LiKu viikko sai edulaiset liikkeelle

3 Maa

Edun keskuudessa vahvaksi perinteeksi muodostunutta liikunta- ja kulttuuriviikkoa vietettiin tänä keväänä viikolla kahdeksan. Loskaiset säät eivät pilanneet tunnelmaa edulaisten virkistäessä opiskeluarkeaan monenmoisissa tapahtumissa ympäri Tamperetta.

 

Viikko alkoi heti pamauksella yhden LiKu-klassikon, dodgeball-turnauksen muodossa. Aamupäivän ajan pallot viuhuivat hurjalla intensiteetillä Atalpan liikuntasalilla, kunnes finaalissa neljännen vuosikurssin sekasikiöjoukkue päihitti Jyri ”Terminator” Riihijärven johdolla turnauksen ennakkosuosikin, Edun urheilutapahtumia viime aikoina rautaisella otteella hallinneen vitosvuosikurssin kivikovan jengin.

 

Iltapäivällä Edu’s Cafeen täytti laatumusiikki. Open Stage- iltama tarjoili enemmän ja vähemmän harjoiteltuja tuotoksia laidasta laitaan mukavankokoiselle kansanjoukolle aina iltakasiin asti. Koko viikon ajan kahvilassa olleille musiikkikamppeille löytyi käyttöä mukavasti myös myöhempinä päivinä, niin jamitteluihin kuin myös änäriturnauksen taustalurituksiin.

 

Tiistain ohjelmaan kuului pulkanlaskua ja pipolätkää laatutarjoilujen höystäminä, ja illalla Teemu ”invavessa” Lindqvistin maukkaiden makkaroiden tuoksu houkutteli reippaan joukon opiskelijoita keräytymään Rauhanniemen kansankylpylään nauttimaan perisuomalaisesta avanto-sauna-makkara yhdistelmästä. Uskaltautuipa osa porukasta jopa hölkkäämään läpi Rauhanniemen kuntokolmosen. Illan ehdoton MVP oli Jenna ”jääsydän” Saarinen joka vietti avannossa käytännössä katsoen koko illan.

 

Keskiviikkona Edu’s Cafessa säpinää riitti tietovisailun ja änäriturnauksen muodossa aamusta iltapäivään. Kiperistä kysymyksistä parhaat pisteet keräsi kukas muukaan kuin OKA ryn puheenjohtaja Sampo ”näsä” Yli-Panula. Ei pöllömpi puheenjohtaja meillä.

 

Änäriturnaus osoittautui ilahduttavan tasaiseksi alusta alkaen otteluiden mennessä täysin ristiin, ja näinpä toisesta finaalipaikasta unelmoi vielä viimeisen ottelun viime minuuteilla kolme joukkuetta. Suuressa viisaudessaan järjestäjäkaksikko Kivioja-Laitinen oli päättänyt tasapisteissä ratkaisun muodostuvan maalieron myötä, ja juuri tällä meriitillä ykkösvuosikurssin kaksikko varmistikin itselleen finaalipaikan. Lopulta hallitseva mestariparivaljakko Salminen-Kattelus osoittautui kuitenkin liian kovaksi palaksi, ja Lempo Trophy jäi toiseksi vuodeksi peräkkäin kakkosvuosikurssin punakoneen haltuun. Iltapäivän päätteeksi rohkeimmmat sankarit etenivät vielä Galaxie Centeriin uppoutumaan biljardin saloihin.

 

Torstaina päivän sana olivat Edu’s Cafeen päivädiskot, mutta kovin panostus keskittyi viikon huipentaneisiin kreisibailuihin Kaijakassa. Virran väki saapui paikalle isolla ryminällä ja asenteella vallaten niin karaokelavan kuin tanssilattiankin riehakkaan räiskyvällä asenteella ja piti hauskaa aina pitkälle aamuyöhön saakka.

 

Kokonaisuutena oli mahtavaa huomata että osallistujia ja intoa riitti kaikkien ainejärjestöjen osalta läpi viikon. Kiitokset huippuhyberyberhauskasta viikosta kaikille tapahtuneisiin osallistuneille koko järjestelytiimin puolesta, tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja seuraavia yhteisiä hommailuja!

Sympaattisin terveisin Olli Kivioja

20150218_143857

Aleksi, Lempo trophy, Ville

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s