Vuosijuhlaviikko

Vuosijuhlaviikolla ohjelmassa on:

21.10. klo 16:30-19:00 Valmistautumisilta, Virta 120

Mietitkö vielä miten laittaa hiukset, miten meikata, miten solmia solmio tai minkävärisen rusetin valitset? Tule lankkaamaan kenkäsi, ompelemaan juhlanauha/ruusuke tai muuten vaan kriiseilemään ja miettimään viikonlopun vuosijuhlia.

Jos koet, että sinulla on joku taito, millä voisit auttaa kanssaokalaisia valmistautumaan, niin ilmoita itsesi!

22.10. klo 16:30-17:30 Tanssitunti, Atalpan Palloilusali

Luonnistuuko sinulta valssin, tangon tai foksin alkeet? Haluaisitko päästä tanssimaan avecisi kanssa vuosijuhlilla kerrankin oikeaoppisesti? Ihana Jatta tulee opettamaan meille alkeet, joilla pääset yllättämään vuosijuhlien tanssilattialla. Linkki ilmoittautumiseen:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

23.10. klo 17-22 Peli-ilta, Telakka

Välillä pitää ottaa myös rennosti! Keskiviikkoillasta otetaan aikaa rentoutua ja hengailla. Tule telakalle pelaamaan lautapelejä ja bingoa sekä viettämään aikaa yhdessä. Tämä on myös oiva tilaisuus osallistua vuosijuhlahumuun, vaikka itse iltajuhla jäisikin tänä vuonna välistä.

24.10. klo 20-00 Laserhippa, Z-base

Tule laserhippaan päästämään höyryjä vuosijuhlavouhotuksen keskellä! Z-base tarjoaa vuosijuhlien sponsorina meille ILMAISEN ja YKSITYISEN laserhippaillan, joten ota kaverit mukaan ja tule pitämään hauskaa. Luvassa lasertaisteilun lisäksi powerfutista, opiskelijahintaisia juomia baarissa sekä snäksejä. Mukaan mahtuu 60 ensimmäisenä ilmoittaunutta:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

25.10. Lepopäivä
❤️

26.-27.10. SIT MENNÄÄN!
Vuosijuhlat Scandic Rosendahlissa ja sillis paikassa x!