Hallitus 2015


sampo

Sampo on melko runsas, aromeissaan kypsennettyä omenaa, aprikoosia, lakkoja ja tammea. Suussa Sampo on todella paksun oloinen, se liikkuu hitaasti muhkean makeuden takia. Ensimmäinen aromi on tamminen, sitten seuraa erilaisten kypsien ja kuivattujen hedelmien ilotulitus, joka jatkuu loputtoman pitkässä jälkimaussa. Maun loppupuolella tapahtuu myös iloinen yllätys, kun uskomattoman runsaat hapot pääsevät esiin sokerin alta. Sampon maku alkaa kuin uudestaan, hyvin vangitsevasti. Sampo on erinomainen, elegantti ja yllättävä.​

yli-panula.sampo.s(at)student.uta.fi

jyri

Olen Jyri, uljaan ainejärjestömme varapuheenjohtaja. Edustan neljättä vuosikurssia ja olen nyt toista kautta hallituksessa. Viime vuoden esittelyssä kerroin, että: ”Olen iloinen, innokas ja muutenkin mukava.” – Se pitää edelleen paikkansa!

riihijarvi.jyri.a(at)student.uta.fi

sara

Soon moro! Mä olen Sara, tai kotosammin Sarppa, teidän brand new sihteeri vuosimallia 2015. Tykkään erityisesti hyvistä bileistä ja odotan niiden jälkeen vielä parempia dagen eftereitä. Toiseksi eniten tykkään varmaan ihmisistä, tulevaisuudesta ja #instagramista. Tavoitteina mulla on tulevalle vuodelle, että kaikki löytäisi OKA:n toiminnasta edes yhden jutun, joka kiinnostaa ja innostaa. Itse ainakin innostun melkein joka päivä uudestaan ja uudestaan!

komulainen.sara.m(at)student.uta.fi

roosa

Moro, olen Roosa ja kotoisin täältä Tampereelta. Opiskelen parhaillaan kolmatta vuotta luokanopettajaksi ja kuuluin ensimmäisiin fukseihin, jotka aloittivat opinnot täällä Tampereella. Hallituksessa olen ensimmäistä vuotta mukana ja pääsin heti itselleni hieman vieraammalle alueelle, taloudenhoitajaksi. Hommaan olen kuitenkin ryhtynyt tulokkaan suurella innolla ja vastuuntunnolla. 🙂 Jos sinulla on Oka ry:n talousasioihin liittyviä kysymyksiä tai keksit vaikka loistoideoita haalarimerkkeihin, uusiin tapahtumiin tai ekskuihin, voit tiedustella talouspuolen asioita minulta. Myös muuten voit tulla vapaasti juttelemaan ja tutustumaan! Törmäillään Virran käytävillä tai vaikka bändikämpällä musahommissa.

yli-pietila.roosa.e(at)student.uta.fi,

Viestintävastaava: Moona Klemola

Moikka! Olen Moona, kakkosvuosikurssin aktiivihäärääjä ja nyt pyörittelen lusikkaani ensimmäistä vuotta myös OKAn hallituksessa. Hoidan viestintävastaavan pestiä yhdessä Martin kanssa ja muhun voit olla yhteydessä esimerkiksi Okablogiin liittyvissä asioissa! Okalaisten asioiden ajaminen hallituksessa on mulle tärkeää, koska oon ite saanut OKAlta ja OKL:ssä opiskelulta niin paljon. Tää on loistava paikka viettää elämänsä parasta aikaa – otetaan siitä yhessä ilo irti! Bongaa mut Virrasta tai Atalpalta ja tuu jutulle 🙂

klemola.moona.m(at)student.uta.fi

martti

Hän on varmasti meille jokaiselle tuttu, tuo metsurin näköinen mies jolla on herrasmiehen käytöstavat sekä trubaduurin luonto. Liekö ollut hänen kotiseutunsa Turengin vedessä normaalia runsaammin vitamiineja sekä maalaisromantiikkaa? Vai mistä kumpuaa Martin loputon positiivisuus ja optimistisuus että vahva ote asioiden hoidossa? Maalaisromantiikka selittäisi ainakin tämän herrasmiehen ja kitaran vahvan liiton.

