Kipinän kesäkuulumiset

19 Elo

Heipparallaa!

Myös Kipinä haluaa onnitella uusia fukseja mahtavasta suorituksesta, sillä ootte päässy mahtavaan paikkaan opiskeleen! Te fuksit saatattekin nyt ihmetellä, että mikä ihmeen Kipinä. Seminaarin Kipinä on koko yliopiston kuumin liikuntakerho. Jos kuulut OKAan, kuulut myös Kipinään. Kipinä pitää huolen siitä, että bileiden ja kouluaherruksen ohella pääset nauttimaan myös liikunnan riemusta.

Mutta mitäs Kipinän kesään on kuulunut? Kipinän punaisia paitoja on voinut bongata etenkin koripallokentiltä ympäri Tamperetta. Katukoristurnaus ja urbaaninkulttuurin tapahtuma Tampere Street Jam pelattiin 12.7, johon Kipinän pojat osallistuivat kahdella joukkueella. Toinen joukkueista meni päätyyn asti ollen ensimmäinen. Onnittelut pojille, ei muuta kuin Euroopan kentille! Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Kipinä osallistui kansainväliseen Delfin basket –turnaukseen. Tampere täyttyi eripuolilta maailmaa saapuvista koripallon pelaajista. Kipinä pelasi miesten Fun-sarjassa ja myös katsomon puolella nähtiin punavalkoisten huivien heiluvan. Kipinän edellinen puheenjohtaja ja intohimoinen koripalloilija L. Tolonen kuvaili antamassaan haastattelussa tunnelmia seuraavasti: ”Oli hieno tunnelma, kova taso, kiva pöhinä. Oli hauska nähä, miten saatii suht vaikeesee lajii, varsinkaan jos ei oo ennen pelannu, joukkueellinen rohkeit pelaajii meijän koriksen pelaajien lisäks. Oli hienoo nähä taas Kipinän henki ja positiivinen meininki, yrittäminen ja periksiantamattomuus. Näillä samoilla teeseillä osa jo valmistuneista pelaajista painaa työelämässäkin. Varmaan Kipinän toiminnassa oppineet elämän perusasiat kuntoon.”

Entäs sitten Kipinän syksy? Syksy lähtee käyntiin liikuntavuoroilla, jotka ovat tiistaisin klo 16-18 ja keskiviikkoisin klo 19-20. Vuorot starttaa syyskuussa, tuu ihmeessä mukaan! Heti alkusyksyn kohokohta on Seinäjoella pelattava OSM pesäpallo. Viime vuoden reissu oli mahtavampi, kuin kukaan osasi edes kuvitella. Ei ollut väliä oliko päällä pikkutakki, polvihousut vai trikoot, silti kaikki olivat yhtä joukkuetta ja yhteishenki nousi entisestään fiiliskierroksilla. Toinen isompi reissu on luvassa marraskuun alussa Vierumäellä, kun opettajat ottavat mittaa toisistaan sählykentällä. Lisäksi luvassa on monenmoista pienempää turnajaista ja tapahtumaa pitkin syksyä.

Tässäpä olikin fukseille hieman esimakua siitä, mitä Kipinä on. Tulkaa siis uudet ja vanhat Kipinäläiset rohkeesti mukaan kaikkeen. Tehään tästä yhessä superiakin superimpi hypersyksy! 🙂

”Pieni Kipinä sytyttää suuren tulen”

Kipinöivin terveisin:
PJ Meriläinen & VPJ Partanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s