Hallitus 2016

Puheenjohtaja Sara Komulainen

sara1

Moro! Olen Sarppa ja toimin tänä vuonna rakastamani ainejärjestön puheenjohtajana, pjnä tai presidenttinä, kuinka kukin parhaakseen tykkää asian ilmaista. Olen elämässäni kiinnostunut hyvistä bileistä, niiden jälkeisistä dagen eftereistä sekä ihmisistä, joita ei voi mielestäni olla elämässä liikaa!

Toivon tulevalle vuodelle paljon innostavia asioita sekä avoimia ikkunoita. OKA ry on mahtava ainejärjestö, josta voi olla ylpeä harva se päivä!

Mottoni on: ”Onneksi jokaisen poltetun sillan tilalle on avattu uusia ikkunoita.”

Varapuheenjohtaja ja sidosryhmävastaava Noora Reinikainen

noora1
Moikka! Oon Noora kolmannelta vuosikurssilta ja oon kolmatta vuotta OKA:n hallituksessa. Kotikotini löytyy Jyväskylän kupeesta Muuramesta ja oon asunut nyt kolme vuotta Tampereen hienoimmassa lähiössä eli Hervannassa. Mun kolme pestiä on varapuheenjohtaja sekä SOOL-vastaava ja Suomen Luokanopettajat ry-vastaava (=sidosryhmävastaava). Kolme asiaa joista tykkään on kesä, matkustelu ja Netflix. Kolmiot on mun lempparibileet. Ja kyykkä ja Wappu. Nähdään!

Sihteeri Mirella Ohvo

Moi vaan kaikille! Olen Mirella ja kotoisin Pyhäjoelta (Oulun suunnalta). Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta luokanopettajaksi. Tämä on ensimmäinen vuoteni OKA ry:n hallituksessa ja pääsin mukaan sihteerin virkaan. Multa tulee jokainen saamaan kuukausittain sähköpostia esityslistojen ja pöytäkirjojen merkeissä. Kannattaa lukea! Otan tämän pestin vastaan innolla ja sopivalla vakavuudella. Sihteerin viran lisäksi olen hallituksessa vaikuttamassa, eli jos mieltäsi askarruttaa jokin vinossa oleva asia, tule tarttumaan hihasta! Toimimme hallituksessa kaikkien Okalaisten asialla! Tuu jutteleen ja törmäillään Virran syövereissä! 🙂

Taloudenhoitaja Roosa Yli-Pietilä

Moro, olen Roosa ja kotoisin täältä Tampereelta. Opiskelen parhaillaan neljättä vuotta luokanopettajaksi ja kuuluin ensimmäisiin fukseihin, jotka aloittivat opinnot täällä Tampereella. Hallituksessa olen toista vuotta taloudenhoitajan hommissa.  Jos sinulla on Oka ry:n talousasioihin liittyviä kysymyksiä tai keksit vaikka loistoideoita haalarimerkkeihin, uusiin tapahtumiin tai ekskuihin, voit tiedustella talouspuolen asioita minulta. Myös muuten voit tulla vapaasti juttelemaan ja tutustumaan! Törmäillään Virran käytävillä tai vaikkapa nelosten kahvilassa Wirtaamossa.

Tapahtumavastaava Niina Saarinen 

Moikka kaikille! Mun nimi on Niina ja olen nyt toista kautta hallituksessa. Oon uudessa hallituksessa teidän tapahtumavastaavana. Mun tavoitteena tälle vuodelle on kehittää ja järjestää mahdollisimman paljon monipuolisia tapahtumia ja nähdä teidät kaikki sielä. Tavoitteena on myös saada lisää yhteistyökuvioita muiden ainejärjestöjen kanssa. Nähdään tapahtumissa ja moikataan kun tavataan 🙂

Tapahtumavastaava Ella Koskela

ella1

Terve! Oon Koskelan Ella ja opiskelen kolmatta vuotta OKAssa. Olen vuosikurssini kiintiölapualainen ja kotipaikkakuntarakkaus on suuri. Mut on tää Tamperekin ihan jees mesta winkhymiö😉 Tapahtumavastaavan titteliä kannan tämän vuoden ajan ja Niina-partnerin kanssa suunnitellaan ja järkkäillään kaikkee mukavaa touhuamista koko jäsenistölle. Oon menevä, mukava ja äärimmäisen kissarakas ihminen eli mulle voi tulla näyttämään kissavideoita. Näkyillään! 🙂