Hän pitää aina ja varmasti huolen siitä, että tiedämme mitä tapahtuu, missä ja miksi. Kun tarvitaan supliikkia ja luotettavaa kaveria paikalle, Martti on se kenet kutsutaan hoitamaan homma. Isolla sydämellä siunattu karhumainen teddybear!

pihko.martti.p(at)student.uta.fi

noora

Moikka! Oon Noora, toista vuotta täällä sekä opiskelemassa, että tutorvastaavana. Kotosin oon Muuramesta Jyväskylän kupeesta (puheen perusteella luultu että Oulusta XD) ja nyt jo kolmisen vuotta Tampereella vaikuttanut. Oon messissä yleensä kaikessa mahdollisessa ja mahdottomassa, ja oon huomannut että just se on kaikkein parasta opiskelussa! Multa saa tulla kyselemään tulevista bileistä, haalareiden oikeaoppisesta pukemisesta ja ihan kaikesta muustakin mikä mieltä askarruttaa! Nähään!

reinikainen.noora.k(at)student.uta.fi

Tutorvastaava: Heta Salovaara

Moro! Oon Heta, ehta Tampereen likka ja toinen tän hallituksen rautasista tuutorvastaavista. Mutkikas tie on johtanut lopulta unelmien opiskelupaikkaan, eli Tampereen OKL:ään. Ennen luokanopettajakoulutusta ehdin saada tutkinnon varhaiskasvatuksesta ja nyt tahkoan täyttä päätä myös maisterihommien parissa. Rakastan puhumista, muita ihmisiä ja musiikkia. Tuutorvastaavana pidän huolen siitä, että uudet opiskelijat pääsee helposti kiinni yliopiston kuvioihin ja osaksi OKAn huippuporukkaa 🙂 Tuu jutulle, oli asias mikä tahansa!​

salovaara.heta.i(at)student.uta.fi

jonas

Moikka! Nimeni on Jonas ja olen kotoisin Kuopiosta. Okan hallituksessa toimin koulutuspoliittisena vastaavana ja näin ollen pyrin parhaani mukaan puolustamaan kaikkien Okalaisten etua ja oikeuksia koulutusasioissa. Mikäli sinulla on asiaa mihinkään näihin liittyen, tule rohkeasti juttelemaan! Tosin saat laittaa myös sähköpostia ja jutella vaikkei asiaa olisikaan. En pure. Savolaisia pidetään joskus vähän kierona, mutta tutustuttuasi minuun huomaat, että olen oikein lupsakkaa seuraa. Törmäillään Virran käytävillä 🙂

scheer.jonas.s(at)student.uta.fi

niina

Moikka kaikille! Olen toisen vuosikurssin opiskelija ja ensimmäistä vuotta hallituksessa mukana sopo-vastaavana. Hommiini kuuluu erityisesti OKAlaisten hyvinvoinnista huolehtiminen, mikä on minulle sydämen asia. Sen lisäksi puuhastelen hallopedinä, kipinän hallituksessa sekä risteilytiimissä, ja minut voi bongata lähes kaikista OKAn tapahtumista. Tule rohkeasti juttelemaan kaikesta hommiini liittyvistä tai liittymättömistä asioista. Nähdään sopo-kopo-kahveilla 🙂

saarinen.niina.e(at)student.uta.fi

teemu

Huhut kertovat, että Teemua tehdessä tähdet olivat siinä asennossa, että oli tuleva syntymään täydellinen tapahtumavastaava. Miehellä on suhteita Pirkanmaan jokaiseen firmaan ja hän pystyy bondaamaan vaikka kiven kanssa. Teemun vilpitön halu tehdä, järjestää ja kerätä OKAlaiset yhteen on ihailtavaa. Tältä temppu-, striptease- ja saunamaisterilta ei ideat lopu ja ensi vuodelle on varmasti luvassa  karkeloita joka makuun ja lähtöön.

lindqvist.teemu.m(at)student.uta.fi

miika

Morjesta! Oon Miika – alunperin kotoisin Haapajärveltä, Pohjois-Pohjanmaalta – ja tottelen myös nimiä Hades ja Kakskakonen. Okan hallituksessa meikäläisen titteli on tapahtuma- ja liikuntavastaava, ja tämän lisäksi operoin myös Okan liikuntakerho Kipinän varapuheenjohtajana. Opiskelen täällä Tampereen OKL:ssä siis vasta ensimmäistä vuottani, mutta siitä huolimatta paljon on jo ehtinyt tapahtua! Lukuisten siveellisten häppeninkien ja Kipinän turnausreissujen ohella tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet bongata minut tämän lukuvuoden aikana mm. äärimmäistä homoeroottisuutta tihkuvaan asuun pukeutuneena keskellä Tampereen keskustaa, ja myös ambulanssin kyydissä – sattuneista syistä. Mitä koulunkäyntiin tulee, käytän usein (lue:aina) koululaukkunani rakasta Goldhammerin treenikassiani, mikä kertonee kaiken oleellisen. Oka on ihmiselle fantastinen paikka olla, ja toivon, että sen toiminta tempaisee tulevat fuksitkin mukaansa samalla tavalla kuin se tempaisi aikanaan minutkin! Katsellaan!

laitinen.miika.a(at)student.uta.fi

Yleistä sähköpostia hallitukselle voit lähettää osoitteeseen okahallitus (at) uta.fi