Iltajuhla

Yleistä tietoa

Vuosijuhla on akateeminen perinne ja ainejärjestön arvokkain juhla. OKA ry on perinteisesti järjestänyt vuosittain Tulojuhlat lähinnä uusille opiskelijoille, ja kaikille avoimet yhteiset vuosijuhlat viiden vuoden välein. Tänä vuonna on siis opiskeluaikaan linkittyvä lähes ainutlaatuinen tilaisuus kokea vuosijuhlahumua okalaisten kesken.

Vuosijuhlat lähtevät käyntiin cocktailtilaisuudesta, joka on kutsuvierastilaisuus. Cocktail-tilaisuuteen osallistuvat sinne erikseen kutsun saaneet vieraat. Tilaisuudessa yleensä pidetään puheita ainejärjestölle ja jaetaan pieniä muistamisia. Cocktailtilaisuuden jälkeen vuorossa on varsinainen iltajuhla, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Iltajuhlassa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen (alku-, pää- ja jälkiruoka) pöytiin tarjoiltuna. Juhlaan kuuluu lisäksi alkoholitarjoilu, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua. Illan edetessä vieraita viihdytetään ohjelmalla, johon yleensä sisältyy puheita, esityksiä ja tanssia. OKA ry:n perinteenä on Tulojuhlissa ollut fuksien tekemät esitykset. Tänä vuonna juhlan luonteen vuoksi niitä on hiukan muokattu, mutta ei kokonaan unohdettu. Juhlan käytöstavoista löydät lisätietoa etikettiosiosta.

Juhliin pukeudutaan asianmukaisesti ja juhlan arvon mukaisesti. Kyseessä on akateeminen perinteikäs ja arvokas juhla. Juhlaan pukeutumisen ohjeistuksia löydät lisää Juhlaetiketti-osiosta.

Iltajuhlilta siirrytään yhdessä kuljetuksella jatkoille, jotka kestävät pitkälle aamuyöhön asti. Jatkoille saa siirtyä vuosijuhlapuvussa, mutta voi myös vaihtaa kevyempää päälle. Useimmiten jatkoilla juhlitaan kuitenkin samoissa vaatteissa.

Vuosijuhlat eivät pääty jatkoihin, vaan seuraavana aamuna järjestävällä silliksellä päätetään vuosijuhlat ja koko vuosijuhlaviikko. Silliksestä lisätietoa löytyy Sillis-välilehdeltä.

Tärkeintä vuosijuhlilla on kuitenkin pitää hauskaa ja nauttia toisten seurasta! Jotta juhliminen sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla, tutustuthan myös Juhlaetikettiin.

Nähdään vuosijuhlilla!

Iltajuhla 26.10.2019

Illan pääjuhla alkaa klo 18.00 Scandic Rosendahlissa (Pyynikintie 13) ja ovet aukeavat klo 17.30. Ole ajoissa paikalla!

Iltaan sisältyy siis illallinen, juomia, puheita sekä muuta ohjelmaa, tansseja ja bilebändiä unohtamatta.

Illan kulusta päivitetään myöhemmin tarkempaa tietoa tänne. Lipunmyynnistä löytyy lisätietoa täältä

Jatkot

Iltajuhlan päätyttyä noin klo 22 siirrymme yhteiskuljetuksella jatkoille, joissa juhliminen jatkuu pitkälle yöhön. Jatkojen esiintyjä paljastetaan myöhemmin.