Tuutorit 2018-2019

Ainejärjestön iskuryhmä, jota johtaa hallituksen tuutorivastaavat. Tuutorit ottavat uudet opiskelijat hellään huomaansa ja huolehtivat, että fuksien ensimmäiset viikot yliopistomaailmassa sujuvat opiskelujen osalta rennosti ja vapaa-ajan osalta railakkaasti. Tuutorointi painottuu opiskelujen alkuun, mutta tuutorit ovat toki tukenanne koko lukuvuoden ajan tarpeen vaatiessa.

Tuutorit rekrytään okalaisten joukosta keväisin ja he käyvät yliopiston kautta kouluttautumassa tehtäväänsä. Pestinsä päätteeksi tuutorit saavat hommastaan raporttia vastaan myös kaksi opintopistettä! Ei mitään turhaa touhua tämä.

 

Esittelyssä lukuvuoden 2018-2019 tuutorit!

 

ANNI P. ”PITKIS”Pitkis

Moikka! Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa teille kaikille suuret onnittelut opiskelupaikasta, mahtavaa! Ootte paikkanne ansainneet.

Mun nimi on tosiaan Anni, mut usein mua kutsutaan lempinimellä Pitkis. Oon 22-vuotias ja aloitan nyt syksyllä kolmannen opiskeluvuoteni täällä Tampereella, alunperin olen kotoisin Kuopiosta. Toimin OKA ry:n hallituksessa tuutorivastaavana yhdessä Aatun kanssa ja ollaankin koko kevät tehty ahkerasti töitä kera tuutoreiden valmistaen teille mahtavaa fuksivuotta!

Tykkään kovasti fiilistellä musiikkia, erityisesti festareilla käyden, sekä itse ja kavereiden kanssa musisoiden. Tän takia mut löytääkin usein karaokessa roikkumassa, jos tällaiseen paikkaan eksytään. Lisäks urheilu kuuluu vähemmän tai enemmän mun harrastuksiin ja tällä hetkellä potkunyrkkeily ja kuntosali ovat ne mun jutut. Haaveisiin kyllä kuuluu tanssiminen, mut sille tielle se taitaa myös jäädä. Lisäks jos saisin päättää, viettäisin kaikki kesät maalla asuen ja hoitaen eläimiä. Muuten oon yleensä energinen ja iloinen tyyppi, joka rakastaa nauraa varsinkin omille jutuilleen. Ääntä siis löytyy ja puhe taipuu helposti savoksi, tuut sen kyllä huomaamaan.

Muista, että me kaikki niin tuutorivastaavat kuin tuutoritkin olemme juuri teitä varten. Meidän tehtävämme on opastaa ja ohjata teidät opiskelujen pariin sekä saattaa teidät tervetulleeksi osaksi ainejärjestöämme. Nauttikaa siis vielä loppukesästä ja nähdään elokuussa, tää porukka oottaa teitä oikeesti innolla!

Jos jonkun nauru tarttuu satavarmasti, se on Annin! Jos pidät kissoista, olet takuuvarmasti tämän kissahullun kuopiolaisen kaveri. Annin kanssa ollessaan sitä tuntee, että oltaisiin oltu aina frendejä. Tämä ihanan eläväinen ja pirteä tuutorivastaava saa aina fiiliksen kattoon. Murtaa kuin aikasavolainen – miten Kuopiosta voi tulla näin mahtava tyyppi?

 

AATUAatu

Moro! Onnea opiskelupaikasta, parhaasta sellaisesta! Mää oon tän remmin toinen vetäjä eli tuutorivastaava. Ollaan yllä esittäytyneen Anni “Pitkis” Pitkäsen kanssa organisoitu pitkä kevät tuutoritoimintaa ja hitsattu yhteen joukko maailman parhaita tuutoreita juuri Teitä varten.

Oon siis 21-vuotias Helsingistä kotoisin oleva hervantalaistunut tamperelainen. Muutin Helsingistä Tampereelle kolme vuotta sitten töitä tekemään, rakastuin kaupunkiin, kävin intin ja vuosi taaksepäin yliopiston ovet aukesivat minulle. I love TRE! Ahkeran opiskelun lisäksi työskentelen myyjänä Clas Ohlson Ratinassa, tutkimushaastattelijana Tampereen joukkoliikenteellä sekä tukiopettajana. Multa voi siis satojen kilometrien ja kymmenien linjojen ylivoimalla kysyä kaiken Tampereen bussiliikenteestä ja tietenkin työskentelystä opiskelujen ohella.

Tykkään hirveesti näin kesäisin kiertää kirppiksiä, käydä yhillä, onkia ja höntsäillä ulkona pelaillen ja lenkkeillen. Laulan, tanssin ja soitan enemmän tunteella kuin taidolla. Lempimusiikkiani ovat klassikkoiskelmät, syntikkapoppi, lanteet keinuu, tanssijalka vipattaa, basso jytää, rock-klassikot, jylhimmät balladit ja Euroviisut!

Lähe rohkeesti ottamaan yhteyttä, jos jokin painaa mieltä. Me olemme täällä ainoastaan ja vain sinua varten. Tyhmiä kysymyksiä EI OLE. Tervetuloa kasvatustieteilijöiden ja opeopiskelijoiden kirjavaan joukkoon!

Ei turhaan esiinny Instagramissa nimellä ‘laatuaatu’, sillä tää jätkä on täys 10. Läpät on vähintään samaa luokkaa. Järkkää tosta vaan tapahtumat ja pitää huolta, että kaikilla on asiat hyvin. Innostuessaan Aatu meinaa revetä liitoksistaan. Oman aikansa kastajaisten pisterohmu. Myöskin loistava ideoimaan mitä tahansa. Aatu on kaikkien kaveri ja tsemppari sekä ainoa laatuaan, mahtava persoona! Tähän tyyppiin kannattaa ehdottomasti tutustua!

 

ALEKSIAleksi

Tervehdys ja onnittelut mitä mahtavimmasta opiskelupaikasta! Olen Aleksi, 21-vuotias Kuopiosta tänne Tampereelle asti eksynyt toisen vuoden opiskelija. Urheilu on se minun juttu, joten helpoiten minuun törmää yliopiston liikuntatiloista Atalpalta tai urheilujärjestömme Kipinän paidasta edustamassa. Jääkiekkoa olen pelannut jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan ja muutkin lajit kuten jalkapallo, sähly ja tietysti kuntosaliharjoittelu ovat lähellä sydäntä. Ainejärjestömme ja yliopiston liikuntamahdollisuuksista osaan siis muutaman asian kertoa, joten mikäli kysyttävää tulee, kääntykää ihmeessä esimerkiksi minun puoleen. Opiskelujen ohella työskentelen BR Lelukaupassa Ratinan kauppakeskuksessa, juon kahvia, katson Netflixiä, reissaan Tampereen ja Kuopion välistä matkaa, tietenkin kaiken tämän jälkeen aikaa jää myös ystäville ja erinäisiin opiskelutapahtumiin.

