OKA100

 

oka100lyyti

OKA ry:n 100. toimintavuoden kunniaksi järjestetään vuosijuhlat 26.10.2019 Scandic Rosendahlissa. Juhlat jatkuvat 27.10. pidettävällä silliksellä.

Tapahtumaan liittyvää tietoa löydät tältä sivulta sekä tapahtumasivulta ja Facebookista.

Mikäli juhlista herää jotain kysyttävää, ota yhteyttä okary100(at)gmail.com

Miten mukaan?

LIPUNMYYNTI

LIPUNMYYNTI ON LOPPUNUT!

TALKOOLAISEKSI

Talkoolaiseksi voi ilmoittautua täyttämällä lomakkeen täällä.

Isoja juhlia ei saada järjestettyä ilman talkoolaisten avuliaita ja ahkeria käsipareja. Vuosijuhlaperinteisiin kuuluu, että juhlia järjestetään tärkeiden vapaaehtoisten avulla, jotka auttavat aina mahdollisuuksiensa mukaan. Kanna kortesi kekoon vapaaehtoisena!

OKA100-juhlat järjestetään lauantaina 26.10.2019 ja juhlia jatketaan seuraavana päivänä 27.10. silliaamiaisella eli silliksellä. Nyt onkin siis ainutlaatuinen tilaisuus päästä järjestämään megaluokan juhlia! Jos ei osallistu itse juhlaan, on erittäin tervetullut talkoolaiseksi – siten voi samalla päästä nuuhkimaan OKA100-juhlien humua.

Talkoolaisena pääsee myös näkemään ison tapahtuman järjestämisen kulisseihin ja tästä kokemuksesta on varmasti hyötyä jatkossakin. Jokainen talkoolainen saa kiitokseksi työpanoksestaan aterian ennen tai jälkeen työvuoronsa. Kaikille tätä huikeaa juhlaa mukana järjestämässä olleille pidetään kiitosbileet juhlien jälkeen myöhemmin syksyllä!

Tarvitsemme talkoolaisia muun muassa seuraaviin tehtäviin:
– Cocktail-juhlissa narikkatyöntekijä
– Pääjuhlassa narikkatyöntekijä
– Pääjuhlassa koristeluun (esim. paikkakorttien laittaminen)
– Silliksellä ruokien valmistelua, esille laittoa ja tarjoilua
– Silliksellä siivoilua ja yleistä järjestyksen pitämistä sekä juoksevien asioiden hoitamista
– Silliksellä autokuskin homma tavaroiden kuljettamista varten
– Silliksellä kipinävahti

Työvuorot jaetaan niin, että jokainen vuoro on noin 5h, mutta useammankin saa toki tehdä tai vuoroja tarvittaessa yhdistellään tasapuolisuuden nimissä. Lauantaina apua tarvitaan kello 15-23 ja sunnuntaina kello 9-20.

Muistathan, että talkoolaisena olet vapaaehtoistöissä juhlimisen sijaan ja näin ollen erilaisessa roolissa juhlijoihin verrattuna. Nauti kuitenkin esimerkiksi musiikista mahdollisuuksien mukaan hommien ohessa!

Jos tapahtumajärjestäminen kiinnostaa edes pienesti, täytä lomake täältä.

Ota myös tarvittaessa rohkeasti yhteyttä OKA100-tiimiin sähköpostilla okary100@gmail.com!