VAKAVAa hommaa

3 Hel

Tervehdys!

Kevään pääsykokeet lähestyvät ja jossain tuolla myös tulevat okalaiset odottavat jännittyneinä tämänvuotisen VAKAVA-pääsykoeaineiston ilmestymistä. Monilla meistä on varmasti joku kaveri, jolla VAKAVA on tänä keväänä edessä.

Viime vuonna OKA järjesti ensimmäistä kertaa oman VAKAVA-valmennuskurssinsa hyvällä menestyksellä. Tarkoitus oli tarjota edullinen vaihtoehto kallillee yritysten järjestämille kursseille, joihin monilla ei ole varaa. Lähes kaikki kurssilaiset selvittivät tiensä soveltuvuuskokeisiin ja osa haluamiinsa opiskelupaikkoihin. Kurssi oli kaiken kaikkiaan menestys ja se saakin tänä vuonna jatkoa.

OKAn VAKAVA 2015 -valmennuskurssi järjestetään tänä keväänä maalis-huhtikuussa. Lisää tietoa saat klikkaamalla tästä. Kurssin parissa ahertaa kuusihenkinen okalaisten aktiivien tiimi, joka huolehtii materiaalien tuottamisesta ja tapaamisten järjestämisestä.

Jos siis lähipiiristä löytyy joku, jolle kurssista voisi olla hyötyä, kerropa asiasta eteenpäin! Mukaan otetaan 30 nopeinta, eikä 100 euron hinta ole paljon laadukkaasta materiaalipaketista, vertaistuesta ja ryhmätapaamisista loppukokeineen.

Autetaan ja kannustetaan tulevia opeopiskelijoita ja huokaistaan samalla helpotuksesta, että omalta osalta urakka on jo takana päin!

Ahkeraa kevättä toivottaen,

OKAn VAKAVA-tiimi

Heta, Anni, Moona, Noora, Hanna & Miika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s