Tervetuloa mukaan huikeaan porukkaan!

Ethän oudoksu, jos näet tämän tuutorin naaman joidenkin haalareissa. Varsinainen sankari Talvipäivillä 2018! Aleksin savon murre aka “Kuopion aksentti” ja valloittava hymy hurmaa niin OKAssa kuin OKAn ulkopuolellakin. Aleksia parempaa ja lapsiystävällisempää savolaista ei BR-lelut löydä. Tämä rennon letkeä ja iloinen Blondi fuksipoika EST. 2017 on valmis laittamaan tittelinsä kiertoon. Mahtavaa seuraa! Huhutaan myös, että Aleksi omaa maagisen pehmeät kädet?

 

ANNI I.

Morjens! Olen 5. vuoden luokanopettajaopiskelija ja yritän parhaani mukaan opastaa teitä uusia maisteriopiskelijoita opintojen pariin. Aloitin omat opintoni Itä-Suomen yliopistossa 2014 ja viime syksynä siirryin tänne Tampereelle tekemään maisteriopintojani. Uskoisin siis osaavani ainakin joiltakin osin ohjata teitä yliopistoa vaihtavia maisteriopiskelijoita Tampereen yliopiston saloihin😊

Luokanopettajaksi valmistun keväällä 2019, mutta tarkoituksena olisi vielä jatkaa opintoja terveystieteiden puolella – katsotaan kuinka käy… Vapaa-aikani kuluu salilla painoja heilutellen sekä 7-vuotiaan lapinkoirani kanssa. Siinä ehkä tärkeimmät tärpin minusta😄

Kiva päästä tutustumaan teihin uusiin opiskelijoihin! Syksyllä nähdään😉

Annilta saa aina hauskimmat kommentit tilanteeseen kuin tilanteeseen! Anni on myös ehdoton tsemppari kouluhommissa stressittömällä asenteellaan ❤ Anni on kunnon rempsee savolainen. Vaikka Anni olisikin välillä “kujalla”, löytää hän aina lopulta oikeeseen paikkaan ja miten homma toimii! 😍

 

ANNI P. ”PIETSU”Pietsu

Moikka! Mä oon (myös) Anni, Keravalta Joensuun kautta Tampereelle päätynyt seikkailijasielu, ja ikää mulla on kohta 21 vuotta. Mun arkeen kuuluu koulun, töiden ja koulutöiden lisäksi ainejärjestötoimintaa, säännöllisen epäsäännöllistä liikkumista ja jammailua, sekä kaikenlaisia reissuja kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan muuallakin. Vähemmän rutiineja ja enemmän elämää.

Innostun helposti kaikesta, ja yllytyshulluna oonkin kaikessa aina mukana. Miljoonien siistien juttujen mahduttaminen velvollisuuksien joukkoon ei aina oo helppoa, ja ilman kalenteria olisin varmasti aivan pulassa. Aikataulutuksessa on tosin vielä vähän parannettavaa, mutta sitä ehtii sitten syksymmällä taas treenata!

Toimin OKA:n hallituksen SOPO (sosiaalipolitiikka) -vastaavana, eli teidän kaikkien hyvinvointi on mulle tärkeetä. Siispä jos sulla on ihan mitä vaan mielen päällä, niin tuu rohkeesti kysäsemään ja keksitään yhessä asiaan ratkasu.

Pian jo nähdään, jännää!! 🙂

Tässäpä menevä tyyppi. Luottoseuraa kun haluaa tehdä mitä vain, tämä Duracell-pupu on kyllä messissä. Tämän aurinkoisen ilopillerin tarinat ovat mukaansatempaavia eikä nauruilta voi koskaan välttyä. Jos olet seikkailunjanoinen, kannattaa siitä kertoa Annille. Anni on aina valmis seikkailemaan ja onkin siksi yksi siisteimmistä tyypeistä, ketä tulette tapaamaan. Tämän elämänjanoisen seikkailijamielen erikoisuuksiin kuuluu myös viisaat sanat hetkessä elämisestä ja läsnä olemisesta – kannattaa ajautua näihin keskusteluihin. Suosittelen tutustumaan!

 

ANNIINAAnniina

Heissan! Ihan alkuun haluan onnitella teitä kaikkia yliopistoon pääsemisestä! Ihan mahtavaa! Muistan vieläkin sen hetken, kun sain tiedon opiskelupaikasta. Sitä tunnetta ei varmasti ikinä unohda. Nauttikaa siis täysillä näistä hetkistä!

Oon 21-vuotias tamperelainen. Mulle kyllä kuittaillaan usein siitä, kuinka oon henkisesti lähempänä 40-vuotiasta, koska punkkuperjantait villasukat jalassa kotisohvalla on lähellä mun sydäntä. Vaikka mussa elääkin se keski-ikäinen ”vanhus”, on mun toinen puoli silti aktiivinen ja nuorekas. Tykkään opiskelujen ohella käydä kuntosalilla, ryhmäliikunnassa ja lenkeillä Kaupissa. Oon kotoisin Vesilahdelta, joka on puolen tunnin päässä Tampereesta. Se on paikkana täysin juntti tuppukylä, mutta edelleen haen Kaupin luonnosta sitä metsän tuomaa rauhaa. Lenkeille saa musta siis ehdottomasti seuraa! Musta saa seuraa myös muihin aktiviteetteihin ja jaan mielelläni vinkkejä Tampereen kahviloista ja ravintoloista. Oon myös melkoisen hyvä kuunteleen, joten muhun saa ottaa aina yhteyttä, kun siltä tuntuu.

Odotan innolla syksyä ja teihin tutustumista!!! 🙂

PS: Mulla on myös aikamoinen intohimo sisustamiseen, joten jaan mielelläni vinkkejä myös siihen osa-alueeseen liittyen.

Etsitkö kahvitteluseuraa tai rauhallista viini-iltaa? Kannattaa vinkata Anniinalle, nimittäin näiden tunnelmallisten hetkien taikuutta parantaa ehdottomasti se, että Anniinan kanssa on helppo jutella. Huhu kertoo, ettei kukaan meistä ole nähnyt Anniinan naamaa ikinä mutrussa. Aktiivisuutensa ja energisyytensä lisäksi huumorintaju on ihan super! Suurta sydäntä unohtamatta – Anniina osaa sanoa aina juuri oikeat sanat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

ANNIKAAnnika

Heippuli uusi ihana fuksi! Mahtavaa saada juuri sut mukaan OKAn porukkaan! Nauti nyt vielä lomasta ja kerää voimia tapahtumarikkaaseen ja huikeeseen fuksisyksyysi.

