Hallitus 2012

Puheenjohtaja Jaakko Vuorio, (jaakko.vuorio(at)uta.fi)
 • III vuosikurssin isäntä
 • Opetusharjoittelutyöryhmän jäsen
 • Tampereen ylioppilaskunnan edaattori
 • Tampereen yliopiston kielikeskuksen neuvottelukunnan opiskelijajäsen (hallopedi)
 • Opiskelijan Tampere ry:n myyntikoordinaattori
”Olen kotoisin Parkanosta, tuosta Pirkanmaan helmestä, ja työllistän itseäni reippaasti erilaisten yhdistysten ja työryhmien kanssa. Olen aikaisemmin opiskellut Maanpuolustuskorkeakoulussa, mutta löydettyäni pedagogisen minäni, päätin vaihtaa alaa. Harrastan höntsypalloa, juoksua ja kuntosalilla esiintymistä.”
Varapuheenjohtaja, tutorvastaava Topias Kareinen, (topias.kareinen(at)uta.fi)
 • II vuosikurssin isäntä
 • Kasvo ry:n yhteisöllisyysjaoston jäsen

”En tiedä onko Kiteeläisillä juurillani jotain tekemistä sen kanssa, että olen aina niin hirveen kiinnostunut kaikesta uudesta ja upeasta. Opintojeni alusta saakka olen onnistunut tunkemaan pääni moneen soppaan, eikä tiedonjanoni ole vielä ehtynyt. Erityisesti olen kiinnostunut tutortoiminnasta ja sen eteenpäin viemisestä. Olen myös hyvän ruoan ja iloisen ruoanlaiton ystävä. Minuun saatat törmätä juoksulenkillä.”

Sihteeri Laura Tuomi, (laura.tuomi(at)uta.fi) (välivuotta viettämässä…)
 • III vuosikurssi
 • Cristikan puheenjohtaja

”Porissa eletystä kultaisesta lapsuudesta ja parista opiskeluvuodesta Hämeenlinnassa huolimatta uusille ihmisille esittäytyessäni suusta usein lipsahtaa: olen tamperelainen. Piakkoin se pitänee taas paikkansa. Hallituksessa olen ensimmäistä vuotta mukana ja toimin sihteerinä. Tämän lisäksi olen ainejärjestömme kristillisen kerhon Cristikan puheenjohtaja. Arjessa parasta on hetket toisten ihmisten kanssa vaikkapa teekupin tai jätskin äärellä – on tärkeä kohdata ja tulla kohdatuksi.”

Taloudenhoitaja Jenni Värrälä, (jenni.varrala(at)uta.fi)
 • III vuosikurssi
 • Taloudenhoitaja 2011, 2012

”Olen kotoisin Heinolasta, entinen hämeenlinnalainen ja nykyinen tamperelainen. Toimin toista vuotta hallituksemme taloudenhoitajana. Olen mielelläni äänessä ja ihmisten kanssa tekemisissä. Laulan aina kun siihen on mahdollisuus ja ihailen Pikku Myytä. Uteliaisuudestani monessa mukana. Nähdään yliopistolla tai karaokebaarissa!”

Viestintävastaava Ida Häkkinen, (ida.hakkinen(at)uta.fi)
 • III vuosikurssi

”Alunperin Jyvääskylästä, vuodesta -09 Tampereelta. Ensimmäinen hallitusvuosi meneillään. Olen aika tarmokas ja puhelias tytsy, joka laulaa & soittaa pianoa, on kotona perinteisen vaimoroolin lisäksi myös mukana päättämässä mitä elektroniikkaa ja tietokonejuttuja meidän kotiin ostetaan (jännä tämä viestintävastaavan rooli…), suorittaa kaikenlaista urheilua painonnostosta paritansseihin ja eikä ujostele äijienkään juttuja. Okan listan tiedotteet, kotisivut, facebook, viestintätyöryhmän avun hyödyntäminen ja ilmoitustaulu hoituu aika pitkälti meikäläisen toimesta.”

Kv- ja kulttuurivastaava Katri Piirainen, (katri.piirainen@uta.fi)
 • II vuosikurssi

”Olen kotoisin Lempäälästä, mutta asustellut Tampereella jo nelisen vuotta. Okan hallituksessa vaikutan ensimmäistä vuotta, mutta hallitustouhut tulivat tutuksi jo Mentor-ajoillani. Vapaa-ajalla pelailen ultimatea, tykkään neuloa ja liikkua luonnossa.”

Tapahtumavastaava Helmi ”Hipu” Sallinen, (helmi.sallinen(at)uta.fi)
 • II vuosikurssi

”Keski-Suomessa vietettyjen 23 vuoden jälkeen ja Jyväskylän yliopistossa kirjallisuuden kandin suoritettuani lähdin katselemaan elämänmenoa Hämeeseen päin, saavutetun äidinkielenopettajuuden lisäksi nyt luokanopettajana. Entisessä ainejärjestössä sain kokemusta niin tapahtumavastaavan kuin puheenjohtajankin pestistä, ja nyt omimmalta tuntuu tapahtumavastaavana heiluminen. Se on luontaisinta, koska en kuitenkaan malta olla pitämättä näppejäni erossa tapahtumien suunnittelusta ja emännöinnistä..
Kiinnostuksen kohteet ovat laajat, ja mielelläni vietän aikaani kirjallisuuden, elokuvien, käsitöiden, musiikin ja ulkoilun merkeissä. Olen aina innokas keskustelemaan ja tapaamaan uusia ihmisiä, joten tervetuloa höpisemään, koski asiasi sitten tapahtumien järjestämistä tai ihan mitä tahansa muuta mieltäsi polttelevaa aihetta.
Aina aurinkoinen ja touhukas!”

