Talvipäivät 2014

3 Maa

Vuoden 2014 Talvipäivät Joensuussa on taputeltu ja niistä on jo pikkuhiljaa toivuttukin. Nyt onkin vuorossa pieni tb kyseiseen viikonloppuun.

PERJANTAI 21.2.

Homma lähti käyntiin perjantai aamuna klo 7.15 Tampere-talon edestä, jolloin ihmiset enemmän tai vähemmän toipuneina torstain Miukkis-illasta ja Härkä-saunasta (yhteisiä jatkoja unohtamatta) saapuivat kuitenkin iloisin mielin bussiin. Huhujen mukaan ainoastaa yksi härkä nukkui bussin ohi. Parin tunnin taival Jyväskylään kohti Freetimeä ja päivädiskoa sai alkaa. Time piti sisällään karaokea ja reivaamista tanssilattialla tankotanssia unohtamatta. Kokonaisuutena kerrassaan huikee setti!

Ruokailun jälkeen matka jatkui kohti Susirajaa ja matkalla saimme nauttia mm. bussin mikkiin luetusta ”rakkaustarinasta” sekä bussilauluista. Linja-autossa oli todellakin tunnelmaa! Varkauden ABC:llä kannustimme Suomea voittoon kehnoin tuloksin, mutta siitä ei lannistuttu ja matka jatkui hyvän nestetasapainon turvaamana hyvällä fiiliksellä Joensuuhun asti. Joensuun majoituskoulumme sijaitsi paraatipaikalla kahden korttelin päässä torilta ja ruokailukin oli lähellä. Loppuiltaa vauhdittivat koulubileet, TP-avajaiset sekä jatkot.

Kuva

LAUANTAI 22.2.

Lauantaina heräiltiin uuteen päivään enemmän tai vähemmän pirteinä. Aamupala oli todella hyvä, lähes kuin hotellissa, ja se lämmitti opiskelijan mieltä ja maha tuli täyteen. Koululla jatkettiin siitä mihin edellisenä päivänä jäätiin. Tarmo (eläimen turkki 2m ongen päässä, ks videot fb) heräsi henkiin tietääkseni lauantai aamuna ja oli kovasti lähdössä edustamaan OKAa Talviriehakulkueessa. Tarmo kuitenkin myöhästyi kuten kaikki muutkin okalaiset, sillä kulkue starttasi jostain syystä hieman etuajassa. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, vaan neuvokkaat okalaiset perustivat Talvipäivien Virallisen Varjokulkueen, johon liittyi n. 50 hlö muistakin ainejärjestöistä. Varjokulkueesta matka kävi kohti koitosten koitosta ja vuorossa oli silitysrautacurling. Osa okalaisista edusti curlingin sijaan Talviriehassa.

Silitysrautacurlingissa meininki oli aivan käsittämätöntä. Okalaiset näkyivät ja kuuluivat: ”Oi OKA on” –laulu laulettiin erilaisilla variaatioilla ainakin 30 kertaa. Kaikkien yllätykseksi Kipinöivät Superfuksit oikeasti menestyivät kokemuksen puutteesta huolimatta ja rahkeet riittivät toiseen sijaan. Kannustus oli aivan mieletön ja Tarmo oli taitava tp-kansan viihdyttämisessä. Tää oli sitä yhteisöllisyyttä ja henkeä parhaimmillaan ja itselle ainakin ehdottomasti koko Talvipäivien kohokohta. Silitysrautacurlingista voisi tehdä perinteen nyt kun on omat silitysraudatkin tuunattuna! Loppupäivään sisältyi Suomen pronssiottelua, koulubileitä, päivätansseja ja jatkot ihan mielettömän hyvän livebändin kera.

Kuva

SUNNUNTAI 23.2.

Sunnuntaina heräiltiin aamulla puoli yhdeksän maissa ja alettiin pistämään kimpsuja ja kampsuja kasaan. Aamupalan jälkeen matka kohti koti-Tamperetta alkoi ja myös Tarmo löysi tiensä bussiin. Kotimatka oli pitkä, mutta bussista löytyi tunnelmaa paluumatkallakin. Varkauden ABC:llä odotti seisova pöytä ja ope-opiskelijat saivat massunsa täyteen. Tampereelle palauduttiin n. klo 19.

 

Talvipäivät 2014 WTF-list:

  • Toinen sija silitysrautacurlingissa
  • Tarmo 
  • OKAn sankareiden taksimatka torilta 500m päähän baariin la-su yönä n. klo 02:30
  • Majoituskoululla nukuttiin pe jo klo 01.30 ja la klo 02.30
  • Kaikki selvisi aamupalalle lauantaina, sunnuntainakin lähes kaikki
  • Tampereen koululta löytyi vähiten löytötavaroita

 

 Hyvä seura, huikee meininki ja Tarmo. Kyllä sai olla taas ylpee omasta ainejärjestöstään! Henkinen valmistautuminen vuoden 2015 Talvipäiviin Turussa alkakoon!

Terkuin tapahtuma- ja tutorvastaavaKuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s