Mä oon 23v syntyperäinen manselainen ja huuhaahumanisti (ainakin teekkarimieheni mielestä…). Vapaa-ajalla tykkään golfata ja riehua cheerleading-treeneissä. Lisäksi oon töissä Cafe Puustissa, jonne oot enemmän kuin tervetullut tekemään vaikkapa kouluhommia korvapuustia mutustellen.

Asustelen Hervannassa, mutta koti löytyy myös Turusta ja Amerikasta. Tuleva syksy on mun toinen syksy tuutorina ja samalla alottelen jo kolmannen opiskeluvuoteni. Toimin opintojen ohella SOOLin aluetoimijana, joten tuut törmäämään muhun ainakin SOOL-infossa ja Talvipäivillä.

Jos on siis kysyttävää SOOLista, opinnoista, opiskelukäytännöistä tai jos vaikka haluut pyöritellä yhdessä silmiä ratikkatyömaalle niin tuu jutteleen mulle!

Syksyllä nähdään❤

Tulkaa ja katsokaa meidän kokeneinta tuutoria mahtavaa! Annikan upea persoona ja valloittava hymy hurmaa sinutkin takuuvarmasti. Voit keskustella tämän tuutorin kanssa mistä vaan, niin syvällisemmistä kuin kevyemmistäkin aiheista. Teekkariyhteyksiensä ansiosta saamme kuulla myös Hervannassa majailevien teekkareiden bileistä ja menoista. Huhu kertoo, että Annika on joukkomme paras haalarimerkkien ompelija! Vastaa kokeneella otteellaan kiperimpiin kysymyksiin. Älä pelkää nykäistä hihasta!

 

ELISAElisa

Moikka ja hurjasti onnea koulupaikasta! Mun nimi on Elisa, oon 22-vuotias ja muutin Vaasasta Hervantaan vuosi sitten. Lukion jälkeen vietin pari välivuotta työskennellen, jonka jälkeen oli ihana päästä koulun penkille opettelemaan opettamista. Oon eläinrakas (esim. elefantit on lemppareita), tykkään juoda kahvia, kutoa sukkia ja auttaa ihmisiä. Vapaa-ajalla tykkään vältellä velvollisuuksia Netflixin parissa, sillä tunnetusti kaikki työt luonnistuu parhaiten viime hetken paniikissa. Opiskelun ja työskentelyn yhdistämisestä löytyy kans kokemusta, sillä oon työskennellyt koulun ohella Subwayssa.

Odotan innolla syksyä, meillä on paljon kaikkea kivaa ja hyödyllistä suunniteltuna teitä varten. Jos mikään mietityttää ni minä tai kuka tahansa meistä tuutoreista auttaa mielellään!

Elisakin on osa hervantalaisten kuninkaallista ketjua tässä remmissä. Hauska ja aivan ihana tyyppi kenen kanssa riittää aina juteltavaa – ja mielin määrin naurettavaa! Jos kaipaat Tampereen maittavinta Subia, luontoystävällistä kaveria Ruohonjuureen tai vaikkapa punkkuhetkeen laadukasta seuraa, on sinun käännyttävä Elisan puoleen. Elisan kanssa on älyttömän helppo tulla toimeen!

 

EMMAEmma

Heissan kaikki ihanat ja suuret onnittelut opiskelupaikasta✨ Mä oon Emma, ja taidankin olla meidän tuutoriporukan kuopus eli tällä hetkellä ikää se 19 vuotta, mutta älkää huoliko, syksyllä pyörähtää mullakin mittariin se 20 vuotta😎

Itse oon alunperin kotoisin Riihimäeltä, ja siellä käyn useamman kerran viikossa, kun koulun jälkeen lähden kiiruhtamaan kohti junaa ja treenisalia. Käyn siis edelleen kotipaikkakunnalla valmentamassa ja treenailemassa, eli multa voi kysyä mitä vaan, jos työn tai harrastuksen yhdistäminen opintoihin mietityttää! (Mua saa toki nykästä hihasta tai laittaa viestiä mistä tahansa muustakin, autan tosi mielelläni!)

Mua sykähdyttää voimistelun lisäksi kaikki söpöt eläimet, kuten kissat ja koirat sekä suklaa ja irtokarkit. 😎

Ihanaa kesää teille kaikille ja syksyllä nähdään💛 Ja hei, jos sieltä löytyy stressaajia (kuten itse olen) älkää stressatko tulevasta, kaikki lutviutuu kyllä ajan myötä, nyt vaan nautitte kesästä ja onnittelette itseänne, että ootte tänne päässeet🌞

Jos Emmaa ei jostain syystä näy, hän on kotipaikkakunnallaan ammentamassa voimistelun saloja ja jakamassa niitä muille. Tältä notkeuden ja kehonhallinnan mestarilta saakin parhaat ja varmat vinkit treenaamiseen. Hauska kaikkien kamu, kenen kanssa lentää hyvää läppää joka kerta. Osaa olla myös tukena ja turvana sekä on yllättävän fiksu, vaikkakin välillä aika höpsö. Tämän voimistelun mestarin kanssa ei ole ikinä tylsää vaan jokainen hetki on aina yhtä erityinen!

 

EMMIEmmi

Moikka! Miä oon Emmi. Oon kohta 21-vuotias toisen vuoden opiskelija ja tän porukan toinen kotkalainen. Tervetuloa huippuun jengiin!

Harrastan tällä hetkellä seinäkiipeilyä ja satunnaisesti jumpissa käyntiä. Kaikenlainen muukin liikunta lämmittää mieltä ja näin kesällä mm. purjelautailu ja melonta on hyvää ajanvietettä. Mun sydäntä lähellä on kiipeilyn lisäks kahvihetket ja yölliset keskustelut ystävien kanssa sekä suklaa. Oon melko rauhallinen päällisin puolin, mutta älä anna ensivaikutelman hämätä. Välillä hommat leviää käsiin, eikä naurusta meinaa tulla loppua.

Jos sulla tulee mitä tahansa kysyttävää, niin laittele viestiä tai nykäse hihasta niin katotaan asiat kuntoon! Nopeuttajana tuli selvitettyä milloin mitäkin opintoihin liittyviä pulmia. Vertaistukea stressiin saa kans multa, nimimerkillä ”stressaa kaikesta”.

