Tuutorit 2019-2020

Ainejärjestön iskuryhmä, jota johtaa hallituksen tuutorivastaavat. Tuutorit ottavat uudet opiskelijat hellään huomaansa ja huolehtivat, että fuksien ensimmäiset viikot yliopistomaailmassa sujuvat opiskelujen osalta rennosti ja vapaa-ajan osalta railakkaasti. Tuutorointi painottuu pitkälti opiskelujen alkuun, mutta tuutorit ovat tukenanne koko lukuvuoden ajan.

Tuutorit rekrytään okalaisten joukosta keväisin ja he käyvät yliopiston kautta kouluttautumassa tehtäväänsä. Pestinsä päätteeksi tuutorit saavat hommastaan raporttia vastaan myös kaksi opintopistettä! Ei mitään turhaa touhua tämä.

 

Esittelyssä lukuvuoden 2019-2020 tuutorit!

 

Nimi: Anni “Pietsu” Pietarinen PIETSU

Ikä ja vuosikurssi: Kesällä 22 vuotta, kolmas vuosikurssi alkaa syksyllä. Oon toinen OKAn tuutorivastaavista.

Mistä olen kotoisin: Keravalta Joensuun kautta Tampereelle päätynyt 

Mottoni: Vähemmän rutiineja, enemmän elämää. 

Aikani kuluu liian nopeasti. Niin paljon kivaa ja kiinnostavaa tekemistä, että ottaisin käyttööni mielelläni muutaman lisätunnin. Koulun, töiden ja koulutöiden ohella käytän aikani liikkuen, reissaten ja läheisten ihmisten kanssa oleillen. 

Tykkään salmiakista, riippumattoilusta, pelailusta ja jammailusta. Ja tuutorihommista! 

Inhoan kiirettä ja tiskaamista (kiireessä tiskaamista) 

Hävettää myöntää, mutta en ole koskaan lukenut/nähnyt Harry Pottereita tai Taru Sormusten herrasta. Kuulemma suuri aukko sivistyksessä. 

Terveiset fukseille: Suuret ja lämpimät onnittelut opiskelupaikasta! Täällä teitä jo suurella joukolla ja innolla odotellaan saapuvaksi. Syksy tulee nopeammin kuin uskotkaan, eli nauti vielä kesästä ja lataa akkuja uuden elämänvaiheen alkuun. Pian jo nähdään! 🙂 

 

Nimi: Hanna Rahkonen HANNA

Ikä ja vuosikurssi: 22v, toinen vuosikurssi. Minä olen sitten se toinen OKAn tuutorivastaavista. 

Mistä olen kotoisin: Saarijärveltä. Muutin kuitenkin Tampereelle 16-vuotiaana, eli useamman vuoden täällä jo asustellut (saa laskea montako, ite en pysy enää perässä) 

Aikani kuluu kavereiden kanssa pööpöilemiseen, kirjoittamiseen, inspiraation etsimiseen, OKAn ja SOOLin hallitustoimien pariin, kirjallisuuden ja suomen kielen ylimääräisiin opintoihin… oikeastaan kaikkeen muuhun paitsi pakollisiin opintoihin (: hups 

Tykkään huonoista vitseistä, uusien ihmisten tapaamisesta, hyvistä kirjoista,  seurapeleistä, automatkoista hyvässä seurassa, bussimatkoista tyhjässä bussissa ja Star Warsista! 

Inhoan märkiä sukkia ja sitä, kun kissa pissaa jonnekin minne sen ei pitäis (esim. kenkiin) 

Terveiset fukseille: Tervetuloa OKAan! ❤ Oot tehnyt huiman duunin, mutta nyt se on takana. Sinun on aika nauttia fuksivuodestasi! Ensimmäinen vuosi – ja varsinkin syksy – on aika hektinen, muista siis ensinnäkin hengittää, mutta ennen kaikkea myös pyhittää aikaa lepäämiselle. Mikäli missään vaiheessa tulee kysyttävää tai tarvitset apua jossain, niin nykäise mua tai ketään vaan tuutoria haalarista (tai laita viestiä)! 

 

Nimi: Anni Vainionpää  ANNI

Ikä ja vuosikurssi: kesäkuun lopulla 22v. ja toisella vuosikurssilla 

Mistä olen kotoisin: Koskenkorvalta, Etelä-Pohjanmaalta 

Mottoni: Mieluummin överit ku vajarit.  

Aikani kuluu  meikatessa, laulaessa ja Netflixin parissa. Oon myös loistava haalimaan itelleni ihan liikaa kaikkea pientä hommaa.  

