WAPUN PÄÄPÄIVIEN OHJELMA

25 Huh

LA 30.4.

klo 12 Minna Canthin patsaan kukitus / Wappuriehan julistus @ Hämeenpuisto & Laikunlava 
 
Wappuaatto alkaa virallisesti keksipäivällä kahdessa eri paikassa: Hämeenpuistossa kukitetaan ylioppilaslakin päähän painamisen merkiksi Minna Canthin patsas. Samaan aikaan teekkarit julistavat wappuriehan alkaneeksi Vanhan kirkon portailla, Keskustorin kupeessa. Oli omat koordinaatit mitkä hyvänsä, wapun pääpäivän alkaa tästä!
klo 13-18 Wappufest @ Laikunlava 
 
Opiskelijan Tampere ry, Tamko, Tamy, TTYY ja Pirkanmaan lukiolaiset järjestävät ison wapputapahtuman, jossa on luvassa livemusiikkia ja hauskaa wapun viettoa. Kaikkialla Wappufestin alueella on vapaapääsy.
 
klo 15-> OKA ry:n legendaarinen vappupiknik @Koskenranta

OKAn vapun päätapahtuma!!!!! Vappuaattona koko OKAn väki kerääntyy Koskenrantaan piknikille. Luvassa muun muassa OKAn grillin lämpöä, OKA siskoja ja veljiä, mankka, reissukitara ja hyvää meininkiä. Mitä vain voi tapahtua, kun näin suuri määrä OKAlaisia kerääntyy yhteen!
 
HUOM! Perinteistä poiketen piknik järjestetään tänä vuonna Sorsapuiston sijaan keskustassa, sillä Laikunlavalla vietetään tuolloin kaikkille korkeakoulu- ja lukio-opiskelijoille ilmainen Wappufest-tapahtuma klo 13:00-18:00. Wappupäivän aktiviteeteiksi OKA ryn wappumaestrot suosittelevat hyvää ruokaa, mölkyn ja kroketin kaltaisia pihapelejä sekä kuohuvia juomia, kuten pommacia ja kuohuviiniä.
 
klo 00 Suomineidon lakitus @Hämeensilta

Koko Tampere kerääntyy vapun tärkeimpään tapahtumaan Hämeensillalle, kun teekkarit lakittavat Suomen Neidon patsaan. Skumppasade on taattu, kun tuhannet teekkarit ja muut Tamperelaiset kerääntyvät kuuntelemaan teekkarihymniä ja painamaan teekkarilakit päähän.Wapputmaestrot suosittelevat kaikkia Hämeensillalle keskiyöllä lakki päässä meneviä laittamaan lakin suojaan Teekkarihymnin aikana, sillä sitä seuraava skumppasade tekee tiettävästi lakkiin uudenlaisen pintastruktuurin. Erityisesti maestrot suosittelevat välttämään Fresitan kaltaisia kuohuvia juomia sillalla.
 

SU 1.5.

klo 13 OKAn vapunpäivän piknik @Koskenranta 

Vappupäivänä OKAlaiset kerääntyvät parantelemaan edellisen illan haavoja ja nestevajetta koskenrantaan. Vapunpäivän piknikin ohjelmaa kuuluu erottamattomana osana teekkarikasteen seuraaminen, jossa TTY:n fukseista kastetaan vihdoin aitoja teekkareita. Säässä kuin säässä koskenrannalla tuntuu lämpimältä, kun katsoo neliasteiseen veteen dipattavia puolialastomia fukseja selostuksen kera. Koskenrannan jälkeen vapputoimikunta suosittelee rasvaista ruokaa (esim. siipiä) kavereiden kanssa nautittuna. OKAn koordinaateista kannattaa kysellä muilta OKAlaisilta tai seurata reaaliaikaista dataa Facebookista.

klo 19-04 Wapunkaato @ Ravintolamaailma (https://www.facebook.com/events/1694985697422977/)

Ennakkolipulla 4 €/Ovelta klo 21 jälkeen 8 €. Vapun lopetusbileet. Ain’t no better way to end vappu! Wapunkaato on OKAn vappusankareiden viimeinen taisto enne vuoden lepoa. Vain viimeiset mohikaanit selviävät koitoksesta! Huhu kertoo, että Wapunkaadon bilebändissä saatetaan nähdä OKAn pitkähiuksinen kitaristi Sauli Aalto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s