Ota nyt kesällä kuitenkin vielä rennosti! Syksyllä nähdään!

Tämän kotkalaislähtöisen kiipeilijäsielun näet Virran käytävillä aina hymy huulilla kera rempseän naurun. Missä vain olet Emmin seurassa, hänen rauhallisuutensa on valttia ryhmän tavoitteisiin pääsemiseksi. Keskusteleminen tämän kaikkien kaverin kanssa on antoisampaa kuin uskottekaan. Emmin kanssa eksyisi mieluusti jopa autiolle saarelle tai vaikka Nysse-bussiin! You name it!

 

IINAIina

Helou vaan kaikille! Oon 21-vuotias, tosin aika varmasti sustakin nuoremmalta näyttävä Iina Kouvolasta. Tällä hetkellä asustelen Tampereen Hervannassa ja kyllä täytyy sanoa, että Tampere vie voiton Kouvolasta, vaikkei sekään niin paha ole kuin meemit antaa ymmärtää, heh. Harrastan SM-tasolla yleisurheilua ja lajeina mulla on pääasiassa pikamatkat 100 & 200 metriä. On mulla lisäksi vielä ainakin tällä hetkellä oma toiminimi, sillä teen erilaista sisältöä someen ja sitä kautta tienaan elantoni. Tähän se kuuluisa mee oikeisiin töihin vai miten se menikään? Mun vapaa-aika on kuitenkin opiskelujen ohella aika olematonta nimenomaan treenien ja yritystoiminnan takia, mutta siksi onkin mahtia päästä järjestämään teille tapahtumia syksyllä, kun voi hyvällä omalla tunnolla jättää kouluhommat odottelemaan, heh.

Mä oon urheilutaustastani huolimatta suklaan suurkuluttaja, ja jos mulle ei herkut maita, niin kavereilta saa kuulla huolestuneita kysymyksiä siitä, onks mulla kaikki okei. Jos haluat siis herkuttelu- tai treeniseuraa, niin kysy ihmeessä mua! Multa voi myös kysyä muiden tuutoreiden tavoin apua eri asioihin ja vertaistukea löytyy takuuvarmasti 🙂

Ihanaa päästä näkemään just sut syksyllä!

Tämä vauhdikas ja lennokas juoksuratojen pikakiitäjä panostaa kunnolla kaikkeen, mihin ryhtyy, eikä hommat jää puolitiehen! Siksi Iinan kanssa kannattaakin hoitaa kouluhommia maaliin. Iinan iloinen ja luova persoona loistaa säteillen ympärilleen. Ilmeilyt on ihan omaa luokkaansa ja siksi onkin ihan parasta ja hauskinta seuraa. Näin aitoa tyyppiä saa hakea ja Iinan lähellä onkin super hyvä olla. Herkuttelu on lähellä Iinan sydäntä, ja tästä suklaahirmusta saat varmasti seuraa vaikka kakkukahveille!

 

JANNIKAJannika

Heippa! Onnea teille kaikille huipusta opiskelupaikasta!  Mun nimi on Jannika ja toimin maisteriopiskelijoiden tuutorina! Täytän syksyllä 23 vuotta ja kotosin oon täältä Tampereen seudulta, tosin juuret myös vahvasti Etelä-Pohjanmaalla, Lapualla. Mulla alkaa syksyllä viides (ja viimeinen?) opiskeluvuosi luokanopettajaopintojen parissa, huh! Maisteriopintoihin tänne Tampereelle siirryin Jyväskylän yliopistosta viime syksynä. Viime vuosi meni lähinnä reppureissaillessa, joten ensi vuosi menee sitten varmaan tiukasti opiskelujen parissa. Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja talvisin lasketella. Lisäksi tykkään retkeilystä, liikunnasta ja tietty irtokarkeista!😊

Tuutorina oon siis erityisesti teitä tulevia maisteriopiskelijoita varten! Multa voi kysellä kaikkea maisteriopintoihin liittyen ja autan mielelläni alkuhämmennykseen liittyvien asioiden kanssa. Me nähään syksyllä, nauttikaa kesästä!😊

Jannikaa et voi nähdä pahalla päällä! Tää nainen on aina valmiina auttamaan. Jannika ei jätä ketään yksin, eikä kylmäksi hurmaavalla persoonallaan! 😘 Jannikan seurassa tuntuu heti, kuin olisi tuntenut aina! Innostuu ihanan nopeasti mukaan (ja seuraksi) melkeen mihin vaan!

 

JASMINEJasmine

Moikka ja todella paljon onnea opiskelupaikasta! 😊 Olen Jasmine, 22-vuotias ja kotoisin Keski-Suomesta. Tampereella olen kuitenkin ehtinyt asua jo useamman vuoden. Lempijuttujani ovat tehdä hyvää ruokaa, syödä hyvää ruokaa, maistella erilaisia viinejä sekä oluita, siivota ja välillä hieman matkailla. Talvisin tykkään lautailla ja kesäisin retkeilen mm. rinkan kanssa. Ihan ehdoton pääaktiviteetti töiden ohella on kuitenkin opiskelu 😊.

Syksyllä olen toisen vuoden ”nopeuttaja” luokanopettajaopiskelija. Tampereen yliopistossa olen ehtinyt olemaan jo useamman vuoden, kokemusta löytyy niin avoimesta yliopistosta kuin varhaiskasvatuksen puolelta! Jos tulee mitä tahansa kysyttävää opintoihin liittyen (nopeuttajaopinnot, hyväksi lukeminen, opintojen suunnittelu… jne.), minuun saa olla aina yhteydessä ja pyrin parhaani mukaan auttamaan! 😊

Toivotan ihanaa kesää ja nähdään syksyllä! 😊

Jasminen tulette varmasti tunnistamaan hänen hymystä ja äänestään, joka valloittaa varmasti jokaisen sydämen! Super tarkka monissa asioissa ja tän nopeuttajaryhmän iloisimman tuutorin kanssa toimiminen ja asioiden järjestäminen on helppoa kuin heinän teko! Jasminelta kannattaa todellakin kysyä neuvoa opinnoissa, hän ottaa sydämen asiakseen auttaa ja saatte varmasti hommat selville.

 

JENNI O.Jenni O.

