Tapahtumaa pukkaa!

21 Tam

Se on moro! Nyt olis ihan huikee tilaisuus päästä vaikuttamaan yksikkömme hyvinvointiin ja tulla huomenna liikunta- ja kulttuuriviikon suunnittelupalaveriin! Liikunta- ja kulttuuriviikko pidetään viikolla 8, joten hyvä aloittaa suunnittelu hyvissä ajoin! 🙂 Tuolla viikolla 8 riittääkin kyllä sitten muutakin puuhaa, niin ei voi suunnitteluja sinnekään jättää. Silloin loppuviikostahan on myös härkä- ja miukkissaunat ja viikonlopun kruunaa Talvipäivät Joensuussa! Huhheijaa! Joensuu onkin tykittänyt jo paljon hypetystä talvipäivistään! Viimeisin hypetys sisälsi virallisen talvipäiväbiisin!

No mutta takaisin tähän viikkoon! Huomennahan jatkuu Työnhaun teemaviikko. Lisäksi illalla pelaillaan Kipinän vuorolla säbää 18-19, tervetuloa mukaan!

Torstaina Cristikka tapaa Kampuskappelissa (Pinni B 5.krs) kuudelta.

Viikonloppunakaan ei tekeminen lopu, sillä Helsingissä järjestetään EDUCA-messut 24.-25.1. Samassa yhteydessä SOOL järjestää Teemaseminaarin, jossa huhujen mukaan SOOLin jäsenet syövät ilmaiseksi. 😉 Kannattaa tulla myös mukaan! Vinkkinä kaikille VR:n sivuilta löytyy paljon talviale-lippuja. Esim. Tampere-Helsinki vain 8 e! Ei tule siis kalliiksi käydä sivistämässä itseään Helsingin päädyssä!

Sunnuntaina voikin sitten jo vähän rentoutua lautapelien ääressä. Fuksit varmasti muistavat perinteiset Sunday Night Game Nightit, joista tarkempaa infoa saadaan varmaankin lähempänä facebook-ryhmässä.

Ja eihän nämä nyt tähän lopu. Seuraavalla viikolla pelaillaan maanantaina 27.1 ja tiistaina 28.1 yliopistofutsalia Atalpalla. Maanantaina Kipinää vastaan astuu Staabi klo 9:15 ja tiistaina Sissit klo 12:15. Peliaikaa 2x20min. Pelaajat erittäin tervetulleita, mutta kannustajiakin tarvitaan! Ja maanantainahan muistatte futsalin lisäksi vielä seinäkiipeily(bolderointi)-ekskursion! Kahdesta eteenpäin kiipeillään Tampereen kiipeilykeskuksella Nekalassa. Kertamaksu 10 e + kenkävuokra 3 e.

Tiistaina on perinteinen lentopallovuoro 16-18 Atalpassa. Huhu kertoo tämänkin päivän pelailujen olleen huikeita, joten siitä lähdetään, että muutkin vuorot ovat yhtä loistavia. Nythän on myös oikein hyvä aika alkaa treenaamaan opiskelijoiden lentopallon SM-kisoja (12.-13.4) varten, jotka tänä vuonna järjestetään TAMPEREELLA! #kotikisat #huivibuumi

Keskiviikkona sählyilläänkin tuttuun tapaan 18-19.

Torstaina sitä luulisi jo saavansa hengähdystauon mutta PAH sanovat okalaiset! Cristikan Riparilauluilta Virran Edu Cafessa klo 18-> Lisäksi tarjolla on jotain syötävääkin. Tervetuloa siis luomaan nostalgista tunnelmaa yhdessä muiden okalaisten kanssa!

Perjantaina vuorossa on hallituslaisten AMUT (Ai Musta Tuli Vastaava) -tapahtuma, jonka jatkoille Fat Ladyyn kaikki ovat tervetulleita klo 22->

Näillä eväillä Tammikuun aikana kenenkään ei pitäisi valittaa ainakaan tylsyydestä. Ja hei! Moniko teistä aktiivisesti tsekkaa tapahtumia OKAn tapahtumakalenterista? Suosittelen lisäämään sen vaikka välilehdeksi, niin ei tuu missattua parhaita tapahtumia!

Katsellaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s