Raum o ain Raum. Terveisiä Talvipäiviltä (ei vaihtoehto-ohjelmasta). Ei herkkänahoille!

27 Hel

Erään tekstiviestichatin anti ja muuta mukavaa Talvipäiviltä. Huomas että kun opettajat pääsee kerran vuoteen irti, ei riemulla ollu rajoja. Seuraavat muistin pätkimät ajatukset tiiviinä pakettina. Jos olit talvipäivillä, varmaan tunnistat hommien nimet. Jos et, voit vaan harmitella mikset ollu mukana.

Hokkasen cv jäi kesken vuodelle 96, jatkuu ens talvipäivillä. Miettikää tarkkaan mihin bussiin istutte. Ite otan kyllä tän äijän töihin sitten kun oon rehtori, tuli sen verran vakuuttavat referenssit.

Tokoon liikenteen Tero halus nähä chatjuontajan tissit. Tästä meni hiljaseks. Koko matkalla ollu katse siis tisseissä, ei tiessä. Olipa turvallista. Näemmä kuitenkin viihtyi meidän seurassa.

Tokoon liikenteen Tero, puheenjohtaja ja sidosryhmävastaava.

Tokoon liikenteen Tero, puheenjohtaja ja sidosryhmävastaava.

– Itun lankakerä oli hukassa, löyty ennen Huittista – matka sujui sen jälkeen paremmin. Joku niistä luki tenttikirjaa bussissa???? Ruotsin kirjallinen ja suullinen matkan jälkeen maanantaina ei ainakaan Itun Uskalilta tainnu mennä putkeen: Pusan elämänviivaennustus osoitti maanantaille päivän kokonaista ylihyppäystä.

– Pönön kohalla Itun häiriköinti yltyi siihen pisteeseen, että ”Itu hiljaa”-sanonta kaikui kännisenä mikkiin säännöllisesti. Valvoja olis halunnu, mut ei siltikään sensuroinu yhtään tämän miehen puheita. Ekan kerran otti eteen vuonna -96 kaverin kanssa Kamasutraa selatessa????. Sen jälkeen on ollu vissiin vähän hiljasta… No, erkkarit lapaan nii alkaa toimia. Jos elämään haluaa viisautta, kysy Pönöltä. Tarina ei lopu sit ihan heti joten varaa aikaa.

– Tampereelta nääs-biisi, millä järjellä?

– Cafe Castellon kolmioleivät, oliko tarkotus vetää kahtena vai yhtenä ku kolme kerrosta? Hyvät eväät saatiin ja tuli hyvä mielikin sen jälkeen. Sitähän ei missään tapauksessa ollu aiemmin? Kurre etti sen verran hanakkaasti pi**ua että pisti koko jengin huutamaan sitä kameran takaa yhteen ääneen. Jos ees joku osais suunnistaa oikeeseen paikkaan.  Sano muikku olis ollu kuitenkin se perinteinen ku kuvia otetaan. No, tuli Minttua p***un sijasta. Jälleen. Mut Castello sai asiakkaita ja Kurre tais jäädä tyytyväiseks mikäli Nightlifen pimeydessä näki sitä naaman loistetta. Mahto johtua Mintusta, ei naisista.

– Onko tuttu semmonen ku Anssi Kela- Puistossa? En muista kuulleeni. Yli-Panula & Sukanen & co. ei ainakaan. Yritettiin tutustua kyseiseen biisiin vielä takasin tullessa viimesenä yhteislauluna mut oli niin tuntematon ettei säkeistön loppuun päästy.

– Älytön tornari lähti liikkeelle ekana iltana: Olis peitto heilunu salissa. Loppupeleissä jäi tornariks, ei näkyviä/kuuluvia todisteita tallessa. Huhun liikkeellelaittaja (=ilmeisesti toiveajattelija) ilmoittautukoot kommentilla.

– Majotuskoulu: 170 makuupussimatoo aamuneljältä.  Eihän me nukkumisesta maksettu? Onneks Eronen piti huolen kylmistä saunajatkoista ja säännöllisestä löylyn heittämisestä kylmälle kiukaalle. Valitettavasti se ei silläkään lämmenny vaikka kuinka yritti. Jonkun mielestä sauna kuitenkin lämpes, OKAn puheenjohtaja Ryynänen joutu siirtyy ulos vilvottelemaan hien (ja kalpeuden??) noustessa kasvoille. Hokkanen meinas riisuutua, jätti kuitenkin onneksi väliin. Ei oltas nimittäin sen vapauttamisen jälkeen mahuttu enää saunaan.