Tykkään  mun ystävistä, musiikista, ruuasta, taiteesta, meikeistä ja mun kimalteisesta vyölaukusta  

Inhoan:  Jos mun ystäviltä kysyttäisiin niin varmaan lähes kaikkea, mutta eniten kuitenkin basilikaa, anjoviksia ja hyttysiä 

Erikoistaitoni on: Osittaisen kuvamuistini ansiosta muistan näkemäni asiat liian tarkasti. Esimerkiksi: ystäväni kysyy, mihin on laskenut puhelimensa kädestään. Jos olen nähnyt hänen laskevan puhelimensa, osaan kertoa missä se on.  

Terveiset fukseille: Nyt on aika hengähtää! Pahin on jo takana. Tästä eteenpäin kannattaa nauttia kesästä, oli se sitten lomailua tai työntekoa. Tulkaa huikeella innolla syksyllä mukaan meidän OKA-juttuihin. Oon ylpeä teistä kaikista!  

 

Nimi: Elias Heikkilä ELIAS

Ikä ja vuosikurssi: 23-vuotias, 2. vuosikurssi

Mistä olen kotoisin: Mäntsälästä

Tykkään urheilusta, hyvästä ruoasta, keikoista ja opiskelijatapahtumista (etenkin sitseistä!)

Inhoan maksalaatikkoa, kylmää vettä (aion ylittää itseni ensi talvena ja käydä avannossa!)

Hävettää myöntää, mutta erikoistaitoni on: Pystyn nukahtamaan mihin tahansa

Terveiset fukseille: Fuksisyksy on täynnä toinen toistaan hauskempia tapahtumia, joissa pääsee ryhmäytymään uusien fuksikavereiden kanssa sekä tutustumaan meihin vanhempiin vuosikurssilaisiin. Teidän tuloanne on odotettu! Tapahtumia ei siis kannata jättää välistä😎 Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa meidän okalaisten joukkoon!
 

Nimi: Essi Nurmi ESSI

Ikä ja vuosikurssi: Syksyllä 21 vuotta ja toisella vuosikurssilla 

Mistä olen kotoisinSalosta Halikosta, joka on hieman isompi kylä kuin Jullan alempana mainitsema Kiikala.  

Aikani kuluu opiskellessa, urheillessa, ystävien kanssa aikaa viettäen sekä töiden parissa niin päiväkodissa kuin kaupan kassalla. Opiskelijaelämä on sen verran kiireistä, ettei kotikotiin turhan usein pääse, mutta Tampere-Salo väliä tulee myös ravattua aina kun kiireiltä ehtii. 

Tykkään kahvista (aivan liikaa)  

Inhoan lintuja.  

Hävettää myöntää, mutta luulin, että Bill Gates on koripalloilija. Tästä möläytyksestä on nyt aikaa seitsemän vuotta ja kuulen asiasta edelleen. Edelleen.  

Terveiset fukseille: Ihan mahtavaa, sä teit sen! Nyt on aika nauttia kesästä ja suunnitella mahdollista muuttoa sun uuteen lempparikaupunkiin. Tampere on ihan huikea paikka, jossa ainakin mä oon nauttinut opiskelusta ihan mielettömästi. En malta oottaa, että syksyllä nähdään ja muistakaa, me ollaan täällä teitä varten! 

 

Nimi: Helmi Weide HELMI

Ikä ja vuosikurssi: 21-vuotias ‘97 ja syksyllä alotan toisen vuosikurssin! 

Mistä olen kotoisin: Espoosta muutin vuosi sitten Tampereelle 

Mottoni: Valitse se reitti, josta jää käteen parhaat tarinat. (ja tätä hyödynsin myös fuksivuonna hienosti…) 

Aikani kuluu kamujen kanssa, löhöillessä, syödessä hyvää ruokaa ja katsellessa liikaa suomalaista tosi-tv:tä. 

Tykkään lämpimistä haleista, pitkään nukkumisesta ja ananaksesta pizzassa! 

Inhoan, kun haalarimerkkejä ommellessa pistää vahingossa neulalla sormeen 😦 

Hävettää myöntää, mutta Särkänniemen laitteet tuntuu nykyään ihan ylitsepääsemättömän pelottavilta, ja jos sellaseen joudun, huudan täyttä kurkkua 

Terveiset fukseille: Ootte hyvässä paikassa, OKA ON BEST!! 

