Puheenjohtajan tervehdys

5 Hel

Heippa!

Vuosi 2018 on saatu vähitellen startattua OKA-kansan keskuudessa niin luentojen, harjoitteluiden jaksosuunnitelmien kuin pianotuntienkin osalta, joten nyt voisi olla hyvä hetki pureutua tuloilla olevaan. Täällä teille tekstiä kirjoittelee uusi puheenjohtaja, joka on samalla innoissaan ja jännityksissä tulevasta vuodesta. Kyllä on kuulkaas siistejä juttuja luvassa: ensi lauantaina pääsemme osallistumaan Akateemisen Kyykän MM-kilpailuihin, Talvipäivät ovat jo aivan nurkan takana ja kevään tapahtumakalenteri alkaa vähitellen jo täyttymään – näistä lisää myöhemmin!

Hallitusesittelyt pärähtivät tänään käyntiin OKA ry:n Instagram-tilillä, joten sieltä vaan rohkeasti seuraamaan ja tutustumaan meihin hallituksen jäseniin ja tekemisiimme! Haluan itse erityisesti tänä vuonna painottaa hallituksen lähestyvyyttä ja toiminnan avoimuutta. Jos siis siellä ruudun takana koet jonkin kysymyksen erityisesti askarruttavan päätäsi, tai olet saanut jonkun aivan huikean tapahtumaidean, niin jaa se ihmeessä meille! Saat hallitukseen yhteyden Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostin välityksellä (okahallitus@uta.fi).

Vuoden 2018 hallituksen jäsenet:

Tanja Eerola (puheenjohtaja)
Tuomas Kauppinen (varapuheenjohtaja)
Liisa Äijälä (sihteeri)
Ronja Salo (talousvastaava)
Milla Smolander (viestintä- ja SOOL-vastaava)
Jere Riekkinen (koulutuspoliittinen vastaava)
Anni Pietarinen (sosiaalipoliittinen vastaava)
Anni Pitkänen (tuutorivastaava)
Aatu Korhonen (tuutorivastaava)
Salla Kukko (kansainvälisyysvastaava)
Mari Koskinen (tapahtuma- ja vapaa-aikavastaava)
Anniina Halonen (tapahtuma- ja vapaa-aikavastaava)

pj-kuva

EDU:n välinen yhteistyö on kantanut hedelmää muun muassa yhteisen fuksipassin muodossa – tätä haluamme edelleen tänäkin vuonna ylläpitää ja kehittää entisestään. Muutakin poikkitieteellisyyttä pyritään aikaansaamaan erilaisten tapahtumien muodossa. Otetaan rohkeasti itulaiset, mentorlaiset ja tamauslaiset vastaan, kun törmäillään yhteisissä jutuissa. Pidetään edun henki yllä T3:n uudistusten pyörteissäkin!

ps. Talvipäivä-countdown: 18 päivää!

Terkuin,
Tanja Eerola / Puheenjohtaja (eerola.tanja.i@student.uta.fi)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s