-Hakkarainen vetäs tumut. Ei ollu tällä kertaa yksin.

– Taffe lauantaina Raumalle: habitus muuttu ovimiehestä vanhaksi kaikkien etenkin vanhempien vuosikurssien muistamaksi tyttöjen nielijäksi parran leikkuun myötä. Aino-Nipa-tiimi istu tulomatkalla parin penkin päässä ihastelemassa. Parta aikoo kuulemma kasvaa takaisin kun sen saa niin helposti. Vanhan sananlaskun mukaan ei parta pahoille kasva. Taffe on siis hyvä.

– Ryynäsen tiluksille Torpalle lähti pari tilataksia lauantai-aamusta: Kauppapuutarhuri A. Ryynänen oli pistäny saunan (kuulemma ollu jo viikon lämpimänä) ja pefletit valmiiks pojan rehtejä sekä  rehellisiä opiskelukavereita varten. Sauna oli maaginen viiden ihmisen sauna, johon mahtu sata. Sataa ei ihan saatu houkuteltua, mutta monta lähti. Tyttöjen saunavuorossa tehtiin lumienkeleitä, pojat leikki tyttöä (19-vuotias, kaipaa kokemuksia) pistämällä reippaasti deittiviestiä chattiin. Tästähän riemu repesi, sen verran tuli hekumallisia yhteydenottoja. Terveisiä Ristolle ja Pepe40v:lle! Pönöstä tehtiin lähetettyihin kuviin nainen, takasin tuli kehuja ja lisäpaljastuksia (uskottava veto siis). Tämän TP-raportin allekirjoittanut jatkoi poikien saunoessa puhelinhommailuja muiden okl-naisten kanssa. Aivan mielenvikasta. Viskarin heiluva sääri ja kaks ääninäyttelijää. Yhelle kontaktille saatiin livenä happy ending. Tarinan opetus: älä laita ikinä omalle numerolle deittiviestiä MTV3-chattiin. Älä ainakaan talvipäivillä. Tyttöjen salaisuuksien rinki intoutui poikien poissaollessa ja puhelintsättäilyn innoittamana omien kokemusten muistelemiseen. What happens in Torppa, stays in Torppa. Kovia paljastuksia. Ps. tytöillä pitää todella pokka paremmin deittipuhelua kuunnellessa, en osannu selittää mitenkään 10 äijän yhteen nauruun räjähtämistä yhelle miehelle puhelimen toisessa päässä. ”Sulla taitaa olla siellä isompiki kööri takana… TUUT-TUUT-TUUT”.

-Jo alkumatkasta Kipinän pojat ja Arvaus oy analysoivat pitkävedolla monien kanssamatkustajien kertoimet. Mankki pääs matkaan: 89,95 veikanneet, ei voittoa. Pesisbusseista kuitenkin sen verran opittu, että matkan aikana on hyvä ottaa istuinpaikan sijaan makuupaikka käytävältä. Tekstiviestichattiin tuli terveisiä ”mikäs täällä lattialla ollessa”. Tulomatkalla ei kannattanu ainakaan veikata: Lättärin kertoimet laski 0,96:een. Eronen piti tulospalvelusta huolta aloittamalla takaisintulomatkan NHL-kuulumisilla. Tytöt ei kiinnostunu.

Kadonneen jäljillä-formaatti rantautui talvipäiväbussiin: Pusan kadonnut kaksoissisko-Pusa löytyi. Se kuitenkin tais kadota uudestaan heti bussin rantauduttua Raumalle.

Jakkulin ex-mies Raimo oli tekstiviestin välityksellä hengessä mukana: ei tee kuulemma homoks jos Jakkulilta vähän lainaa kakkosnelosta. Pajan erkkarit, mikä on kakkosnelonen?

Viive oli aivan hemmetin pitkä, oliko Hokkasella tai Pönöllä vaikutusta?

Pääskö Talvipäiville ilmaseks punasella nahkatakilla? Kuka kertoo?

Tokoon liikenteestä sisältä. Niinkuin huomaatte...

Tokoon liikenteestä sisältä. Niinkuin huomaatte…

Kopon Tomilla metrin mittainen… muna-anjovis-patonki.

