Tuutoriksi nimittäin!

10 Maa

Sinustako tutori lukuvuodelle 2014-2015? On aika ryhtyä kasaamaan tulevan syksyn tutorjoukkoa. Löytyykö sinulta jo nyt ideoita uusien opiskelijoiden auttamiseen yliopisto-opintojen koukeroihin? Mikä ainakin tehdään toisin kuin viime syksynä? 

Tuleviin hommiin koulutetaan, joten aiempaa kokemusta tuutoroinnista ei edellytetä. Tärkeintä on kiinnostus toimintaan. Tutoroinnista saat hyvien kokemusten ohella myös opintopisteitä. Lisäksi tutoriporukkaan olisi mahtavaa saada muutama ”edistyneempikin” opiskelija, joka auttaisi vastaavanlaisesta asemasta meillä aloittavia uusia opeopiskelijoita (esim. maisterivaihe). 

Tutorina toimiaksesi sinun tulee käydä kaikille tutoreille pakolliset koulutukset. Koulutukset järjestetään seuraavina ajankohtina, joista voit valita itsellesi parhaan: 

– ke 2.4.2014 klo 9.00-14.00 
– to 3.4.2014 klo 9.00-14.00
– ma 7.4.2014 klo 9.00-14.00 
– to 10.4.2014 klo 9.00-14.00 
sekä EDU:n tuutorkoulutus 14.5. klo 15.00. 

Tuutoriksi hakevista arvotaan tuutoreiksi 16 henkilöä. Jos arpaonni ei suosi sinua tällä kertaa, ei se tarkoita sitä, ettet voisi osallistua syksyn tapahtumiin! Päinvastoin saa ja pitääkin osallistua, ilman vastuuta itse opiskeluun liittyvistä asioista. 

Tehdään porukalla hieno syksy meidän tuleville ekavuotisille! Ilmoittautua voit jo tänään OKA ry:n tutorvastaavaville Noora Reinikaiselle (noora.k.reinikainen.tyta (at) uta.fi) ja Sampo Yli-Panulalle (sampo.ylipanula (at) uta.fi). Ilmoittauduthan viimeistään su 16.3. mennessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s