MAHTAVA marraskuu!

29 Mar

Siis voisko joku kertoa, että mitä ihmettä tässä ainejärjestössä ja yksikössä ei tapahtuis? Marraskuu – what a month! Vaatimattomana tavoitteena on aina ollut, että järjestetään vähintään yksi tapahtuma kuukaudessa. Tällä kertaa on menty ainakin räikeästi yli, mikä on erittäin hienoa!

 

Kipinä käynnisti marraskuun osallistumalla Opesählyjen  SM-kisoihin 2.-3.11. Vierumäellä. Pelien jälkeen Mukkulassa oli kuulemma niin kovat mökkipileet, että Lahden keskustaan ei koskaan ehditty. Myöskään seuraavan päivän dagen efter –pelit eivät menneet alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Kun viikonlopusta oli selvitty, heti keskiviikkona 6.11. juhlittiin taas. Tällä kertaa vuotuisten pukujuhlien merkeissä Tulojuhlissa. Bändit veivas niin, että Ziperia raikas ja tanssijat eivät hikipisaroilta välttyneet. Pukuloisto oli upeaa! Kuten jo viime vuodesta perinteeksi nousi, jatkoja ei kuitenkaan kuulunut eikä näkynyt, vaikka niitä käytävillä huudeltiin. Onneksi itse juhlat olivat niin huikeat, ettei jatkoja tarvittukaan. Kahdelta kotiin, case closed. Samana päivänä ennen tulojuhliin saapumista muutamat meistä jännittivät Tiikerihaissa Voice of Tiikerihai -karaokekilpailun finaalissa. Kaksi neljännen vuosikurssin tyttöä osallistui kisaan ja toinen selvisi kyseiseen finaaliin asti. Ei sijoittumista kolmen kärkeen tällä kertaa, mutta kuka sitä muisteli, kun korot vipattivat jo tulojuhlien suuntaan!

 

Seitsemän päivän hengähdyksen jälkeen alkoi taas tapahtua. Torstaina 14.11. EDU’s Cafessa järjestettiin perinteinen Iloinen iltama, joka kulki tällä kertaa nimellä Akustinen iltama. Monenmoiset kokoonpanot pistivät parastaan ja viihdyttivät runsaslukuista kansaa. Kahvila Nekala keräsi illan tuotot, thänks! Heti perjantaina 15.11. Kipinä teki seuraavan siirron ja toteutti useita viikkoja suunnitellun ekskursion Hakametsän halliin. Matsissa Tampereen paikallisjoukkueet Tappara ja Ilves ottivat mittaa toisistaan. Huhu ei kerro, jakautuiko porukka eri kannattajapäätyihin huutelemaan toisilleen vai mentiinkö koko reissu näennäisesti sovussa. Viikonloppuna vielä OKA lähetti edustuksensa SOOLin järjestökurssille Helsinkiin. Viikko paketissa.

 

Maanantaina 18.11. rekryttiin kahvituksella uusia toimijoita tulevaan OKA:n hallitukseen. Samana iltana järjestettiin Kasvon syyskokous, jossa OKA sai hyvän edustuksen tulevaan Kasvon hallitukseen. PJ ja VPJ paikat tulivat okalaisille. Vielä keskiviikkona 20.11. Nekalan yhteydessä jatkettiin OKA:n hallitusrekrytointia. Rekrytoinnin tuloksista voi lukea myöhemmin tästä samaisesta tekstistä. Illalla sitten Kipinän vuorolla kokeiltiin jotain uutta. Sali jaettiin puoliksi ja toisella puolella pelailtiin vaihteen vuoksi korista ja toisella puolella jumpattiin antaumuksella. Molemmille puolille riitti osallistujia.

 

Huh hei ja marraskuun viimeinen viikko ei jää yhtään jälkeen muista! Keskiviikkona 27.11. oli toiminnan päivä. Aamusta alkaen pelattiin lentopalloa koko yksikön turnauksessa Atalpassa. Kaikilta vuosikursseilta löytyi osallistujajoukkueet ja lisäksi rivinsä olivat kasanneet myös kuviksen erkkarit, henkilökunta, Mentor, ITU ja Kalma. Urheilun jälkeen oli hyvä vaihtaa vapaalle ja illalla vietettiinkin sellaisia juhlia että. Smart casual -asut, Juvenes tarjoilut ja viinit tekivät tunnelmasta asiallisen. Ohjelmapuolesta huolehtivat niin opettajat, opiskelijat kuin stand up –koomikko Marko Kämäräinenkin. Ei olisi voinut paljon enempää toivoa (paitsi ehkä juomista, tosin allekirjoittaneen olo kertoi seuraavana aamuna muuta). Eikä tässä vielä kaikki! Kun ”norsunluutornissa” vietettiin Cocktail –juhlia, vietettiin vastaavasti Gloriassa Varjococktail –juhlia. Millä järjellä? Virallisten osuuksien jälkeen myös ”norsunluutornista” jalkauduttiin Gloriaan jatkoilemaan. Kaik yhes koos! Torstaina 28.11. dagen efter (taas) ja OKA:n syyskokous. Uutta hallitusta pukkas. Äänestettiin ja äänestettiin vielä uudelleenkin jossain kohtaa, mutta lopulta hallitus löysi muotonsa. Edellisen kauden hallituksesta uudessa jatkaa viisi toimijaa, jolloin uusia toimijoita saatiin mukaan seitsemän kappaletta! Vuosikurssijakauma lähes täydellinen ensimmäisestä neljänteen. Fuksejakin mukana kolme, siis KOLME kappaletta! Onnea valituille!

 

Ei voi kun ihmetellä tätä menoa. Juuri kun luulin päässeeni kuukauden loppuun asti luettelossani, muistui mieleeni koko kuukauden käynnissä ollut MOVEMBER! Viiksivalluja pyörii pitkin käytäviä ja kohtahan on sitten aika tarkistella kasvatuksen tulokset. Käy tsekkaamassa ja vaikka samalla voit klikata lahjoita nappulaa: http://fi.movember.com/mospace/index/search/?q=virran%20viikset. Myös kahvila Nekala on urheasti jaksanut pyörittää keskiviikkoisin kahvilaa, vaikka pientä hiipumista asiakasmäärissä on havaittavissa. Vielä ainakin ensi viikolla ehtii tukea Nekalan toimintaa ja nelosten kurssimatkaa. See you! Muita erittäin mainitsemisen arvoisia hetkiä marraskuulta on Kipinän liittyminen facebookin ihmeelliseen maailmaan ja ne huivit sekä OKA:n Tamylta saama kunniakirja. Hyvä me ja meidän joukkue! Jos unohdin mainita jotain, mitä marraskuun aikana on tapahtunut, pahoittelen. Kaikki toiminta on kuitenkin aina plussaa ja kunnia niille, joille kunnia kuuluu, eli meille! Otsikon sanoin: MAHTAVA marraskuu!

 

Jatketaan samaan malliin vielä joulukuun puolikas ja etenkin sitten loman jälkeen taas täysi hööki päälle! Tulevasta pieni maininta vielä: keskiviikkona 4.12. OKA:n perinteisen pikkarit! Olethan sinäkin mukana?

 

Kiitos ja kumarrus meille kaikille!

Jenni Värrälä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s