Hallitus 2014

Olli

Puheenjohtaja Olli Ryynänen (olli.ryynanen (at) uta.fi)

Terppa! Olen Olli ja opiskelen neljättä vuotta. Resonsin teoriaa mukaillen olen homo movens tai homo ludens ihmismallin tyyppi. Pidän jäätelöstä. Ihmiset tekevät paikan, joten Tampereen yliopiston luokanopettajakoulutus on äärimmäisen hyvä paikka olla ja elää. Nähdään ja jutellaan Nekalassa!

Sampo

Varapuheenjohtaja, tutorvastaava: Sampo Yli-Panula (sampo.yli-panula (at) uta.fi)

Sampo Yli-Panula (varapj, tutorvastaava) on selvästi nuorehko ja melko päällekäyvä runsaalla hapokkuudellaan ja greippisen sitruksisella hedelmäisyydellään, mutta oikeanlaisen purtavan kanssa vallan erinomainen, raikas ainejärjestöaktiivi. Sampo on korkeahkosta hinnastaan huolimatta ostamisen arvoinen tuote nuorena tuettavaksi, mutta suosittelen harkitsemaan Sampon taitoja ja kokemusta myös varastointiin. Sen rakenne lupaa hyvää kehittymispotentiaalia vähintään seuraavalle parille, kolmelle vuodelle, jotka saattavat tuoda vielä nuorekkaasta ja hieman yksipuolisesta toimijasta kokonaan uusia piirteitä.

Saara

Sihteeri, turvallisuus- ja tasa-arvovastaava Saara Teppo (teppo.saara.e (at) student.uta.fi)

Oon Saara, ehta savolaislikka sekä OKA:n hallituksen sihteeri, turvallisuus- ja tasa-arvovastaava. Aikaisemmin heiluin Jyväskylässä ja kävin Australiassakin seikkailemassa ennen onnekasta Tampereelle päätymistä. Arkielämässä tykkään pysyä liikkeessä, ihmetellä maailman kummia asioita sekä pitää eväät mukana. Älä anna suuren ja pelottavan ulkomuotoni hämätä, vaan tuu jutuille! Jos oot kohdannut epätasa-arvoisuutta opiskeluarjessa, jokin asia painaa mieltä tai olo on turvaton, mulle saa tulla juttelemaan luottamuksellisesti – ihan mistä tahansa, ihan milloin tahansa. 🙂 Törmäillään!

Angelika

Taloudenhoitaja Angelika Myllylä (angelika.myllyla (at) uta.fi)

Moro! Oon Angelika ja toista vuotta OKAn taloudessa, koska aina edellisestä voi löytää jotain mitä parantaa. Mukavan porukan kanssa nää hallitushommat on mukavia ja näitä tekee mielellään. Koska oon kohtuullisen aktiivinen ja sosiaalinen, mua voi häiritä muissakin kuin talousasioissa. Pääpaino tälläkin kaudella talouspuolella käyriä ja pylväitä piirtäen.

Sepu

Viestintävastaava Sebastian Kajander (sebastian.kajander (at) uta.fi)

Moikka. Oon Sepu, III-vuosikurssin kiintiökotkalainen ja koko yksikön kiintiölatino. Mun missio on pitää Okan perinteet (esim. pseudotieteellinen sähköpostikulttuuri) hengissä. Tykkään opiskeluelämässä kaikesta muusta paitsi itse opiskelusta. Peace & Love

Linda

Mediavastaava, varainhankintavastaava Linda Vatanen (vatanen.v.linda (at) student.uta.fi)

Hola hola! Media- ja varainhankintavastaava neiti Vatanen ilmoittautuu palvelukseen! Yliopistoelämä, OKA ja Tampere ovat olleet tuttuja vasta (super)syksystä alkaen, mutta meno on siitä huolimatta kuin kovemman luokan konkarilla ja omat mausteensa on lisättävä mahdollisimman moneen eri soppaan. Tampere on mahtava opiskelukaupunki vaikka kraanasta ei tulekaan Huittisten vettä. Onneksi Koskarilta saatava jäätelöjogurtti lohduttaa pulloveteen taantunutta opiskelijaa.