 

Nimi: Jatta Haapamäki JATTA

Ikä ja vuosikurssi: 25 ja toisen vuosikurssin opiskelija 

Mistä olen kotoisin: Seinäjoelta “puukkojen luvatusta maasta” -Ville Pasanen 

Mottoni: Lähinnä uskon siihen, että kaikella on jokin tarkoitus 

Aikani kuluu opiskellen totta kai (on kivaa kun oppii hallitsemaan stressin ja aikataulut), Suomen Voimisteluliitolla valmentaen ja kouluttaen joukkuevoimistelijoita, ystävien kanssa kahvitellen ja nauraen sekä treenaillen plus tietysti loputtomasti uusia maailmanvalloitusreissuja suunnitellen.  

Tykkään MATKUSTELUSTA ja surffaamisesta! Tanssimisesta, hitaista aamuista ja aamukahvista, auringosta, kesäöistä, ystävistä, pyykkien ripustamisesta (tiedän, outoa!), koti-illoista sekä aidosta positiivisuudesta. 

Inhoan hämähäkkejä, vuohenjuuston hajua, jatkuvaa valittamista, tiskaamista sekä irtohiuksia lattialla tai vaatteissa 

Hävettää myöntää, mutta asuttuani vuoden ulkomailla, isäni nauhotti vuoden jokaisen Salatut Elämät -jakson, jotka katsoin sitten palattuani Suomeen (äläkä kysy kauanko siihen meni)  

Muuta: Ole syksyllä avoin kaikelle uudelle tekemiselle, uusille tapahtumille sekä uusille ihmisille. Itse en olisi ikinä uskonut löytäväni yliopiston myötä uutta (PALLOILU)harrastusta tai näin upeita ihmisiä ympärilleni.  

Terveiset fukseille: Aivan mielettömästi ONNEA opiskelupaikan saavuttamisesta! Huomaatko, niin vaan kova työ palkitaan. Nyt oot liittymässä parhaimmista parhaimpaan OKA-jengiin, jossa tuut varmasti viihtymään. Nauti fuksivuodesta, kysy ja juttele meille tuutoreille, kun siltä tuntuu sekä muista, että fuksivuosi on vain kerran elämässä, joten älä stressaa liikaa! Syksyä jo odottaen 🙂 

 

Nimi: Jesse Sonninen Jesse

Ikä ja vuosikurssi: 22-vuotias ja toisen vuosikurssin opiskelija 

Mistä olen kotoisin: Toijalasta, tai Akaaksi sitä kai pitäisi nykyään kutsua, mutta en vaan ole oikein päässyt sisään tähän kuntien yhdistymiseen. 

Aikani kuluu musiikin parissa hyvinkin paljon, koska ramppaan aika usein keikoilla, kerään pienen kämppäni täytteeksi levyjä ja välillä tulee soiteltua itsekin kitaraa. Nykyään myös olutseura Bosa työllistää jonkin verran, kun pitää panna olutta ja edustaa erilaisissa tapahtumissa. Näiden lisäksi opiskelua tulee välteltyä kaikenlaisissa opiskelijatapahtumissa tai ihan vain kotona rennosti ottaen. Yritän myös ehtiessäni sivistää itseäni kirjallisuuden ja elokuvien klassikoilla. 

Tykkään erilaisten oluiden maistelusta, hyvästä ruuasta ja musiikkiin uppoutumisesta. Kirpputoreilla, divareissa ja levykaupoissa pyöriminen on myös erittäin lähellä sydäntä. 

Inhoan aikaisia herätyksiä. 

Terveiset fukseille: Erittäin paljon onnea opiskelupaikasta! Levätkää nyt kesällä ja kerätkää voimia tulevaa syksyä varten. Muistakaa sitten ottaa fuksivuodesta kaikki irti! 

 

Nimi: Juliaana “Julla” Kivi JULIAANA

Ikä ja vuosikurssi: 20 ja toisen vuosikurssin opiskelija 

Mistä olen kotoisin: Salosta, pikkuruisesta kylästä nimeltään Kiikala 

Mottoni: I’m naturally funny because my life is a joke. 😀 

Aikani kuluu opiskellessa, opiskelijatapahtumissa, läheisten ihmisten kanssa sekä palloillessa. Teen välillä myös opintojen ohessa töitä Extraajille eli kaupan kassalla. Kun osuu vapaaviikonloppu, lähden käymään vanhempieni luona. 

Tykkään urheilusta (etenkin palloilusta!!), lautapeleistä (vaikka olenkin välillä vähän huono häviämään) ja yhteisestä hengailusta. Esimerkiksi haalarimerkkien ompelu porukalla on mun mielestä hauskaa puuhaa! 

Inhoan toisten syömiä purkkia. Minua inhottaa myös laittaa oma purkka roskiin niin, että joutuisin koskemaan siihen sormilla. 