Moro ja hurjasti onnea uudesta ainutlaatuisesta opiskelupaikasta!🌞 Olen Jenni, tulevana syksynä 21v täyttävä Akaasta lähtöisin oleva tuutori/tuleva ope. Takaa löytyy ensimmäinen vuosi opintoja, joten oma fuksivuosi on vielä tuoreissa muistikuvissa (lue: vertaistuki). Olen perusluonteeltani iloinen ja nauran paljon (pääasiassa omille jutuille). Arkisin päiväni kuluvat lipastolla lymyillen ja voit bongata minut Virran käytäviltä kera kahvikupposen ☕

Muuten tykkään viettää aikani ystävien seurassa, luonnossa liikehtien, Taekwondosalissa sparraillen ja melankolista musiikkia fiilistellen. Elokuvia katselen mafiasta Marveliin. Muita elämän riemuja ovat eläimet, kesäsade, irtokarkit, Harry Potter ja tietenkin ihmiset – joiden takia itseni tältä alalta löydänkin ✌️

Ei muuta kun tervetuloa luokanopettajaopiskelijoiden rivistöihin! Multa voit tulla kysymään ihan mitä tahansa ja autan mielelläni. En malta odottaa että päästään luomaan muistoja yhdessä! Viettäkää kiva kesä ja nähdään syksyllä!💚

Haluatko tietää vielä lisää Harry Potterista? Tämän tuutorin huhutaan käyneen Tylypahkassa asti ottamassa oppia, miten tuutorointi sujuu miltei maagisesti! Jenni tunnetaan ennen kaikkea naurustaan ja siitä, ettei hänen ympärillään olevienkaan naurusta meinaa tulla loppua. On hirveän vaikeaa mököttää Jennin seurassa. Tämän Akaan hauskimman punapään näkeminen saa aina hymyn huulille!

 

JENNI S.Jenni S

Moikku! Mielettömän isot onnittelut ja tervetuloa meidän mahtavien opeopiskelijoiden joukkoon! Mä tottelen nimeä Jenni ja ikää mulla on 26 vuotta. Oon syntyjäni tamperelainen, joten mun puoleen voi kääntyä, kun kaipaa vinkkejä paikoista missä käydä. Mun tietämys ei ihan matkaoppaan vaatimuksia täytä, mutta lähetään sit vaikka eksymään/tutkimaan yhdessä!

Kaveripiirissä mua ”haukutaan” luomutätiksi, koska käytän aina tilaisuuden höpötellä esimerkiks luonnonkosmetiikasta ja ympäristöasiat on muutenkin lähellä sydäntä. Muuta erikoisalaa on all things dog ja muutkin karvaset (ja vähemmän karvaset) kaverit, syvälliset keskustelut ja kaikenlaiset pelit. Tykkään myös käydä salilla ja joogailla aina silloin, kun en laiskottele netflixiä tuijotellen.

Elelen arkeani labradorinnoutajani kanssa, joten jos siellä on koiraihmisiä, niin mä oon aina valmis lähtemään vaikka koirapuistoon! Multa saa myös vinkkejä stressinhallintaan ja kaikenlaiset huolet, ilot ja arkipäiväset jutut kuuntelen enemmän, kuin mielelläni. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin paremmin, nähdään syksyllä!

Toden totta nyt on koiraihmisille tarjolla maailman parasta sielunsisaruutta! Jennin koirajutuille saa aina nauraa ja tietoa löytyy koirajuttujen lisäksi ihan mielettömästi. Ihanan älykästä keskusteluseuraa! Jenni on hyvä kuuntelemaan ja hänen kanssaan saa mielenkiintoiset keskustelut aiheesta kun aiheesta. Huumorintajua löytyy roppakaupalla, joten on todella laadukasta seuraa tilanteessa kuin tilanteessa! Älkää unohtako kysyä Tampere-vinkkejä Jenniltä!

 

JENNIINAJenniina

Heippa ja suuret onnittelut kaikille opiskelupaikasta! Mun nimi on Jenniina ja oon syksyllä 25 vuotta täyttävä entinen kokkolalainen. Oon vähän tällanen harrastan kaikkea & tykkään kaikesta- tyyppinen ihminen.  Lukion jälkeen pelasin vielä aktiviisesti jalkapalloa ja opiskelin itselleni laborantin ammatin. Tampereella oon asustellut vuodesta 2013 ja labratöissäkin kerkesin pyöriä muutaman vuoden ennen luokanopettajaopintoja. Oon kans ns. ’nopeuttaja’ – eli mulla oli kasvatustieteen opintoja avoimen yliopiston kautta tehtynä ennen opintojen alkua, joten näihin liittyvistä asioista mulla löytyy tietoa! Oon ollut myös mukana meidän kasvatustieteilijöiden ihanassa (ja iloisessa!) kuorossa sekä käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti Kipinän vuoroilla pelailemassa. Mut saa melkein mihin vaan mukaan eikä tarvi edes hulluna houkutella, joten mua kannattaa aina kysyä mukaan kaikkiin juttuihin mitä keksittekään! Penkkiurheilija vertaansa vailla. KÄRPÄT.

Huippua saada viettää teidän kanssa tää tuleva syksy!

Jenniinan ehdoton lempiväri on PUNAINEN! Kipinän punainen. Tämä letkeä ja huomaavainen kamu säteilee energiaa joka puolelle eikä tuohon leveään hymyyn voi olla yhtymättä. Rakastaa ennen kaikkea penkkiurheilua. Ohjastaa sinut Kaiku-kuoroon, jos yhtään innostaa. Ja jos tarvitset IKEAan apuja, tässä sinulle oikea valinta!

 

JONNAJonna

Heissan! Ihan sikana onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa mukaan meidän touhuihin! Mun nimi on Jonna ja oon syntynyt vuonna -96 Seinäjoella eli tällä hetkellä oon 22-vuotias. Siellä päin oon myös koko elämäni asunut, suurimman osan Lapualla, ennen viime syksyä kun edessä oli Tampereelle muutto. Takana mulla on lukion jälkeen pari välivuotta, jolloin tein töitä koulunavustajana ja opiskelin kansanopistolla avoimen yliopiston opintoja. Tuu siis ihmeessä kysyyn neuvoa, miten nää on vaikuttanu mun opiskeluun, jos kiinnostaa! Oon tosi kiinnostunut muutenkin opintojen suunnittelusta ja erilaisista opintopoluista. Muutama ystävä kutsuukin mua heidän ”opinto-ohjaajakseen”, koska oon yleensä perillä kursseista ja aikatauluista.

Harrastuksena mulla toimii meikkaaminen ja kaikki siihen liittyvä hifistely! Lisäksi vapaa-ajalla mun lempipuuhaa on käydä kahvilla (ja pullalla) ystävien kanssa ja purkaa koulustressiä! Stressi onkin hyvin tuttua nopeuttajana ja sen kanssa on tullut opittua selviämään. Joten, jos sulla on joskus tälläsiä fiiliksiä niin mun kanssa saa aina tulla purkamaan näitä tuntemuksia!