Jyri

Tapahtumavastaava Jyri Riihijärvi (jyri.riihijarvi (at) uta.fi)

Heippa, nimeni on Jyri! Olen iloinen, innokas ja muutenkin mukava. Mielestäni jokaisen kannattaisi osallistua opiskelujen lomassa yhteisiin juttuihin mahdollisimman paljon, sillä ne jos mitkä tekevät opiskeluajasta timanttia!

Noora
Tutorvastaava, tapahtumavastaava Noora Reinikainen (noora.k.reinikainen.tyta (at) uta.fi)

Oon Noora ekalta vuosikurssilta, kotoisin Muuramesta Jyväskylän kupeesta ja Tampereella oon vaikuttanut puolitoista vuotta. Hallituksessa toimin tapahtuma- ja tutorvastaavana ja tän supersyksyn jälkeen on huippua olla mukana tekemässä loppuvuodesta ja tulevasta syksystä vähintään yhtä huikee! Intoo löytyy välillä enemmän kun älyä ja oonkin yleensä aina messissä kaikessa mitä ehdotetaan. Oon koulun myötä hurahtanut neulomiseen, usein mut saattaakin nähdä luennoilla puikot kädessä. Mulle saa ja pitää tulla juttelemaan aina kun siltä tuntuu. Nähää!

Maija

Tapahtumavastaava, sopo-vastaava Maija Reinikainen (maija.reinikainen (at) uta.fi)

Hyvinvoiva, sosiaalinen ja ei-niin-poliittinen hyvinvointi- ja sosiaalipoliittinen vastaava Maija tässä moi. Kaikissa tapahtumissa mukana ennen, nyt ja aina tulevaisuudessakin, joten luonnollisesti myös tapahtumavastaavan pestissä toimitaan. Toista vuotta luokanopenkoulutuksessa, toista vuotta myös hallituksessa. Supersyksylle jatkoa turbotalven merkeissä ja siitä eteenpäin, tästä ei voi tulla muuta kun huikea vuosi!

Johanna
Kulttuurivastaava, kopo-vastaava Johanna Kela (johanna.kela (at) @uta.fi)

Morppeli vaan! Oon Johanna ja monie muitahi nimie kyllä tottelen. Kotosin oon Suomussalmelta, mutta monet sannoo että puhun ku tamperelaiset. 😉 Aika usein mulla on jotain juttuja eli voit hyvin tulla jutuille! Toista vuotta hallituksessa ja neljättä vuotta ookooällässä. Tänä vuonna oon kopo- vastaavana, mutta muissakin asioissa pyrin olemaan aktiivisesti mukana. Pietään yhessä taas huippu vuosi! 🙂

Minna
Liikuntavastaava Minna Meriläinen (minna.merilainen (at) uta.fi)

Moro! Oon Minna ja ookooällässä mulla on menossa toinen vuosi. Hallitukseen pääsin hoiteleen liikuntajuttuja, sillä toimin myös Okan oman liikuntakerhon Kipinä ry:n pj:nä. Liikuntaharrastuksia mun elämästä ei puutu, mutta onneks muillekin mahtaville opiskelijaelämään kuuluville tapahtumille riittää aikaa. Eiköhän jatketa supersyksystä aina supervuoteen asti, toivottavasti säkin oot mukana!

Harri
Sidosryhmävastaava Harri Suhonen (harri.suhonen (at) uta.fi)

Morppeli moi,

Meikä on rehti ja reilu, eikä nykykunnossa vähästä heilu. Sidosryhmä hommat duunaan ja talvipäivät luuhaan. ”OKA on jäsenien yhteinen juttu”, laini on ens vuoden jälkeen tuttu.

Kyl te tiiätte: kymppi ja kasi, Teemu ja Jari. One more year.


 

Hyvinvointiasioista huolehtii työryhmä, johon kuuluvat sopo-, kopo- ja turvallisuusvastaava.

Kansainvälisyysasioista (pääosin kv-tuutorointi) vastuussa ovat tutorvastaavat.

Mikäli ilmenee jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä! Okan hallitukselle voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen okahallitus (at) uta.fi

IMG_0093 (2)