Terveiset fukseille: Lämpimästi tervetuloa OKAan! Meiltä tuutoreilta saa rohkeesti tulla kysymään ihan mistä tahansa askarruttavista asioista, liittyi se sitten opiskeluihin tai muihin asioihin. Innolla odotan, että pääsen tutustumaan teihin uusiin fukseihin! 😊 

 

Nimi: Justiina Jurvanen JUSTIINA

Ikä ja vuosikurssi: Lokakuussa 24v ja 2. vuosikurssi

Mistä olen kotoisin: Kotkasta

Aikani kuluu ihan liian nopeasti! Opiskelujen lisäksi mehustelu keskustan Jungle Juice Barissa vie melkeinpä kaiken ajan, mutta kavereille ja opiskelijatapahtumille löytyy silti myös aina aikaa! Pidemmillä vapailla matkustan myös usein kotikotiin Kotkaan.

Tykkään matkustella, leipoa ja pyytää kavereita mun luo. Lukea lempikirjoja uudelleen ja uudelleen, kulutetuimpana ehdottomasti Harry Potterit. Oon teen suurkuluttaja ja parasta yksin kotona on laulaa ja tanssia täysillä Spotifyn soittaessa mun suosikkibiisejä.

Inhoan mennä massaluennolle ilman kahvia, virhe.

Hävettää myöntää, mutta en tee mitään ennen viimeistä mahdollista hetkeä, ja tää välillä kostautuu ikävästi.

Terveiset fukseille: Suuret onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa osaksi OKA-perhettä!❤ Ootte tehneet ihan huikeen valinnan, opiskelu Tampereella on parasta mitä oon koskaan kokenut! Tulkaa avoimin mielin, tutustukaa niin moneen uuteen ihmiseen kun vaan pystytte ja kysykää aina neuvoa jos jokin mietityttää, me ollaan täällä teitä varten!❤ Nauttikaa kesästä ja syksyllä nähdään!🤩

 

Nimi: Juulia Jaakkola JUULIA

Ikä ja vuosikurssi: täytän kesällä 21v ja toinen vuosikurssi! 

Mistä olen kotoisin: Punkalaitumelta, jossa sijaitsee ainoo ja oikee Särkkä (tanssilava, ei huvipuisto). 

Mottoni: kaikki käy. 

Aikani kuluu ruuanlaiton ja liikunnan välttelyssä, kavereiden seurassa baarissa, kahvilla tai ulkomailla, meemejä selaillessa ja seinääntuijottelussa. Oon aika taitava keksimään itselleni muuta tekemistä, silloin kun pitäisi opiskella. 

Tykkään aidoista ihmisistä ja kiusallisista tilanteista, eksymisestä, uusien asioiden kokeilemisesta sekä Paula-vanukkaasta. 

Inhoan autolla ajamista, tiukkoja aikatauluja ja päätösten tekemistä. 

Hävettää myöntää, mutta oon välillä vähän uusavuton, jonka vuoksi kämppikset pitää ihmeenä sitä, kun kerran kuukaudessa valmistan jotain oikeeta ruokaa. 

Terveiset fukseille: Jeee hyvä te, nauttikaa fuksivuodesta!! Ihana tutustua uusiin ihmisiin, en malta oottaa et nähdään syksyllä ❤ 

 

Nimi: Meri Kauppila MERI

Ikä ja vuosikurssi: Kesällä 22 vuotta ja toinen vuosikurssi. 

Mistä olen kotoisin: Oon syntynyt Tampereella, mutta muutettiin viiden vuoden jälkeen Jyväskylään. Joten oon kotoisin Jyväskylästä, vaikka alun perin täältä 😀 

Aikani kuluu opiskeluun, urheilemiseen, kavereiden kanssa kaikenlaiseen chillauksesta yön viimesiin tunteihin tanssimiseen, matkustamiseen ympäri maailmaa, joukkuevoimistelijoiden valmentamiseen, sarjojen ja elokuvien ylikulutukseen, kesällä jopa töihin! 

Tykkään suklaasta, kesästä, hauskanpidosta, Game of Thronesista (vaikka vika kausi ei lemppari ollukkaan), uusiin ihmisiin tutustumisesta, musiikista… Oikeestaan kaikesta mistä tulee mieleen läheiset ja onnellisuus!  

Inhoan: Hitaasti käveleviä ihmisiä mun edessä. Kokkausta. Ampiaisia. Kylmää ilmaa. Tiskaamista. 

Hävettää myöntää, mutta opin keittämään kahvia tänä kesänä… En juo ite kahvia (vaan noccoa) ja oon kioskilla töissä, joten oli pakko opetella. 