En malta oottaa, että pääsen tutustumaan teihin kaikkii syksyllä! Sitä innolla odotellessa!

Tällä tuutorilla on opinnot hallussa! Älä jätä käyttämättä tilaisuutta hyväksesi. Jonna on tämän lisäksi aivan mielettömän upea taiteilija etenkin jos jonkinlaisten ihanien meikkausten muodossa. (Kirjoittaja ajattelikin pyytää huippumaskeerausta johonkin syksyn tapahtumaan.) Sarjassamme kultaisia kissaihmisiä. Näiden mielettömien ominaisuuksiensa lisäksi Jonna on myös aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja oikeastaan myös kävelevä tietopankki. Tutustumisen arvoinen kaveri!

 

JOONAJoona

Heti kärkeen iso littipeukku teille kaikille, jotka selvisitte läpi pääsykoerumban!

Meikäläinen on 21-vuotias ja kotoisin niinkin suurelta pitäjältä kuin Hollola (jotkut saattavat tuntea alueen myös nimellä Suur-Hollola. Syksyllä starttaa toinen vuosi opeopintoja, joita edelsi muutaman vuoden tauko lukion jälkeen, mikä sujuikin kuperkeikkahommissa kurkkusalaateissa sekä sijaisuuksia tehden koulumaailmassa.

Allekirjoittanut nähdään jatkossakin mukana kaikenlaisissa urheilumeiningeissä, koska niiden varjolla saa luvan lykätä kouluhommia aina deadlinenien viime hetkille saakka. Kannustankin lähtemään sankoin joukoin mukaan OKAn urheilu- ja kulttuuriseura Kipinän toimintaan! Liikunnan lisäksi vietän vapaa-aikanani metsän siimeksessä milloin milläkin verukkeella. Hyviä ja huonoja tarinoita ja vinkkejä retkikohteista löytyy!

Minulta ei kannata paljoa kysellä missä mitäkin Tampereella on, koska en yhtään viikonloppua paikkakunnalla viettänyt koko ensimmäisen vuoden aikana, joten olen lähes yhtä ummikko näissä asioissa kuin kuka tahansa teistäkin. Reitin Atalpalle osaan kuitenkin neuvoa!

Virran käytävillä minut tunnistaa varsinkin talvisaikaan aamuisin koulumatkapyöräilyn jäljiltä punoittavista poskista.

PS: Turha ressata liikaa! Itse odotan jo, että pääsen töistä pois rentoutumaan leppoisaan opiskelijan arkeen.

Jos minulla tulee mitä tahansa mieleen retkeilyyn liittyen niin yhteydenottoni suuntaa Joonaan! Joonalle kannattaa avautua akateemisesta vartista ja KASP-kursseista, hän samaistuu. Huippu äijä! Joona on todella fiksu ja hommat hoituu aina hienosti! Super hauskaa seuraa myös ja aina saa nauraa.

 

LAURALaura

Moro kaikille ja paljon onnea opiskelupaikasta! 😊 Oon Laura ja alottelen syksyllä viidettä opiskeluvuotta. Oon löytänyt tieni Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistojen kautta maisterivaiheeseen tänne Tampereelle. ”Maisterifuksina” on välillä hankalaa, kun tietyissä jutuissa on hukassa ku fuksi, vaikka toisaalta moni asia on kuitenkin jo tuttua. Ite palloilin samassa tilanteessa viime syksynä, minkä takia haluan nyt olla jeesaamassa uusia maisterivaiheen opiskelijoita alkuun! Tutustutaan ja selvitellään yhessä parhaat kurssit (ja tapahtumat)! 🙈

Laura on ihanan suloinen ja sympaattinen😍 Lauralle sattuu ja tapahtuu ja Lauran kanssa sattuu ja tapahtuu, mutta aina ollaan kaikesta selvitty naurujen kera😂 Ihana seikkailijasielu!❤ Laura piristää aina kommelluksillaan ja hauskoilla tarinoillaan!

 

 

 

LINDALinda

Moi uudet fuksit ja onnea opiskelupaikasta! Oon 22-vuotias entinen jyväskyläläinen. Elämä toi Tampereelle parin vuoden etsinnän jälkeen ranskan, englannin ja erityispedagogiikan perusopinnot taskussa aloittamaan uutta tutkintoa. Ensimmäinen vuosi mentiinkin sitten vauhdilla tehden myös toisen vuoden kursseja, eli niin kutsuttu nopeuttaja olen minäkin. Lapsuuteni vietin taitoluistelun parissa ja yläasteesta viime vuoteen asuin tanssisalilla. Molemmat lajit ovat edelleen lähellä sydäntä, mutta nyt mieluummin joogailen ja pohdiskelen elämän menoa 🙂 Ihan uusin uutukainen harrastusluettelossa on meidän kasvatustieteilijöiden iloinen kuoro eli KAIKU, jossa oon saanut päästää sisäisen kailottajani valloilleen ilman paineita tai silmien pyörittelyä. Suosittelen! Tykkään muuten hirmuisesti Tampereesta, koska täällä voi aina mennä uuteen kivaan ravintolaan, jossa on vegaanista ruokaa. Vaikka koko kaupunki onkin remontissa, en muuttaisi täältä mihinkään! Tuu rohkeesti juttelemaan ihan mistä vaan, rakastan syvällisiä keskusteluja 🙂 Lähden mielelläni myös kokeilemaan uusia lajeja tai kävelylle uusiin maisemiin luonnon helmassa, joten pyydä mua mukaan, jos tarviit seuraa.

Kiva nähdä ihan pian!!

Tämä sulosointuinen tuutoriremmin yksi kaikuilijoista säteilee ympärilleen valoa ja iloa aina paikalle saapuessaan. Linda on aito ihminen, joka on valmis auttamaan ja kuuntelemaan koko sydämellään. Huumorintaju on aivan omaa luokkaansa, mutta myös henkevät keskustelut ovat yksi Lindan vahvuuksista. Tulet yllättymään, kuinka helppoa Lindan kanssa on paneutua opintojen pariin ja tehdä töitä yhdessä!

