Hallitus 2017

Puheenjohtaja Ella Koskela

Koskela.Ella.S (at) student.uta.fi

ella

Moikka! Oon Ella, nelosvuosikurssin okalainen, joka aloitti just toisen kautensa hallituksessa. Kotoisin oon Lapualta, mutta ihan hyvin on tamperelaistuminen edennyt. Tänä kautena toimin puheenjohtajana (toim. huom. neiti puheenjohtaja, ei rouva puheenjohtaja) ja oon kyllä innoissani meidän huippuhallituksen kanssa toimimisesta.

Rakastan keskusteluja ja höpöttämistä; lempparikeskustelunaiheet koskevat bilettämistä, Talvipäiviä, ruokaa ja Jodelia, mut tottakai ainejärjestöjuttuja ja okalaisia koskevat asiat ovat itelle tärkeitä. Oon iloinen, naurava ja helposti lähestyttävä tapaus, eli tuu ihmees juttelemaan. 🙂 Nähdään!

Varapuheenjohtaja ja tuutorivastaava Jere Riekkinen

Riekkinen.Jere.H (at) student.uta.fi

jere

Moi! Olen Jere, OKA ry:n varapuheenjohtaja ja vanhempi tuutorivastaava. Tämä on tOKA hallitus- ja opiskeluvuoteni. Kokemuksiani peilaten, suosittelen hallitushommia opiskeluiden ohella.

Tuutorivastaavana tavoitteenani on kehittää tuutorikoulutusta ja pitää laadukasta tuutorointia yllä. Varapuheenjohtajana autan puheenjohtajaamme ja pyrin tietämään OKAn asioista mahdollisimman paljon. Kaikesta selvitään ja uskon, että vuodesta 2017 on tulossa huikea vuosi!

Olen reipas ja positiivinen nuori mies, joka viljelee opiskelukavereidensa iloksi ”tosi kivoja” puujalkavitsejä.  Kun haluat törmätä minuun, niin löydät minut todennäköisimmin Virran EDULA:sta tai EDU’s cafesta. Moikataan, kun nähään!

Sihteeri Liisa Äijälä

Aijala.Liisa.A (at) student.uta.fi

liisa

Moro! Oot saattanut kuulla jokaisen vuosikurssin kiintiöistä. On kiintiökotkalaista, kiintiövitsailijaa, kiintiökissaihmistä ja kiintiöbilettäjää. Vuoden 2017 OKA ry:n hallituksen sihteerinä toimii kiintiöjuntti. Oon kotosin maatilalta Vammalasta ja janojuomani on täysmaito. Virrassa mut voi usein nähdä Hankkijan lippis päässä juttelemassa tulevan kevään kylvösäästä tai viime kuun mittalypsyn tuloksista.

No juu, kyllä joku joskus on kans sanonu että osaan viihdyttää muita. Senpä takia oonkin viihdyttämässä kaikkia okalaisia tänä vuonna kokouskutsujen ja pöytäkirjojen merkeissä!

Taloudenhoitaja Anni Kallunki

Kallunki.Anni.K (at) student.uta.fi

anni

Heipsan! Olen Anni ja tämän hallituskauden kiintiökainuulainen ja yksi fukseista. Olen päätynyt pyörittelemään OKA ry:n rahoja täksi vuodeksi, vaikka taloudenhoitajan pesti onkin vielä toistaiseksi uusi ja jännittävä asia.

Sijoitusvinkkejä minulta ei kannata kysellä, mutta vastailen mielelläni OKAn talouskysymyksiin tai muihin hallitusasioihin. Saa tulla nykimään hihasta, kun törmäillään Virran käytävillä. Lupaan olla purematta. Minut tunnistaa melko helposti hiuksistani, eli jos värikäs letti pyörii näköpiirissäsi, tuu sanomaan moi!

Liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumavastaava Mari Koskinen

Koskinen.Mari.J (at) student.uta.fi

image1

Hellurei! Meitsi on Mari ja oon Hämeenkyrön sydämestä päätynyt valloittamaan Tamperetta muutama vuosi sitten. Tän tytyn sydän sykkii pesäpallolle, lautapeleille ja huikeille ihmisille.

Tänä vuonna mun tavoitteena on onnistua järjestämään mahdollisimman paljon erilaisia tapahtumia, mistä jokainen löytäis itseään kiinnostavia puuhia. Myös poikkitieteellisten tapahtumien järjestäminen on ajatuksena. Jos susta tuntuu, että sait jonkun toteuttamisen arvoisen idean, niin tuu nyppään hihasta tai laita viestiä tulemaan ja pistetään homma pyörimään!

Liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumavastaava Anniina Halonen

Halonen.Anniina.S (at) student.uta.fi

anniina

Hei vaan! Oon Anniina ja käyn toista vuotta Tampereen yliopistossa. Alotan tämän vuoden hallituksessa liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumavastaavana, eli LiiKuTa -tiimissä (yhdessä Marin kanssa), ja odotan tulevaa innolla! Luonto, musiikki ja hyvät kirjat ovat lähellä mun sydäntä ja innostun helposti about kaikesta. En osaa sanoa ei hyville ideoille, joten välillä kalenteri näyttää melko täydeltä. Jos sulla on joku ajatus tai ehdotus, mitä OKA ry:n vuodessa 2017 voisi tai ehdottomasti pitäisi tapahtua, niin ota yhteyttä!