Terveiset fukseille: Hei huippua, että just sä oot saanu koulupaikan!! Oot niin ansainnut paikkas meidän ihanaan OKA-perheeseen ❤ Tervetuloa ja nauti fuksivuodesta täysillä! Jos on huolia tai murheita, niin aina saa tulla jutskaan (: 

 

Nimi: Meri Parviainen  MERI.P

Ikä ja vuosikurssi: 21-vuotias ja toisen vuosikurssin opiskelija 

Mistä olen kotoisin: Hyvinkään pienestä peräkylästä, metsän ja peltojen keskeltä 

Aikani kuluu läheisten ihmisten kanssa, urheillessa, opiskellessa ja sitä tasapainottavissa tapahtumissa, sekä töissä uimahallissa 

Tykkään laulaa suihkussa, laulaa autossa, laulaa karaokessa tai oikeastaan missä tahansa! Uida ja liikkua monipuolisesti. Noccosta – tutustutamme teidät sen tuomiin pärinöihin, joiden avulla esseet kirjoittavat kuin itse itsensä. Lisäksi pidän matkustelusta ja rakastan kaikenlaisia uusia kokemuksia. 

Inhoan siivilän tiskaamista 

Erikoistaitoni on: Kun koulussa on lempikeittoa tai hyvää kastiketta ruokana, saan sitä kasattua lautaselle yllättävän suuren keon. 

Terveiset fukseille: Ensinnäkin onnea aivan suunnattoman paljon ja tervetuloa meidän OKA-perheeseen! Olette paikkanne niin ansainneet. Meiltä tuutoreilta voi tulla kyselemään mitä tahansa opintoihin liittyvää ja liittymätöntä, joten rohkeasti vaan lähestymään. Odotan innolla teidän kaikkien näkemistä ja teihin jokaiseen tutustumista. Syksyllä nähdään! 

 

Nimi: Mia Ekström MIA

Ikä ja vuosikurssi: Ikää karttunut 23 vuotta, ja aloittelen syksyllä toista vuotta yliopistossa. 

Mistä olen kotoisin: Suomen hienoimmasta lähiöstä, Vantaan Länsimäestä.  

Mottoni: Voin nukkua sit ku oon kuollu. 

Aikani kuluu..: Oon VR:n suurkuluttaja, aikaa kuluu siis paljon myös kotiseuduilla Helsingissä. Etenkin viikonloppuisin pakenen kouluarkea pendoliinon voimin. Tampereella aika menee joko kavereiden kanssa tai kotona pelaten, kouluhommia unohtamatta! 

Tykkään..: Ruoanlaitto on mulle ihan lempparihommaa. On ihan parasta tehdä isolle porukalle ruokaa ja istuu yhdessä iltaa! 

Inhoan, jos olen jostain myöhässä. 

Hävettää myöntää, mutta oon täysin riippuvainen kahvista. Aamulla on heti keitettävä täysi pannullinen, että päivä lähtee edes käyntiin. 

Terveiset fukseille: Ihan mielettömästi onnea opiskelupaikasta, oot varmasti sen ansainnut! Sulla on varmasti tiedossa yks sun elämän parhaimmista vuosista, ja toivottavasti maltat nauttia siitä täysin rinnoin! Kliseinen “kaikki järjestyy kyllä” pitää todellakin paikkansa. Tervetuloa OKAn hulinoihin mukaan! 

 

Nimi: Michelle ”Missu” Huokuniemi MICHELLE

Ikä ja vuosikurssi:23-vuotias. Syksyllä alkaa toinen vuosi nopeuttajien ryhmässä. Aikaisemmissa opinnoissani olen tehnyt lastentarhanopettajan kandin, joten teen nyt sekaisin monialaisia, opetusharjoitteluja ja maisterinopintoja. 

Mistä olen kotoisin:Kangasalta, asunut Tampereella reilu 3 vuotta😊 

Mottoni:Se mikä tapahtuu, tapahtuu. Que sera, sera 

Aikani kuluusalilla, opiskellessa ja sijaisuuksia tehdessä. Kavereiden kanssa kaikenlainen vapaa-ajan tekeminen ja sosiaalistuminen on tervetullutta! 

Tykkäänkaikesta visuaalisesta, mm. piirtämisestä ja valokuvaamisesta sekä tatuoinneista ja meikkaamisesta. Plus rakastan luontoretkiä, kauniita maisemia, ja olen heikkona musikaaleihin. 

