Sillis

Yleistä tietoa

Silliaamiainen eli sillis on vuosijuhlien jälkeen järjestettävä tapahtuma, jossa kokoonnutaan yhteen, syödään hyvin, juodaan paljon ja muistellaan edellisen päivän juhlia, sekä nautitaan tietysti parhaasta seurasta ja ohjelmasta. Joillekin sillis on mahdollisuus jatkaa siitä mihin edellisenä iltana on jääty, ja toiselle se voi olla paras paikka parannella päänsärkyä tai viettää aikaa opiskelutovereiden kanssa.

Urbaanisanakirjan mukaan sillis on ”yliopisto-opiskelijoiden harrastama ryyppyjuhla ja tärkeiden juhlapäivien jatke. Silliksistä nautitaan esim. ainejärjestöjen vuosijuhlien jälkeisenä päivänä ja vappupäivänä.”

Silliksellä ei ole varsinaista pukeutumiskoodia, mutta yleensä asu on hyvinkin rento. Mikäli silliksellä on jokin teema, se on hyvä pitää mielessä asua miettiessä, mutta ei pakollista. Haalarit on esimerkiksi vallan mainio asu sillikselle.

Sillis on siis rento yhteinen tapahtuma, jota ei todellakaan kannata jättää välistä. OKA ry:llä ei ole aiemmin ollut juurikaan silliksiä, joten sitä suuremmalla syyllä tänä vuonna kannattaa tulla katsomaan, mikä se sillis oikein on ja tekemään siitä okalaisten näköisen tapahtuman.

Sillis 27.10.2019

Tänä vuonna sillis järjestetään sunnuntaina 27.10. kello 11.30-19. Sillispaikka on Messukylän työväentalo (Messukylänkatu 47).

Lipun ostaneille on tarjolla kuljetus sillispaikalle Tampere-talolta sekä Hervannan kampukselta. Tampere-talolta ensimmäinen bussi lähtee matkaan 11.30 ja näin ollen se on Hervannassa noin 11.45. Sillispaikalle pääsee myös julkisen liikenteen yhteyksillä, joten kyydillä meneminen ei ole välttämätöntä, vaikkakin suositeltua!

Sillis alkaa ilmoitettuna ajankohtana, mutta sinne voi saapua vapaasti valuen omaan (ja yhteiskuljetuksen) tahtiin, ja poistua, kun on saanut tarpeekseen. Silliksellä saa mielellään olla myös koko päivän!

Silliaamiaisella on tarjolla runsaasti ruokaa ja juomaa, mutta myös omia juomia voi ottaa mukaan. Kaikki ruoka ja juoma kuuluu vuosijuhlalipun ja erikseen ostetun sillislipun hintaan. Monipuolista ohjelmaa sillikseltä myös löytyy: paikan päällä on sauna- ja paljumahdollisuus (omat uikkarit ja pyyhkeet siis mukaan!) ja kirsikkana kakun päällä meille esiintyvät Anton Pilli ja Sunnuntaisillit sekä pääesiintyjänä Kalevauva.fi!

Kuulostaako tämä kaikki aivan mahtavalta, mutta lippu vujuille ja näin ollen sillikselle jäi sinulta tai kaverilta uupumaan?
Nyt on mahdollisuus ostaa lippu erikseen sillikselle 30 euron hintaan! Sillä saat kaiken edellä mainitun lisäksi myös mahtavaa seuraa okalaisista ja muista osallistujista.

Lippuja voi ostaa Lyytin kautta 8.10. klo 9.09 alkaen, mutta kuitenkin viimeistään 14.10. klo 23.59, mikäli lippuja riittää niin pitkään. Linkki lippuihin: https://www.lyyti.in/okansillis

Mitä enää mietit? Varmista paikkasi ainutlaatuisella OKA100-silliksellä!
ps. Lippuja on vain rajoitettu erä myynnissä!