Sopo-vastaava, viestintävastaava Pihla Rautanen, (pihla.rautanen(at)uta.fi)

 • Häirintäyhdyshenkilö
 • Turvallisuus- ja tasa-arvovastaava
 • III vuosikurssi

”Mä olen Pihla, sosiaalipoliittinen vastaava ja Idan apulaisnainen noissa viestintähommissa. Tampereelta oon alunperin kotoisin, vaikka on Helsingissä ja Hämeenlinnassakin tullu oleskeltua runsaanlaisesti. Tampereelta oon löytänyt toistaseks Suomen parhaat kaffilat, joissa tuleekin istuskeltua enempi, ku olis ehkä sallittua. Harrastuksia on useita ja ne kulkee vähän fiiliksen ja meiningin mukaan. Tällä hetkellä tosiaan ainejärjestön kuvioissa mukana. Opiskelijoiden, eli meidän, hyvinvointiin liittyvät aiheet kiinnostaa.  Haluan olla mukana luomassa yhdessä olemisen ja tekemisen meininkiä meidän ainejärjestöön. Tuu siis rohkeesti juttelemaan käytävällä tai laita vaikka mailia, jos Okaan liittyvät jutut mietityttää, tai ihan muuten vaan. :)”

Hallituksen jäsen Tiia Taipalus, (tiia.taipalus(at)uta.fi)

 • IV vuosikurssi

”Oon niin monesta paikasta kotoisin, etten tiedä olenko mistään kotoisin. Olen asunut Mansessa jo muutaman vuoden, mutta ei saa antaa sen hämätä, sillä tiedän Tampereesta vähemmän kuin keskiverto turisti. Opiskeluja on takana kohta kolme vuotta, samoin Okan hommia. Tykkään tehdä kuvisjuttuja ja liikkua – joskus enemmän, joskus vähemmän.”

Kopo-vastaava Salla Mäkinen, (salla.e.makinen(at)uta.fi)

 • IV vuosikurssi

Olen kotoisin Akaan Viialasta, jossa elelin kultaista nuoruuttani silloin kun XL5 oli vielä kuumaa kamaa. Nykyisin asun Tampereella ja kuuntelen huomattavasti vähemmän poikabändejä. Pidän kissoista, teatterista ja kirpputoreista ja omistan aivan liikaa kangaskasseja.

Sool-vastaava, kopo-vastaava Jasmiina Ketonen, (jasmiina.ketonen(at)uta.fi)

”Olen Rauman suunnalta kotoisin oleva ”ainejärjestökonkari” ja kolmannen vuosikurssin emäntä, jota voit kutsua Jassuksi. Satakuntalaisuus on kuitenkin jo hieman kaikonnut minusta, sillä olen jo viitisen vuotta häärinyt Tampere – Hämeenlinna – Tampere- akselilla. Luokanopettajaksi opiskelen kolmatta vuotta ja yhtä kauan olen toiminut myös OKA ry:n hallituksessa. Ensimmäisenä opiskeluvuotena toimin vpj:nä, toisena pj:nä ja nyt kolmantena SOOL- ja kopo-vastaavana. Minulla on myös suuri kunnia edustaa Tampereen yliopistoa Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton eli SOOLin hallituksessa kaudella 2012–2013.

Minusta on ihana jutustella ihmisten kanssa, tule siis juttelemaan :)”

Hallituksen varajäsen, Ville Hirvonen, (ville.hirvonen(at)uta.fi)

Muut toimihenkilöt

Häirintäyhdyshenkilö Jarmo Tulasalo, (jarmo.tulasalo(at)uta.fi)

 • III vuosikurssi
 • Kipinän talousvastaava
 • Ravintolatoimikunnan jäsen

”Tarina alkoi Himangan pitäjästä Keski-Pohjanmaalta vuonna 85 ja ties kuinka monen mutkan kautta löysin itteni Hämptonin OKL:sta. Pidän urheilusta, hyvästä ruoasta ja ihmisistä. Musta ois äärimmäisen kivaa, et kaikil meidän laitoksel ois hyvä olla ja senpä vuoks lähin häirintäyhdyshenkilön pestiä hoitamaan. Muhun siis voi ja kannattaa olla yhteydes, jos opiskelijayhteisös kokee tai näkee kiusaamistilanteita tai muuta sinne kuulumatonta toimintaa. Näkyillään käytävillä ja punasilla!”

Kipinä ry:n puheenjohtaja Lauri Tolonen, (lauri.tolonen(at)uta.fi)

 • III vuosikurssi

Hei, olen Lauri ja tulen Kotkasta Hovinsaarelta. Olen peloton, reipas ja tajuttoman kapasiteetin omaava asiantuntija ja taituri. Liikuntakerho Kipinän puheenjohtajana olen järjestämässä sinulle liikuntakertoja, erilaisia tapahtumia ja mahdollisuuksia kokea liikunnan iloa. Liikunnallisten asioiden lisäksi olen monessa mukana. Uskon yhteisölliseen toimintaan ja tiiviiseen yhteishenkeen. Tule nykimään hihastani, kun on asiaa ja vaikkei olisikaan; mulla on varmasti sulle. Nähdään Kipinässä!