Toimintavastaava Tuomas Kauppinen

Kauppinen.Tuomas.Ta (at) student.uta.fi

tuomas

Moi! Oon Kauppisen Tuomas, toisen vuoden ylpeä okalainen. Oon tämän vuoden hallituksessa toimintavastaavana. Se, mitä kaikkea tähän pestiin saa liittymään, on luultavasti mulle yhtä iso mysteeri kuin sullekin. Tuu juttelemaan, jos sulla on (tai vaikkei oliskaan) jotain kysyttävää OKA ry:n (tai Cristikan tai Kipinän) toiminnasta, yritän parhaani mukaan auttaa! Hymyillään kun tavataan.

Viestintä- ja SOOL-vastaava Milla Smolander

Smolander.Milla.K (at) student.uta.fi

milla

Heisuli! Olen Milla, 1. vuosikurssin okalainen. Sen lisäksi, että pääsin opiskelemaan unelmaani, sain myös unelmien hallituspaikan! OKA-touhujen lisäksi pidän liikunnasta (lempparilaji on joukkuevoimistelu), leipomisesta sekä hengailusta – varsinkin, jos on irttareita!

Olen kiinnostunut yhteistyöstä muiden ainejärjestöjen kanssa – sekä Tampereen että muidenkin kaupunkien. Viestintävastaavana tavoitteenani on pitää jäsenemme ajan tasalla niin OKA ry:ssä kuin muuallakin tapahtuvista asioista. Hallituksessa haluan osallistua luomaan inspiroivaa ympäristöä, jossa jokaisella okalaisella on hyvä olla ja opiskella. Jos sulla on viestintään liityviä ideoita tai palautetta, tule nykäisemään hihasta! Moikataan, kun tavataan!

Tuutori- ja kansainvälisyysvastaava Heta Ojell

Ojell.Heta.K (at) student.uta.fi

heta

Moikka! Oon Heta, OKA ry:n uusi tuutori- ja kansainvälisyysvastaava. Alunperin kotoisin Mäntsälästä, josta Tampereelle rantauduin Helsingin ja Australian kautta. Opiskelen toisella vuosikurssilla ja into opiskeluun ja kaikkeen sen mukana tulevaan oheistoimintaan kasvaa mitä enemmän saa tehdä ja olla! Uusin harrastukseni on avantouinti ja sen lisäksi tykkään improta, matkustaa, nauraa ja syödä – vegaaninen ja gluteeniton kokkailu ja leivonta on yksi monista intohimoistani. Hallituksessa pyrin luomaan positiivista ja innostavaa ilmapiiriä kaikenlaiselle toiminnalle sekä omalta osaltani ylläpitäämään ja kehittämään mahtavaa ainejärjestöämme ja sen toimintaa. Moikataan kun törmätään, kysymyksiinkin vastailen, vaikken vastausta aina tietäisikään! 🙂

Tuutorivastaava Tanja Eerola

Eerola.Tanja.I (at) student.uta.fi

Helloou! Olen Tanja, ensimmäisen vuosikurssin hallituslainen ja tuutorivastaavan tointa hoidan yhdessä Jeren ja Hetan kanssa. Hallitushommien lisäksi olen myös oman vuosikurssini emäntä. Alunperin olen kotoisin Hämeenlinnasta ja takataskustani löytyy parin vuoden verran tietojenkäsittelypuolen opintoja ammattikorkeasta.

Tunnistat minut punaisesta tukaisesta ja kovaäänisestä naurusta, ja löydät minut luultavasti joko Kipinän palloiluvuoroilta pomppimasta tai jostain päin Virtaa päikkäreiltä. Mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat isossa osassa lentopallo ja videopelit, joten jos näistä löytyy juteltavaa niin tule ihmeessä koputtelemaan olkapäälle. Muutenkin jos kysymyksiä esimerkiksi opiskelijaelämään liittyen herää, niin kysy ihmeessä. Jos vastausta ei heti löydy, niin ainakin olen hyvä googlettamaan 😀

Koulutuspoliittinen vastaava Ilona Taubert

Taubert.Ilona.S (at) student.uta.fi

Heips! Olen Ilona Taubert ja OKA ry:n koulutuspoliittinen vastaava jo toista vuotta. OKAn hallituspestin lisäksi työskentelen tämän vuoden Tamyn hallituksessa kokopäiväisesti. Minulta saat (melko) varmaa tietoa koulutuspoliittisesta suhmuroinnista ja miten ne vaikuttavat juuri sinuun. Työ ja vapaa-aika ovat parasta silloin, kun ne ovat mahdollisimman yhteen kietoutuneet (tai kieroutuneet).

Sosiaalipoliittinen vastaava Tuuli Jalosuo

Jalosuo.Tuuli.M (at) student.uta.fi

tuuli

Heippa! Nimeni on Tuuli ja toimin hallituksemme sosiaalipoliittisena vastaavana. Olen osa hallituksemme laajaa fuksiedustusta ja tämä on myös aivan ensimmäinen kertani hallitushommissa. Opittavaa siis vielä riittää, mutta intoa kyllä löytyy. Ota rohkeasti yhteyttä tai tule nykäisemään hihasta.