Inhoanaikaisia herätyksiä ja kahvin loppumista 

Erikoistaitoni on:Asioiden unohtelu, kyvyttömyys avata ovia joissa lukee vedä/työnnä, yleinen hassuus 

Muuta:Tykkään nauraa ja hymyillä, elämä on kivaa ja omia unelmia kuten opettajuutta on ihana toteuttaa. 

Terveiset fukseille:Tsemppiä tulevaan vuoteen. Muistakaa rentoutua, kysyä, tutkia, sosiaalista ja vähän opiskellakin! 

 

Nimi: Milla Merinen MILLA

Ikä ja vuosikurssi: Syksyllä 28 vuotta, ja toinen vuosikurssi! Kuitenkin aikaisempien opintojen hyväksilukuja on sen verran, että ens vuonna alkaa jo kandihommat. Eli jos teillä on henk.koht opintopolkujen suunnitteluun liittyviä kysymyksiä niin autan mielelläni 🙂 

Mistä olen kotoisin: Koko ikäni Vantaalla elänyt! Muutamaan otteeseen käynyt kuitenkin maailmalla pyörähtämässä, eli Englanti, Amerikka ja Australia- elämä koettu. 

Mottoni: “Between two evils, I always pick the one I never tried before. ” 

Aikani kuluu tällä hetkellä monen muun opiskelijan tavoin aikalailla koulun ja työn välissä. Niinä ohikiitävinä hetkinä, jona kuitenkin saan olla rauhassa tykkään suunnitella mun seuraavia matkakohteita ja unelmoida siitä mihin muuttaisin jos voittaisin Eurojackpotissa. Ymmärrettyäni tämän olevan melko epätodennäköistä käännyn usein netflixin puoleen, joka onkin paras ystäväni. Tästä hieman surullisena usein soitankin oikeille ystävällinen, jolloin tykkäämme vaikkapa juoda viiniä tai käydä brunsseilla 

Tykkään elokuvista; oli se sitten kotisohvalla, kaverin sohvalla, leffateatterissa, lentokoneessa, mattolaiturin kesämaanantai-illoissa tai vaikkapa virran kandicaveksi-nimetyillä sohvilla. 

Inhoan kiirettä! Tämän vuoksi olenkin aikatauluttamisen mestari. 

Hävettää myöntää, mutta olen ajoittain jokseenkin ruokarajoittunut.. Vaikka pidänkin syömisestä todella paljon, on mulla maailman kummallisempia juttua mitä en syö. Kysy lisää!  

Terveiset fukseille: Onneks olkoon, ja tervetuloa Tampereelle! OKA-perhe on ilmaisu mikä tulee olee teille ällöttävänkin tuttu teidän fuksivuoden aikana, mutta se tulee olemaan yks parhaimmista asioista ikinä! Nauti siis kesästäs, oot sen ansainnu kaiken tän jälkeen, ja valmistaudu elämäsi syksyyn ❤  

 

Nimi: Noora Polvi-Lohikoski NOORA

Ikä ja vuosikurssi: 23-vuotias, syksyllä toisen vuosikurssin nopeuttajaopiskelija, joten neuvon ja autan mielelläni myös siihen liittyvissä asioissa 😊 

Mistä olen kotoisin: Olen alun perin kotoisin Kurikasta Etelä-Pohjanmaalta! 

Aikani kuluu pääasiassa opiskeluihin ja työntekoon, ystävien kanssa hengailuun, sekä Netflixin sarjamaratonien parissa. Kesällä erityisesti pyörin festareilla ja missä muissa tapahtumissa milloinkin, eli paljoa en pysy paikallani (muuten kuin Netflixin parissa). 

Tykkään matkustelusta, suklaasta, festareista, kesästä, Harry Pottereista, suomiräpistä, tv-sarjoista (erityisesti niistä, missä on paljon draamaa). 

Inhoan odottamista 

Hävettää myöntää, mutta Keeping up with the Kardashian on mun lempparisarja ikinä!!!! 

Terveiset fukseille: Onnittelut opiskelupaikasta ja nauttikaa fuksivuodesta täysillä! 😊

 

Nimi: Rosa Jaakola ROSA

Ikä ja vuosikurssi: Marraskuussa 24 ja 2.vuosikurssi

Mistä olen kotoisin: Ylöjärveltä

Mottoni: Jatkot mun luona!

Aikani kuluu kavereiden kanssa, Netflixin/HBOn parissa, to do -listoja tehdessä, koulujuttuja ja muita velvollisuuksia vältellessä

Pidän kaikenlaisesta pelailusta (etenkin lauta- ja korttipelit sekä tietty beerpong!!), laulamisesta, aitoudesta, nauramisesta, vehnäoluesta, kissoista

Inhoan tiskaamista, kiirettä, odottamista, aamuherätyksiä

Hävettää myöntää, mutta valmistuin vuonna 2017 leipurikondiittoriks, mut leivon superharvoin nykyään.

