Tää on parasta just nyt

25 Lok

Heippa kaikki ihanat okalaiset. Opiskelukiireiden keskellä ajattelin kirjoittaa muutamia syksyisiä ajatuksiani tänne blogiin…

Alkusyksyn fuksirientojen jälkeen okalaisten elämä on asettunut arkisiin uomiinsa. Vaikka vapaa-ajan aktiviteettien tarjontaa on monipuolisesti tarjolla sekä ainejärjestön että muidenkin tahojen puolesta, melko iso aikasyöppö taitaa monella tähän vuodenaikaan olla ne Opinnot. Ykköset ahkeroivat monialaisissa, kakkoset valmistautuvat harjoitteluun, kolmosilla on kanditaakka harteilla, ja neloset ja vitoset suuntaavat ajatukset isoon G:hen.

Opinnoissa saa uusia oivalluksia, ja omaa opettajuutta kehitetään hyvään suuntaan jatkuvasti. Sitähän varten täällä yliopistossa ollaan, että joskus valmistutaan ja päästään töihin mieleiselle alalle. Silti arkinen opiskelu vaatii muutakin rinnalleen. Joskus vapaa-ajan kivat jutut saattavat jäädä tenttikirjojen, harkkaraporttien ja tutkimussuunnitelmien alle piiloon, kun stressi puskee pintaan lukuisten deadlinejen lähestyessä. Siksi täytyy välillä muistaa myös relata, käydä tapahtumissa ja harrastaa. Ystävien kanssa kannattaa välillä tehdä muutakin kuin laatia tuntisuunnitelmaa tai ryhmäesseetä. Kliseisesti täytyy sanoa, että kyllä opiskeluaika vain on elämän parasta aikaa. Robinin mukaan: “Tää on parasta just nyt”.

Toivottavasti sinäkin olet löytänyt itsellesi arjen pieniä ja isoja iloja, ja olet mukavasti tasapainossa opiskelun, työn ja vapaa-ajan kanssa. Jos et, ei hätää. Inspiraatiota voi lähteä hakemaan esimerkiksi Kipinän liikuntavuoroilta, ystäväporukan leffamaratonista tai vaikka Pyynikinharjulla vaeltelusta raikkaassa syysilmassa. Jos synkkä syksy silti tuppaa masentamaan, voi piristyä odotellessa loppulukukauden useita kekkereitä, kuten OKA:n 95-vuotisjuhlia ja nelosten pikkujouluja. Ja onneksi Virta on täynnä kavereita, jotka tukevat, auttavat ja välillä muistavat houkutella jätskille kesken pitkän koulupäivän.

Syyslehtiä ihaillen, nutturaa löysäten ja erittäin ihanaa loppusyksyä toivottaen

Saara-sihteeri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s