Mansekin odottaa Talavipäiviä

8 Hel

12666405_10208458576684738_2018319517_n.jpgMitkä ihmeen Talvipäivät? Mistä nämä kaikki meemit oikein kertovat? Mistä ännännen vuosikurssin opiskelijat puhuvat? Näitä pohti Rovaniemeltä Tampereelle muuttanut luokanopefuksi kaksi vuotta sitten ennen ensimmäisiä Talvipäiviään.

Mieleenpainuvimpia TP-kokemuksiani ovat olleet talviriehan armottomat urheilulajit. Ensimmäisillä talvipäivilläni me okalaiset saavutimme silitysrautacurlingin hopeaa kuin RoPS viime kauden Veikkausliigassa konsanaan. Kannatuslaulumme Oi Oka on raikui, kun tanssitimme Tarmo-maskottiamme ja juhlimme finaalipaikkaamme Joensuun kaduilla.

Vuosi sitten Turussa ei sujunut yhtä hyvin. OKA ry:n joukkue asteli itseluottamusta uhkuen hankifutisturnaukseen (joka rovaniemeläisen ihmetykseksi pelattiin sorakentällä). Turnaus päättyi pettymykseen aivan liian aikaisin, kun allekirjoittanut laukaisi pilkulta kohtalokkaasti tolppaan. Niitä haavoja parantelen edelleen.

Rovaniemen bileitä olen odottanut kohta vuoden. On hienoa saada todistaa opiskelukavereille, että Lapissa on aslfaltoituja teitä ja toimivia radiotaajuuksia. Ennen kaikkea lyhyisiin, eli alle 200 kilometrin ajomatkoihin tottuneet ystäväni ymmärtävät vihdoin pitkän kotimatkani ja sen, kuinka monta tuntia Lapikkaan talvipäiväosallistujat vuosittain matkustavat.

Tuskin maltan oottaa tämän vuojen Talavipäiviä. Näistä tullee parhaat juhulat ikinä! #tretokkairti

12695235_10208458577204751_2097579299_o.jpg

Emma ”Rollon roisitar” Autti

OKA ry, Tampereen yliopisto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s