Terveiset fukseille: Ihan huippua, että ootte päässy tähän pisteeseen ja saatte kutsuu itseänne osaksi meidän ihanaa OKA-perhettä ❤ Ootte kaikki niin tervetulleita ja ootetaan innolla, et päästään tutustumaan teihin! PS. Fuksisyksyn tapahtumat on parhautta ja niitä muistellaan pitkään, älkää ihmeessä missatko niitä!

 

Nimi: Sampo Rauvola SAMPO

Ikä ja vuosikurssi: 22 ja 2. 

Mistä olen kotoisin: Liedosta 

Mottoni: Ei karhutkaa riehu kokoajan, ne vetää välillä puolukoita 

Aikani kuluu meemeilyyn ja musisointiin 

Tykkään ihmisistä jotka nauravat itse eniten omille jutuilleen ja spagetista 

Inhoan löysiä ranskalaisia  

Erikoistaitoni on Kummeli-repliikkien virheetön muistaminen 

Muuta: Ilman muuta :DD 

Terveiset fukseille: Onnea opiskelupaikasta! Muistakaa ilmottautua tietotekniikkakurssille 

 

Nimi: Sanni Isaksson SANNI

Ikä ja vuosikurssi: 24 ja syksyllä starttaa viides (vaan ei varmaankaan viimeinen) opiskeluvuosi! Olen siis yksi maisterituutoreista 😊  

Mistä olen kotoisin: Forssasta, tosin vietin välissä kolme vuotta Raumalla kandivaihetta suorittaen 

Mottoni: Hiljaa hyvää tulee 

Aikani kuluu töissä ja urheillessa 

Tykkään eri paikkoihin matkustamisesta, ystävien seurasta sekä hyvästä (kyykky)viinistä 

Inhoan pestyjen pyykkien viikkaamista… 

Hävettää myöntää, mutta on muutamia perusjuttuja jotka oon oppinu vasta 24-vuotiaana, esimerkiks laittamaan nitojaan uusia niittejä 

Terveiset fukseille: Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa okalaisten joukkoon! Edessä on ihan mahtavia vuosia huipputyyppien kanssa, joten nauti joka hetkestä ja muista, että kyllä kaikki asiat aina järjestyy 🙂 

 

Nimi: Sara Majamaa SARA

Ikä ja vuosikurssi: 21-vuotias ja toisen vuosikurssin opiskelija 

Mistä olen kotoisin: Armaan Nobel-palkitun kirjailijamme F. E. Sillanpään kotikonnuilta eli Hämeenkyröstä. 

Mottoni: ”Älä lykkää huomiseen sitä, minkä voit lykätä ensi viikkoon” 

Tykkään suklaasta ja ruissipseistä (ei siis kuitenkaan niistä yhdessä), löhöilystä, mun perheestä ja kavereista, avantouinnistja Auta Antti! -podcasteista. 

Inhoan palelevia varpaita, aikaisia aamuherätyksiä sekä kiireessä syömistä, koska oon varmaankin maailman hitain syömään. 

Hävettää myöntää, mutta en ole ikinä nukkunut teltassa ja se on kuulemma huutava vääryys.  

Terveiset fukseille: Onnea ihan parhaasta opiskelupaikasta! 

 

Nimi: Satu Tammekann SATU

Ikä ja vuosikurssi: 20v ja toinen vuosikurssi 

Mistä olen kotoisin: Kuopijosta, mualiman navasta 

Mottoni: Kaikki järjestyy ja jos ei meinaa järjestyä, niin laitetaan järjestymään. 

Aikani kuluu ulkoilemiseen, sarjakuvien lukemiseen, hyvien (ja huonojen) tv-sarjojen katseluun, haaveiluun, kampausten tekemiseen, askarteluun ja joskus ehkä myös kouluhommiin. 

Tykkään teestä, auringonpaisteesta, Simpsoneista, käsitöistä, uusiin ihmisiin tutustumisesta, lautapeleistä, progerockista, kirpparikierroksista ja siitä kun istuu pimeällä auton kyydissä ja voi kuunnella täysillä hyvää musiikkia. 

Inhoan sitä, että käsiini osuu jotain tahmeaa. 

Hävettää myöntää, mutta tykkään pehmoleluista, laulan itsekseni lauluja Risto Räppääjästä ja pidän Benedict Cumberbatchia komeana. 