Kellä oli paita pois Nightlifessa? No, aika monella. Kaikki vanhat ja niin nähdyt: Polte ja kumppanit.  Mut missä oli Aallon Sauli kolmoselta? Vanhat talvipäiväjyyrät Nipa ja Aino kyseli sukupuolitasa-arvon perään, miks ykskään nainen ei riisu ikinä näissä bileissä? Miks vaan miehiä ”joutuu” aina kattoo? Veikkaan että nämä tytöt kuitenki nauttivat.

Kakkosen tytöt viuhui puuhkineen, yks otti nuorta Mika Saaristakin välillä kyytiin.

Ykkösen tytöt: hieno päätös Miukkis-illan tehtävään, laulu raikasi ja pojat nautti! Tätä lisää!

Mutta mitä tapahtui Härkäsaunassa? Keltanen kumihanska? Sen kohtalo ja tehtävä? Härät ei kerro mitään, edes kännissä. Jotain jäi sinne, mistä kukaan ulkopuolinen ei saa tietää. Voin kertoo et Miukkis (Kurre lue: Miau-Mau-ilta) Hervannassa ei ollu yhtään näin mystinen. Sen sijaan täynnä kauniita rehellisiä naisia. Kynsilakka haisi ja kreppirauta kuumeni. Hienot etkot. Rumassa sitten kollektiivisesti long island ice teata.

Ryynäsellä pyöri jostain syystä vielä lauantai-iltana jengiä ympärillä (saattaa johtua roolista ainejärjestön hallituksessa): Vuodesta -87 saakka Rauman miehiä – mikä hieno syy kiertää koko kaupunki ja esitellä. Tampereella moinen kierros olis kestäny puol vuorokautta, mut onneks oltii Raumalla sillä sen pysty vetää 20 minuutissa. Ja- sanan kohdalla juotiin. Vakuuttavia faktoja, kuin olis Wikipediaa lukenu. Faktojen todenperäisyys jäi

tarkistamatta. Värrälä kyllä uhos tarkistavansa, onko jo tiedossa kuinka paljon Ryynänen valehteli? Rauman Lukon suosion ainakin.

Ooperin jatkot: ykköset tanssi aivan kympit taulussa, Hokkanen tanssi tyttöjen kanssa (hämmentävää…), OKAn sihteeri suoraan Kainuusta istu ja tanssi, molempia. Jimmy Colaa kannattaa laulajan taitojen perusteella kuunnella joskus toistekkin!

Ooperin viereinen ABC Kortela: Hesen jono 2 tuntia. Monet otti roiskeläppää marketista kylmänä pahimpaan nälkään. Nelosen tiimitytöt Mikkonen, Hanninen kumppaneineen otti kuitenkin kärkipaikan liikan erkkareina ja kattelivat hampparit poskessa jonon hidasta liikehdintää. Opetus: liikunta on hyväksi keholle ja mielelle! Hyvällä kunnolla saat myös ruokaa ekana.

Kipinän perjantailenkki Pyynpäältä: Nyman, Häkkinen. Oltais eksytty matkalla syömään ellei oltais spotattu OKAlaisia matkalta. Kipinän vpj Meriläinenki oli kuulemma juossu lenkkiä yksin toiseen suuntaan! Opetus: humalassa on hengenvaarallista harrastaa liikuntaa.

Tulasalon Jarmo veti hyvällä hengellä ja oli kaikkien kaveri. Positiivisuusringin kehutuimpia äijiä. Avainsanat huolehtivaisuus, sydämellisyys, kärsivällisyys. Joku sai tästä miehestä onnekkaasti hyvän kandiparin.

Muutamia sekalaisessa järjestyksessä olevia muisteloita teille tarjosi Häkkinen, Tokoon liikenteen tekstiviestichatin virallinen valvoja. Muodostin tarinaanikin näiden chatkuvioiden kautta koska en keksiny muuta. Sponsoreita ei lähteny yhtään mukaan että olisin saanu tästä kirjotuksesta palkkaa.

Haastan Expressbussissa olleen henkilön kirjoittamaan raportin ja lähettämään sen viestintävastaavan s-postiosoitteeseen julkaistavaksi okablogissa ja OKAn facebook-sivuilla.

ps. Hakkarainen: nyt aletaan taas laihduttamaan. Pari kiloo vielä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s