Kastajaishuumaa!

23 syys

 

Seuraa ensimmäinen raportti fuksisyksyn päähäppeningistä eli kastajaisista! Toinen mokoma fuksinäkökulmaa valottamaan on tulossa myös lähiaikoina, joten stay tuned and follow Okablogi!

12025364_10207806069889740_1308490846_n

Niin se koitti viime torstaina, nimittäin fuksin elämän tärkein tapahtuma: kastajaiset. Kastajaistiimi oli suuressa viisaudessaan päätynyt supersankarit ja pahikset -teemaan. Sauron, musta ratsastaja, Klonkku, Musta surma, Karhukopla, Disneyn pahikset, rosvojengi ja monet muut odottivat innolla viattomien fuksien saapumista. Aseinaan nopeus, voima, näkymättömyys, vesi, röntgenkatse, taikuus, muodonmuutos, älykkyys ja lentäminen fuksit kävivät rohkein mielin kohti viimeistä taistoa. Taistelu oli tiukkaakin tiukempi, eikä ennen loppua voinut tietää, kuka selviytyisi voittajana. Parhaan asun palkinnon pokkasi Siru Väänänen, loistavasta meiningistä palkittiin taikuus ja kovimman pistesaldon keräsi muodonmuutos.

Meininki oli loistava, kun fuksit kukistivat pahan voimia yhdessä. Jokainen antoi kaikkensa ja ainakin allekirjoittanut sammui hyvillä mielin kaikkensa antaneena lämpöiset muistot mielessään.

P.s. Nelosilta iso kiitos kaikille, kassa kasvoi mukavasti ja porukka on tämän myötä taas hieman lähempänä unelmiensa luokkaretkeä.

Kakkosvuosikurssin puolesta,

Veera ”emäntä ja sillai” Rasehorn

Yksi vastaus to “Kastajaishuumaa!”

  1. Satu 25/09/2015 klo 18:38 #

    Kastajaiset oli kyllä ihan huiput! Pieni korjaus kuitenkin, sillä voittajajoukkue oli Röntgen! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s