 

MANUManu

Morot kaikille ja onnittelut opiskelupaikasta! Oon 20-vuotias toisen vuoden opeopiskelija ja ponnistan maailmalle Ylihärmästä Etelä-Pohjanmaalta. Jos siis leviä puhetyylini ei ärsytä sinua, tulemme varmasti hyvin toimeen. Tampereelle muutin viime syksynä ja tällainen pienen kylän poika on vieläkin välillä aika hukassa täällä ”isoolla kirkolla”. Urheilu on todella lähellä mun sydäntä ja tykkäänkin harrastaa kaikkea laidasta laitaan. Mut voi bongata lähes päivittäin Atalpalta Kipinän vuoroilta ja kuntosalilta. Kesät mulla kuluu pelatessa Superpesistä Alajärvellä. Jos kaipaat tietoja yliopiston liikuntamahdollisuuksista tai Tampereen urheiluakatemian toiminnasta, niin minua voi tulla nykäisemään hihasta.  Vaikka oon luonteeltani rauhallinen ja en yleensä hirveesti jännitä uusia juttuja, niin nyt voin kertoa, että tuutoroinnin aloittaminen jännittää mua ihan yhtä paljon kuin teitä opiskelun aloittaminen!

Ai että, olispa jo syksy!

Tässäpä teille kerta kaikkiaan urheilullista ja rentoa seuraa! Manu on voittamattoman hyvä kaikessa urheilussa mihin ryhtyy – Pohjanmaan kovin palloilija! Kenttien laidoilla pohditaankin: “Onko olemassa jokin urheilulaji, jota Manu ei hallitse?” Hurjan hauska kaveri, kenen kanssa viihtyy takuuvarmasti niin luennoilla kuin pelikentillä ja bileissäkin. Älä anna pohojalaasen perusolemuksen ja murteen hämätä, Manua ei kuitenkaan näe koskaan huonolla tuulella ja hänen irroittelunsa yllättää yhden jos toisenkin!

 

MARIKAMarika

Moikka kaikki uudet fuksit ja isot onnittelut opiskelupaikasta!! (Ei oo helppo rasti nimittäin) Näin yhden vuoden kokemuksella voi luvata, että teillä on edessä hieno fuksivuosi! Muistakaa kaiken uuden ihmettelyn (ja mahdollisen stressinkin keskellä) olla ylpeitä saavutuksestanne!

Mun nimi on Marika, oon 22-vuotta vanha ja kotoisin Hollolasta (tai kuten Joona osuvasti kuvasi Suur-Hollolasta). Lukion lopussa ei mulla ollut mitään käryä tulevaisuuden ammatista mutta ekana välivuonna kolahti open ammatti, kun pääsi tekemään sijaisuuksia. Kaksi välivuotta lisää ja pääsin tavoitteeseeni. Kolmas kerta toden sanoo 😀 Koulun lisäksi liikun säännöllisen epäsäännöllisesti ja kokeilen mielellään uusia lajeja. Kilpahiihtotausta saattaa tosin aiheuttaa silloin tällöin hieman kilpailuhenkisyyttä. Olen kuitenkin rauhaa rakastava tyyppi ja lähellä sydäntä on myös kirjat (dekkarit best) sekä tv-sarjat. Vinkkejä saa heitellä kumpaankin! Kavereiden kanssa hengailu sekä kaikenlainen hauskanpito kuuluu myös lemppparipuuhiin.

Odotan innolla syksyä ja teidän kaikkien tapaamista! Tuoreessa muistissa on se tunne kun ei tiedä mistään mitään ja on ihan pihalla, joten syksyllä pitää tulla nykäisemään hihasta kun jokin mietityttää! Nopeasti se syksy sieltä tulee mutta sitä ennen nauttikaa kesästä!! 🙂

Suur-Hollolan kaartiin eli lahtelaisuutensa kieltävien joukkoon kuuluva aivan valloittavan ihana tyyppi! Huolehtii kaikesta ja kaikista viimesen päälle ja handlaa jokaisen tilanteen like a pro! Marikan kanssa kohtaat satavarmasti hullunkurisia tilanteita sekä arjessa, että juhlassa. Pelkkiä positiivisia adjektiiveja. Marika on hyvä kuuntelija, jonka kanssa on helppo tulla toimeen ja tehdä kaikkia siistejä juttuja kouluhommista bilettämiseen!

 

NETTANetta

Päivää, että pätkähti sinulle uusi OKAn fuksi! Voit nyt taputtaa itseäsi olkapäähän mahtavasta suorituksesta, ja siitä että olet nyt osana tätä huippusakkia.

Netaksi minua kutsuvat kaduilla, ainejärjestömme urheilukerhon Kipinän vuoroilla taasen Multi-Taskiseksi. Olen 21 vuotta ja osan seuraavasta kierroksesta kiertänyt aurinkoamme, ja suurimman osan siitä ajasta viettänyt Suonenjoella, rakkaassa Savossa tuolla Kuopion kainalossa. Musiikkihommat on erityisen tärkeää ajanvietettä, ja niiden parissa tulee suhattua siellä, täällä ja tuolla. Jos innostusta on jammailuun, niin tulepas nykäisemään hihasta: Saat minusta varmaa soittoseuraa!  Muita mukavia ajanvietteitä ovat; pienpanimo-oluiden maistelu ja niiden “tuntemisella” päteminen, Savo-identiteetin tuominen esiin tilanteessa kuin tilanteessa ja omasta mielestäni hillittömän läpän heittäminen aina ja kaikkialla. Olen Tampereella tallaillut nyt pari vuotta, ja mielelläni etsin täältä uusia mestoja haltuun otettavaksi, ollaanpa siitäkin kuulolla! Koulun suhteen en jaksa liikoja syttyjä ottaa, vaan useasti suustani kuuleekin lauseen “Kyllä ne tästä lutviutuu.” Opiskelua ei pidä ottaa liian vakavasti vaikka toki onkin arvostettava ja vakavakin asia. Tulen siinä tarvittavaa rentoutta kuitenkin ensi vuonna Virran käytävillä teille toitottamaan samalla sitä itsellenikin vakuutellen. Musta on ihan mahtava tavata teidät kaikki kesän jälkeen, pietään kivvoo!

Tästä ei kaveri rempseämmäksi muutu. Netan koko olemus on ihanan rempseä ja jutut huippuluokkaa. Netta osaa ottaa jokaisen huomioon ja pitää yllä lämmintä yhteishenkeä porukassa kuin porukassa. Lepposampaa savolaista saa etsiä! Antanut uudet kasvot multitaskaamiselle. Netasta on moneksi (Esim Kesä-Hessu ja Hupi-Ukko). Maailman parhaat ja huonoimmat vitsit kuulee tästä suusta ja tää on letkein tyyppi maan päällä. Netan seurassa ei tarvitse stressata mistään! Vertaistuen ja olkapään lisäksi tämä supliikki savolainen tarjoaa niin legendaarista läpänheittoa, että heikompia hirvittää. Takuuvarmasti naurattaa! Elämänviisaudet 6/5. Rentouden perikuva ja aina sanavalmis.