Viestintävastaava Moona Klemola

moona1

Moikka! Oon Moona, kolmosvuosikurssin kiintiösäätäjä, enkä vieläkään oo kauheen hyvä kieltäytymään vastuutehtävistä. Mulle tää on toinen kausi sekä hallituksessa että viestintävastaavana. Multa ei kannata kysyä, mistä oon kotoisin, ellei halua kuulla pitkää sepustusta. Sydäntä lähellä ovat paitsi Oka ja okalaiset, myös musapuuhat, valokuvaus, lautapelit ja viini-illat.

Viestintävastaavana pyrin siihen, että Okan viestintä olis selkeää, tehokasta ja auttais jäsenistöä saamaan tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja asioista meidän ainejärjestön sisä- ja ulkopuolella. Otan mielelläni vastaan kuva- ja tekstimateriaalia täällä Okablogissa julkaistavaksi! Jos sulla on ideoita tai palautetta viestintään liittyen, voit osoittaa sen mulle. Moikkaillaan ja saapi tulla myös jutulle!

Tutor- ja kv-vastaava Veera Kerosuo

Heipä hei! Olen Veera, toisen vuosikurssin häärääjä ja OKAn aivan uusi tuutori- ja kansainvälisyysvastaava. Tuutorivastaavan pestin jaan Martin ja Jeren kanssa. Toimin myös toisen vuosikurssin emäntänä. Olen alunperin Riihimäeltä, mutta silti aivan mukava! Teatteri on suuri intohimoni ja siksipä vedänkin EDUn opiskelijoille impro-kerhoa, Impro-EDUa.

Tunnistat minut hyvin heleästä (not) naurusta ja jokseenkin isolla volyymilla varustetusta äänestä. Olen todennäköisesti jatkuvasti jossain päin kampusta, joten jos kaipaat esimerkiksi kahviseuraa tai haluat kysyä jotain, lyöttäydy seuraan! Erikoisalaani ovat erittäin huonot vitsit enkä pelkää käyttää niitä.

Tutorvastaava Martti Pihko

martti1

Moro! Oon Martti ja kuulun OKAn Turenki-kiintiöön. Tämän vuoden pidän huolen meidän mahtavista tuutoreista yhdessä Veeran ja Jeren kanssa. Tuu heittämään läpyt!

Tutorvastaava Jere Riekkinen

jere1

Moikkati moi! Oon Jere ja hallituksen yksi kolmesta tuutorvastaavasta. Oon ensimmäistä kertaa sekä tuutorointi – että hallitus toimissa. Kotoisin olen Kuopio-Helsinki akselilta, ja sieltä olen omannut itselleni sekä savolaisen että stadilaisen huumorin. Ai mitä se tarkoittaa? Tuu ottamaan selvää! Jos joskus etsit iloista, hymyilevää ja kiharapäistä poikaa, niin etsit todennäköisesti minua.

Koulutuspoliittinen vastaava ja sidosryhmävastaava Ilona Taubert

ilona1

Heipsdanssaa, olen Ilona Taubert ja toimin Okan koulutuspoliittisena vastaavana. Minulle kaiken lähtökohtana on tasa-arvon toteutuminen, ja tunnen erityistä intohimoa opiskelijoiden oikeuksien ajamiseen. Minulta löytyy erityisesti tietoa Tamyn toiminnasta, Tampere3:sen etenemisestä sekä opiskelija-aktivismista. Aina saa tulla kysymään mistä vain, jos en asiasta tiedä varmasti niin lupaan ottaa selvää!

Sosiaalipoliittinen vastaava Jonas Scheer

jonas1

Moikka! Olen Jonas ja kotoisin Kuopiosta. Tässä on nyt toinen vuosi Okan hallituksessa, ja tänä vuonna vastaan sosiaalipoliittisesta edunvalvonnasta. Jos sinulla on asiaa, ota rohkesti yhteyttä tai tuu moikkaa Virran käytävillä!

Kopo ja sopo muodostavat yhdessä Okan edunvalvontatiimin.

Sähköpostia hallitukselle voit lähettää osoitteeseen okahallitus (at) uta.fi