Syyslukukauden 2013 OKAlainen

17 Hel

Syyslukukaudella kauden OKAlaiseksi valittiin Linda Vatanen. Kevätkaudella 2013 titteli meni Jyri Riihijärvelle. Tästä lähin OKAblogissa tullaan julkaisemaan aina kauden OKAlaisen haastattelu, jotta kaikki saisivat käsityksen, kenestä on kyse. Tässä siis sitä haastattelua!

Syyslukukauden 2013 OKAlainen Linda Vatanen. Onneksi olkoon OKAn historian toisesta kauden OKAlainen tittelistä. Alkuun tietysti klassinen kysymys, miltä nyt tuntuu?

No vähän puskistahan tää tuli. Ei tullut edes mieleen, että fuksi voisi saada tällaisen tittelin. Mutta todella mahtavaa, että aktiivisuus on huomattu! Nyt on sitten pysyttäväkin aktiivisena, kun on näin hienon tunnustuksen jo saanut!

Kuka olet, mistä tulet ja millä vuosikurssilla opiskelet?

Kuten äskeisestä kävikin ilmi, olen yksi meidän yksikön syksyn superfukseista. Kotikotini on Huittisissa, Turun ja Tampereen välissä. Ennen okl:n päätymistä ehdein myös vuoden poukkoilla Eurassa koulunkäyntiohjaajana.

Kuka olen onkin sitten eri kysymys. Olen onnellinen luokanopettajaopiskelija, olen harrastelijavalokuvaaja, olen koiraihminen, olen ryhmäliikkuja. Jottei kävisi tylsäksi, olen aina mahdollisimman paljon ja kaikkea sekalaista. Näin kevään myötä olen myös OKAn hallituksessa media- & varainhankintavastaavana, sky is the limit. Positiivisuus, innostuminen ja hölmöt ideat ovat arkea! 

Minkälaista on ollut opiskelu Tampereen yliopiston luokanopettajakoulutuksessa?

Ai-van mah-ta-vaa!! Parempia opiskelijakavereita, opiskelukaupunkia tai koulutusta ei voi olla olemassakaan! Tämä on sitä elämää, tätä mä rakastan, ja kukapa meistä ei rakastaisi? Meininki on just eikä melkeen ja se näkyy ja tuntuu! Tätä en osannut odottaa, mutta maistiaisen saatuani, en aio tästä luopuukaan!

Mikä on tähänastisen opiskelu-uran mieleenpainuvin hetki?

Ääh, apua! Tylsää vastata, että kaikki on kyllä syöpynyt mieleen. Varmasti jokin meidän mahtavista illanviettotapahtumista! Kastajaiset tai tulojuhlat… Tai ehkä sittenkin ihan ensimmäiset tutustumisillat Sorsapuistossa, ja se alppivesirinki… 😉

Mitä odotat kevätkaudelta?

OKAn tapahtumakalenteria päivitelleenä ainakin tapahtumia, sillä niitä on PALJON! Mistään en halua jäädä paitsi! Suurin odotuksenaihe on kuitenkin Joensuun Talvipäivät. Niistä on ollut puhetta syyskuun ensimmäisistä päivistä lähtien, ja vihdoin sen pääsee itsekin kokemaan. Alle viikko enää! 

Sinut on voitu bongata Kipinän huivin kanssa mitä hienoimmista kuvista, onko vielä joku paikka missä ajattelit itsesi ja Kipinän huivin kuvata?

Kipinä huivi on ehdoton asuste minne tahansa sitä lähteekin. Tänään Kipinä-huivi sai kaverikseen OKA-pipon, joten eiköhän tästä parivaljakosta vielä tule paljon kuvasatoa. Ainakin Talvipäivillä Kipinä-huivi & OKA-pipo pääsevät varmasti kuviin.

Näitä haastatteluja ei ole ennen OKAblogissa julkaistu. Kenen kuulumisia haluaisit haastattelun muodossa kuulla tai kenet haluaisit toimittajan piinapenkkiin haastaa?

Loppukeväästä varmaankin selviää sitten kevään okalainen, joten eiköhän siitä nyt ainakin saada haastattelu aikaiseksi. Suunnitelmissa olisi jotain yhteistyön tynkää Panopticon kirjoittajien kesken. Ehkäpä myös henkilökuntaa voisi haastatella ja julkaista niin Okablogissa kuin Panopticonissakin!

Terveiset vielä OKAlaisille?

Oi OKA on! 
Oi OKA on!
Oi OKA on niin ihanaa!
On meillä huivit, pipot ja henki!
Oi OKA on niin ihanaa!

Pidetään se lippu korkeella jatkossakin! #kuihuikee #yhteisöllisyys

 

Kiitos haastattelusta!

Talvipäivän pakollinen varustus: OKA-pipo, Kipinä-huivi & Talvipäivälasit!

Talvipäivän pakollinen varustus: OKA-pipo, Kipinä-huivi & Talvipäivälasit!

Linda Vatanen
Syyskauden 2013 OKAlainen,
Viestintä- ja mediavastaava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s