 

SAANASaana

Heipsan! Miä oon 21-v Saana ja tuun Kotkasta. Minut tunnistaa käytävillä usein perässä raahautuvasta matkalaukusta, koska lähen lähes jokaisena viikonloppuna pois Tampereelta. Tän takii oon vieläki aika ummikko tamperelainen eli tuun mieluusti tutustumaan teijän kans Tampereen ravintoloihin, kahviloihin ja vaikka yöelämään! Harrastuksiini kuuluu haalarimerkkien ompelu, herkkujen ja roskaruoan syöminen, hömppäsarjojen katsominen sekä omasta kääpiömäyräkoirasta eli nakista unelmoiminen. Oon vannoutunut (välillä jopa hysteerinen) ABREUn fani, joten mun seurassa joutuu pakostikin kuuntelemaan hypetystä Annasta. Mun tekemät popparit on muuten parhaita, niitä kannattaa maistaa! Pistä mulle koodii, jos jokin asia askarruttaa!

Messevää saada just sut osaksi meidän värikästä joukkoa!

Villi huhu kertoo tarinoita luottobilettäjästä ja maailman parhaasta poppareiden tekijästä. “Saanan popparit on legenda!” “Kannattaa ehdottomasti maistaa niitä kuuluisia poppareita, jos mahdollisuus tulee!” Popparit sikseen. Saana tosiaan on luottobilettäjä, joka heittäytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on aina valmis heittämään pari freestyle-riimiä – kokeile vaikka! “Kun Saana heittää riimii nii suut menee kiinnii!” Tämän esiintyjäsielun ja hassuttelijan seurassa tuntee olonsa aina yhtä mukavaksi.

 

SOFIASofia

Heips! Oon Sofia, 21-vuotias Kangasalta kotoisin oleva nykyinen tamperelainen, jonka intohimoihin kuuluu hirveen moni asia! Välivuoteni ennen OKAan tuloa vietin vapaaehtoistöitä tehden ulkomailla sekä matkustellen, ja oonkin aina valmiina (varaamaan matkoja) keskustelemaan erilaisista kulttuureista ja uusista potentiaalisista reissukohteista. Tavoitteenani olisi parantaa espanjan puhumistani, joten jos löytyy paloa samaan hommaan, niin ilmoittaudu ja reenataan yhessä, vamos! Nauru on mulla herkässä, joten mun kanssa samassa porukassa ollessasi ainakin yksi nauraa varmasti myös niille huonoille vitseille!

Oon aktiivinen Kipinän vuoroilla ja reissuilla kävijä, ja sinne haluun kannustaa kaikkia mukaan, ne on h-u-i-k-e-i-t-a! Urheilu muutenkin on lempijuttuja vapaa-ajalla, joten jos tarviit lenkki- tai saliseuraa, niin täältä sitä varmasti saa. Kaikki vähän hölmöt ja spontaanit ideat liittyen mihin tahansa on parhaita, ja niitä saa mulle aina teidän fuksivuoden  aikana heittää!

Ihanaa, että ootte päätynyt OKAn mahtavaan jengiin ja onnea hurjasti opiskelupaikasta. Nyt nauttikaa kesästä ja fiilistelkää tulevaa syksyä🤩!

Ayeeee Rodrigueez! Mrs. Sunshine! Mielettömän mukava ja hurmaava yksilö. Tulette huomaamaan millä hymyllä ja energialla tämä tuutorimme astelee sisään. Todella empaattinen ja mukava kaveri, myös super reilu kaikille! Sofian positiivinen energia todella tarttuu. Kaipaat seuraa kahville? Kolmioille? Haalareille? Lenkille tai salille? Kysy Sofiaa! Parempaa seuraa saat hakea.

 

VENLAVenla

Moikkamoi kaikille fukseille! Ensinnäkin ihan superpaljon onnea teille kaikille! Ootte saaneet vastaanottaa opiskelupaikan ihan huippualalta ja sitäkin hienommasta ainejärjestöstä! Oon jo teidänkin puolesta jo niin innoissani, sillä tuleva syksy on teille kaikkien lupausten mukainen eli PARAS IKINÄ!!

Mun nimi on Venla, ikää on 21 vuotta ja olen kotoisin sieltä kuuluisasta ei_niin_suurkaupungista nimeltä Eura. Maalta muutto ison kaupungin keskustaan oli alkuun aikamoinen kulttuurishokki mulle, mutta nyt en voisi kuvitellakaan asuvani muualla. Opiskelijakaupungiksi Mansea ei turhaan kutsuta, sillä menoa ja meininkiä täältä löytyy jokaiselle!

Vietin osan mun välivuodesta täällä Tampereella Varalan urheiluopistossa liikunnanohjauksen peruskurssilla, jolloin ensi-ihastus kaupunkiin syntyi. Harrastuksiini ovat kuuluneet aikoinaan jalka- ja lentopallo ja tällä hetkellä teen vähän sitä sun tätä😊 Liikunnan monet eri muodot, kavereiden kanssa hengaaminen ja ylipäätään hauskanpito ovat mun juttu! 😀 Mut tunnetaan myös todellisena Shakira-fanina ja Euran Pallon varsinaisena Buffonina (haha)😉

Oma mottoni tuutorina on seuraava: ”Sellaista ei olekaan olemassa kuin kuin tyhmä kysymys.” Rehellisesti sanottuna olin itse fuksisyksynä aivan pihalla alkuun kaikesta mahdollisesta, joten trust me se ei haittaa! Jos jonkin asia siis askarruttaa, oli sitten kyse kurssivalinnoista tai Kolmioille osallistumisesta niin älä todellakaan epäile tulla vetämään hihasta! Sitä varten me tuutorit olemme! Oon jo ihan fiiliksissä syksystä! Pian nähdään! 🙂

Venla on huikea sporttimimmi ja aktiivinen Kipinän toiminnassa. Venla järjestää keskustan asunnossaan halukkaille myös erikoisia excursioita tapahtumien lomassa. Näistä kannattaa kysyä Venlalta joskus lisää! Helppo saada huijattua mukaan aktiviteettiin kuin aktiviteettiin, esimerkiksi sunnuntain aamu-uinnille uimahalliin tai hillittömään reivaukseen aamutunneille saakka! Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kaveri!

2 vastausta to “Tuutorit 2018-2019”

Trackbacks/Pingbacks

  1. ONNEA FUKSIT! | OKA ry - 29/06/2017

    […] Tuutorit […]

  2. ONNEA FUKSIT! | OKA ry - 28/06/2018

    […] Lue myös ensi lukuvuoden tuutoreiden esittelyt täältä >>> […]

Kommentointi on suljettu.