Erikoistaitoni on: Pystyn lukemaan yli kymmenen Aku Ankkaa päivässä. 

Terveiset fukseille: Ihan huikeeta, että olet päässyt mukaan meidän kanssamme (m)OKAilemaan! ♥ Lämpimästi tervetuloa! Jos kaipaat kuuntelevaa korvaa, neuvoja jännittävään elämänvaiheeseen, rentoa juttuseuraa, höpsöttelyä, lettejä tai jos ylipäätänsä tuntuu, ettei jokin asia meinaa järjestyä, olen täällä sua varten. 

 

Nimi: Siiri Lyytikäinen SIIRI

Ikä ja vuosikurssi: 21-vuotias, toisen vuoden okalainen 

Mistä olen kotoisin: Lappeenranta big citystä 

Mottoni: Viime tingan paineessa hioutuu uskomattomia timantteja 

Aikani kuluu kavereiden kanssa hilluen,  urheillen, virkaten, äänikirjoja kuunnellen, opiskelijatapahtumissa pyörien ja tiskaamista vältellen 

Tykkään opiskella luokanopettajaksi, rakkaista ihmisistä ympärilläni ja ehdottomasti Noccosta aka elämän eliksiiristä. 

Inhoan säikäyttelyä. Säikähtäminen laukaisee jonkun todella alkukantaisen reaktion minussa, enkä ikinä tiedä tinttasenko säikäyttäjää kuonoon vai alanko itkemään. 

Erikoistaitoni on muodostaa joka kerta täysin erilainen aivastus, todella kova äänisenä tietysti 

Terveiset fukseille: Lämpimästi tervetuloa meidän ihanaan OKA-perheeseen, jossa teidät kyllä otetaan lämmöllä vastaan. Jokainen teistä löytää oman paikkansa, ja hurjan määrän uusia ystäviä. Kesä on ihmisen parasta aikaa eli naatiskelkaa auringosta nyt oikein urakalla.  

 

Nimi: Sofia ToivolaSOFIA

Ikä ja vuosikurssi: 23 ja syksyllä viidennen (apua) vuosikurssin opiskelija, eli toimin maisteriopiskelijoiden tuutorina!  

Mistä olen kotoisin: Alun perin Turusta  

Mottoni: Ajoissa on hyvä mutta onneks myöhemminki ehtii 

Aikani kuluu pitkälti koulujuttujen, kavereiden ja töiden parissa! Aika kuluu myös sujuvasti kirjojen ja blogien lukemisen, ruuan tekemisen ja yleisen hengailun merkeissä 

Tykkään jäätelöstä, Pyynikistä, suunnittelusta ja listojen tekemisestä, unelmoinnista, lounastreffeistä ja muntän hetkisestä arjesta  

Inhoan pestoa, basilikaa ja tilliä, hyi 

Hävettää myöntää, mutta mun elokuvamaku on kuulemma kuin 14-vuotiaalla (kaikki mahdolliset teinihömppärakkauselokuvat on jees) 

Terveiset fukseille: Onnea superisti opiskelupaikasta ja tervetuloa Tampereelle! Opiskeluvuodet menee ihan liian nopeesti, joten nauttikaa joka hetkestä täysillä!

 

 

Nimi: Ville Pasanen VILLE

Ikä ja vuosikurssi: 22v ja toisen vuosikurssin nopeuttaja. 

Mistä olen kotoisin: “Ja matka jatkuu Joensuusta länteen Kuopiosta pohjoiseen” Eli Lapinlahdelta Pohjois-Savosta. 

Mottoni: Silmät kiinni ja sinnepäin. Tämä on ollut joskus pienenä jääkiekkomottoni, mutta miksipä se ei tähänkin kävisi.  

Aikani kuluu kavereiden kanssa hengailen, urheillen ja e-urheillen. Olen myös mukana aika monipuolisesti kaikessa, joka tuppaa viemään aikaani melko paljon. 

Tykkään Coca-Colasta.  

Muuta: Olen myös Kipinän hallituksen jäsen, joten jos tulee kysyttävää meidän urheilujärjestömme jutuista, niin nykäiskää ehdottomasti hihasta! 

Terveiset fukseille: Superisti onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa OKA-perheeseen!  

2 vastausta to “Tuutorit 2019-2020”

Trackbacks/Pingbacks

  1. ONNEA FUKSIT! | OKA ry - 29/06/2017

    […] Tuutorit […]

  2. ONNEA FUKSIT! | OKA ry - 28/06/2018

    […] Lue myös ensi lukuvuoden tuutoreiden esittelyt täältä >>> […]

Kommentointi on suljettu.