sitäkautta motivaatio nousevat kuin lohet vastavirtaan. Yksikkömme on nuori. Sillä on kasvukipuja. Valmista ei tule heti. Senpä takia meidän jokaisen tarvii sitä rakentaa. Tekosyyt ei kelpaa. Osallistumalla vaikutat.

Topit.

Ponnarit, penkit, kahvilatoiminta, morokulttuuri, ainejärjestöjen yhteistyö, mahollisuudet, häppeningit, vuokatti, p3, tulasalon-ja mankin kandi, häshtägit, Larry Bounds, safkahommat, talvipäivät, itun joulukuvaelma, härät-kilit matsi, kipinä

Flopit.

Vastuu, tiedotus, hämmennys, tietotekniikka, tilat, vastaukset, bändihuone, J.E, sää, talvi ja pimeys, kellot

Topit vei.

– Hs

————————————————————————————————————————————-

Ps. Loppuun vielä haaste seuraavalle blokin kirjoittajalle:

Kirjoita runo otsikolla – Minä ja oka. (tune: minä ja jari)

 

Pps. Sattuneista syistä tammikuun bloki ujosti myöhästy. Pahoittelut. Tästä eteenpäin kädet saveen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s