Fuksit saivat viimein haalarinsa!

29 Mar

Mahtava marraskuu sai fuksien osalta hienon päätöksen!Sara,Jenna,Siiri,Niina

Kova kuhina on käynyt jo kauan siitä asti, kun haalareiden saapumispäivä on saatu tietoon. Tänään odotus vihdoin palkittiin! Kello 13:30 olivat vaksit laittaneet sähköpostia, että kokoushuoneeseen on viety kolme saapunutta pakettia! Sillä hetkellä allekirjoittanut odotti kuumeisesti soittoa paketinkuljetusfirmasta, eikä tietenkään huomannut kurkata sähköpostiinsa lainkaan. Onneksi alle tunnin sisään hätiin riensi Niina Saarinen, joka rohkeasti lähestyi vakseja suoralla kysymyksellä haalaripaketeista! Ja kas vain, olivathan ne jo tulleetkin! Rohkea Niina lähtikin raahaamaan haalareita kohti Edu Cafe:ta ja oletettavasti kantoapuakin oli käytettävissä! Hienoa omatoimisuutta tärkeän haalariasian eteen! Viikonloppu kruunattu haalareilla, kiitos!

Ja niin kiiri ilosanoma ympäri Facebookkia, Virtaa, yliopistokampusta, Tamperetta ja muitakin kaupunkeja! Oma haalari oli saatava mahdollisimman pian! Epäonnekkaimmat olivat ehtineet lähteä jo pois täältä sivistyksen ahjosta ja joutuvat nyt viikonlopun vuoksi kärvistelemään vielä maanantaihin asti ennen kuin saavat nämä uudet ihanuudet käsiinsä (tai päällensä). Kuitenkin lyhyestä varoitusajasta huolimatta yli puolet ehtivät tänään hakea jo omansa, VAU!

Seuraava kysymys kuuluukin: ovatko haalarit ensi viikon muotivaate? Vai korkataanko ne vasta myöhemmin bileissä? Sitä pohtiessa kannattaa kaivaa Isäntä ja Miljasyksyn aikana kertyneet haalarimerkin esille, sillä MAANANTAINA 2.12 on tarkoitus somistaa haalareita kunnon edustuskuntoon! Käsityöluokassa pidetään HAALARIMERKKIOMPELIJAISET klo 14:30-18:00! (https://www.facebook.com/events/1388804264698527/) Naposteltavaa saa (ja pitää) ottaa mukaan! Tapahtumalle on varattu reilusti aikaa, joten ehtii hyvin puuhailla haalarien parissa, ommella merkit (ja kenties opetellakin ompelukoneen tai neulan & langan käyttöä), jakaa parhaat haalarityylit, opetella oikeaoppiminen haalarin solmiminen ja vaikka mitä kivaa ikinä keksitäänkään! Sky is the limit, eikös se niin mene tässäkin asiassa? 😉

Tämän ponnistuksen jälkeen pääseekin herkuttelemaan puurojuhlaan, kyllä meidän kelpaa! Vanhemmatkin vuosikurssit ovat tervetulleita muuten kurkkaamaan, kuinkas se merkkiompelu sujuu! Ja tietty haalarivinkkejä saa antaa ja muutenkin tulla tsekkaamaan meidän über-hienoja superfuksihaalareita!

Ja hei fuksit vielä! Tarkastakaa et teillä on jo OKAn merkki, sillä ilman sitä haalarit eivät ole vielä mitään! Jos nyt joku tunsi omantunnonpistoksen, ni äkkiä sitä merkkiä ostamaan maanantaina ennen merkkiompelijaisia! Samalla mukaan kannattaa napata myös SOOLin haalarimerkki, vaikka logohan meillä löytyykin ennestään jo haalareista! 🙂

Postailkaas muuten niitä haalarikuvianne sosiaaliseen mediaan, niin muutkin pääsevät ihastelemaan laatuhaalareita! 😉 #superfuksit #opiskelijahaalarit #mahtavamarraskuu

Linda Vatanen,2013-11-29 HAALARIT!

Innostunut ykkösvuosikurssin emäntä

P.S. Laskiko joku kuinka monta huutomerkkiä tuli rustattua? 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s