Kesäloman kautta kohti uutta syksyä ja uusia haasteita

15 Elo

Alkuun allekirjoittaneen pahoittelut siitä, että kesä on ollut OKAblogissa hiljaista aikaa. Oma vuoroni kirjoittaa oli heinäkuussa, mutta en millään keksinyt kirjoitukselleni aihetta. Pitkät työpäivät liukuhihnan varressa ovat ilmeisesti tehneet tehtävänsä. Työvaatteet päälle ja aivot narikkaan, kaikki tehdastyöläiset taitaa tietää…

Nyt kun istun junassa vanhasta kotikaupungistani Seinäjoelta kohti uudempaa kotikaupunkiani Tamperetta, olen juuri lopettanut kesätyöni ja päässyt aloittamaan jo kauan kaipaamani KESÄLOMAN. Loman alettua otin aivot pukukaapin naulasta ja tästä se taas lähtee!

Viimeisen työpäivän aikana mietin, miten nopeasti kesä on jälleen mennyt. Työpäivät ovat tuntuneet välillä todella pitkiltä, mutta viikot ja kuukaudet ovat menneet nopeasti. Samalla mietin, miten paljon pidemmiltä päivät olisivatkaan tuntuneet ilman loistavia työkavereita ja työporukan keskuudessa vallinnutta huumoria. Kovassa melussa työskennellessä ei kuitenkaan kaverille voi aina jutella. Tällöin aika kuluu huomattavasti nopeammin jos vaeltelee omissa ajatuksissaan.

Omalla kohdalla ajatukset kulkeutuivat kesän aikana useasti muistoihin kuluneelta kouluvuodelta ja sitä edeltäneeltä opiskeluvuodelta. Kuluneen kolmen kuukauden aikana on tullut muisteltua monia mahtavia opiskelutovereita, sekä heidän kanssaan koettuja Talvipäiviä, kastajaisia, sitsejä, pikkujouluja, monialaisia opintoja, härät/kilit jalkapallopelejä… Tapahtumia on ollut paljon ja niihin on myös tullut osallistuttua – onneksi. Tapahtumista on tullut jälkeenpäin muistojen kautta ”henkistä pääomaa”, mikä on auttanut jaksamaan siinä kuuluisassa harmaassa arjessa. Samalla lailla aktiivisuus ja tapahtumiin osallistuminen auttaa jaksamaan opintojen parissa.

Aiempien vuosien tapaan myös tästä vuodesta on tulossa hyvin tapahtumarikas. Tulevanakin vuonna OKA ry:n tuutoroinnista vastaa iso liuta tehtäväänsä kouluttautuneita tuutoreita, jotka ovat valmistautuneet uusien fuksien tuloon jo menneeltä kevätlukukaudelta lähtien. On kokoustettu, suunniteltu ja osittain jo toteutettukin. Tulevan syksyn satoa tapahtumien osalta, sekä uusia tuutoreita voi käydä katsastamassa OKA ry:n fuksiblogin puolelta osoitteesta http://okanfuksit.wordpress.com/ .

Nyt on aika ottaa kuitenkin kaikki irti viimeisistä viikoista (KESÄLOMASTA) ennen lukuvuoden alkua. Pian nähdään!

Sampo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s