VAPPUOHJELMA 2015!

8 Huh

Kevät keikkuen tulevi ja vappu siinä samassa. OKAn vapputoimikunnan sihteeriosasto on laatinut vapun aallokoilla seilaaville kulkijoille koodiston, jonka avulla navigoimisen tulisi onnistua. Ei muuta kuin kalenterit esille ja kohti tuntematonta!

TO 16.4.

klo 21-04 Colours @Viihdemaailma Ilona (https://www.facebook.com/events/1042652565764143/)
Teekkareiden vapun aloitusbileet. Coloursien bilebändissä esiintymässä OKAn oma ex-teekkari Elli Kyyrönen. Sisäänpääsy ovelta 4 €.

TI 21.4.

klo 12-18 Opiskelijoiden olympiaadit @Sorsapuisto (https://www.facebook.com/events/941876435831429/)
Opiskelijan Tampereen järjestämä liikuntatapahtuma, joissa kierretään joukkueittain eri järjestöjen liikunnallisia pisteitä. Huhu kertoo, että Seminaarin Kipinäkin on tapahtumassa mukana. Tapahtuma on ilmainen ja joukkueiden ilmoittautuminen on vielä auki!

klo 21-04 Olympiaadien jatkobileet @Hullu poro & Miami (https://www.facebook.com/events/941876435831429/)
Olympiaadien jatkobileissä päästään kuluttamaan viimeisetkin Olympiaadeista jäänet energian rippeet tanssilattialla. Sisäänpääsy kustantaa ennakkolipulla 3 € ja ovelta 5 €. Ennakkolippuja myy esimerkiksi Juvenes kirjakauppa.

KE 22.4.

klo 14-19:30 EDUn WappuMättöRundi @Edu’s cafe (https://www.facebook.com/events/1608285322720445/)
ITUn ja OKAn yhdessä järjestämä vapun makein tapahtuma. WappuMättöRundi tarjoaa kaikille EDUn herkkusuille mahdollisuuden herkuövereihin. Osallistumismaksu 3 €. Kaikki vapun kunniaksi!

TO 23.4.

klo 22-04 Wappukolmiot @Ravintolamaailma
Hieno mahdollisuus päästä kokemaan vapputoimikunnan mielestä parhaat kuukausittaiset opiskelijabileet! Kolmiot ovat haalaribileet, joiden järjestäjinä toimivat Indecs, Staabi ja Luuppi. Wappukolmiot ovat monen vuoden kokemuksella yksi vapun huikeimmista tapahtumista, jonka liput myydään usein loppuun. Vapputoimikunta suosittelee ennakkolipun hankkimista ja paikalle saapumista heti klo 22 alkaen. Ennakkolippuja myy esimerkiksi Juvenes kirjakauppa.

SU 26.4.

klo 14-18 Tamyn, TTYY:n ja Tamkon kevätpiknik @Sorsapuisto
Tampereen korkeakoulut järjestävät yhteisen kevätpiknikin viikonlopun kunniaksi. Piknikki on alkoholiton ja soveltuu myös lapsiperheille.

MA 27.4.

klo 12 Tamyn ja Tatten kevätjuhla @Päätalon aula
Tamy ja Tatte järjestävät kaikille yliopistolaisille kevätjuhlan ja munkkitarjoilun.

TI 28.4.

klo 11-16 VIP-pesis @Kaupin pesäpallokenttä
OKAn, Reettorien, Lexican ja Patinan yhdessä järjestämä perinteinen pesäpalloturnaus. Huhu kertoo, että luvassa on pelien lisäksi myös muuta oheistoimintaa. Kaikki mukaan!

klo 18-> OKAn omat Wappusitsit @Pursiseura
Long time no see, long time no SITSIT! OKA ry järjestää monen vuoden odotuksen jälkeen vihdoinkin omat sitsit. Luvassa AIVAN KREISIT bileet parhaiden tyyppien kanssa. Luvassa laulua, pitsaa (!!!!) ja serpentiiniä. Teemana karnevaali (=vappu). VAPPUTOIMIKUNTA SUOSITTELEE!

KE 29.4.

klo 17-04 Särkän märkä @Särkänniemi (https://www.facebook.com/events/460562500767912/)
Boomareiden järjestämä uusi vapputapahtuma, josta povataan tulevaa legendaa. Tapahtuma on loppuunmyyty, mutta lippuja voi löytää vielä esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivulta.

TO 30.4. (PÄÄPÄIVÄ!)

klo 12-13 Teekkareiden jäynäkisan voittajan julistaminen @Vanhan kirjastotalon aukio
Teekkareiden perinteenä on jäynäkisa, jossa TTY:n eri kiltojen edustajat kisaavat keskenään fuksisarjassa ja yleisessäsarjassa. Vappuaattona jäynäkisan voittajat saavat mainetta ja kunniaa! Tunnelmaa jäynäkisaan voi hakea seuraavasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=x2zpayrxdTI

klo 16-> OKA ry:n legendaarinen vappupiknik @Sorsapuisto
OKAn vapun päätapahtuma!!!!! Vappuaattona koko yliopiston väki kerääntyy legendaariselle yhteispiknikille Sorsapuistoon. Myös OKA osallistuu piknikkiin suurella volyymilla. Luvassa muun muassa OKAn grillin lämpöä, ennennäkemätöntä oheisohjelma, OKA vs. Mentor twister-kisa, OKA siskoja ja veljiä, boomblaster, reissukitara ja hyvää meininkiä. Mitä vain voi tapahtua, kun näin suuri määrä OKAlaisia kerääntyy yhteen!

klo 00 Suomineidon lakitus @Hämeensilta
Koko Tampere kerääntyy vapun tärkeimpään tapahtumaan Hämeensillalle, kun teekkarit lakittavat Suomineidon patsaan. Skumppasade on taattu, kun tuhannet teekkarit ja muut Tamperelaiset kerääntyvät kuuntelemaan teekkarihymniä ja painamaan teekkarilakit päähän.

PE 1.5.

klo 12 OKAn vapunpäivän piknik @Koskenranta (https://www.facebook.com/events/420408618137807/)

Vappupäivänä OKAlaiset kerääntyvät parantelemaan edellisen illan haavoja ja nestevajetta koskenrantaan. Vapunpäivän piknikin ohjelmaa kuuluu erottamattomana osana teekkarikasteen seuraaminen, jossa TTY:n fukseista kastetaan vihdoin aitoja teekkareita. Säässä kuin säässä koskenrannalla tuntuu lämpimältä, kun katsoo neliasteiseen veteen dipattavia puolialastomia fukseja selostuksen kera. Koskenrannan jälkeen vapputoimikunta suosittelee rasvaista ruokaa (esim. siipiä) kavereiden kanssa nautittuna.

klo 18-04 Wapunkaato @ Hullu poro & Miami (https://www.facebook.com/events/684189185025227/)
Vapun lopetusbileet. Ain’t no better way to end vappu! Wapunkaato on OKAn vappusankareiden viimeinen taisto enne vuoden lepoa. Vain viimeiset mohikaanit selviävät koitoksesta! Huhu kertoo, että Wapunkaadon bilebändissä saatetaan nähdä OKAn pitkähiuksinen kitaristi Sauli Aalto.

Vapun tapahtumien tiedot löytyvät myös Tamyn vappukalenterista osoitteesta http://www.tamy.fi/wappuviikot2015.

Terveisin vapputoimikunnan sihteeriosasto,
Sarppa ja  Norppa

saranoora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s